Poradna duly
Jana Čurdová
holky nevíte kdy budu vědět ty výsledky krve z toho zítřejšího screeningu?
Já jsem myslela, že se to počítá…když je např 7+1 tak už se to počítá jako 8. týden, a když je např. 9+0 tak už jako 10. týden
Mě jedna holka v enmocnici říkala, že ji takové základní poznatky řekl hned a zbytek poslal asi do týdne na email, ale každý doktor to určitě dělá jinak
ahoj hzolky,
tak já byla dnes u Dr a mámě těhu průkazku .-)
TAKY UŽ MÁME NECELÝCH 7CM, ALE dr SE NĚJAK NEZDÁL PUPEČČNÍK, TAK MĚ HNED OBJEDNAL DO GENNETU NA LEPŠÍ UTZ, TAK DOUFÁM, ŽE BUDE VŠE OK A MIMÍSEK JE V POŘÁDKU. TAKY MÁM STÁLE ŠPATNĚ OTOČENOU DĚLOHU, TAK OBRACÍME A ZA TÝDEN UVIDÍME NA KONTROLE…
VŠEM DRŽÍM PALEČKY, AŤ JDE VŠE JAK MÁ,
PÁČEK
Nandi jak přetočenou dělohu? Ještě jsem to neslyšela.
Jinak bříško mám taky, hlavně večer, váha se jakžtakž ustálila…prozatím.
Ahoj Mokii,
já byla na screeningu dneska a všechno dobře dopadlo!! Nejdříve ti naberou krev a pak udělají ultrazvuk, kde ti výsledek (pravděpodobnost downova syndromu) poví hned a pak ještě budou nějáké výsledky za týden z té krve, aspoň to tak řekli mně.
Všem přeji klidné těhulkování, dobrou noc.
Lenka1987 a Štefi OVE já vím že je asi ještě brzo i na todle
Ale neinformovala jste se už některá na takové ty kurzy cvičení pro těhotné v Ostravě nebo o něčem podobném, ráda bych pak později s bříškem někam chodila ![]()
Cassiopeo, mně sestřička u lékaře, která dělá i cvičení - kurzy pro těho říkala, že se dělají od 20 tt, kdy jsou pohyby miminka.
Nando, četla jsem cviky na obrácenou dělohu v knize, tak snad to bude všechno dobré s další kontrolou:-).
Nemáš zač:-), také jsem se natěšeně ptala na cvičení, když jsem předtím tancovala 3× týdně, aby mi moc pohyb nechyběl:-).
Já jdu na ultrazvuk už konečně za týden, tak se těším po 3 týdnech, jak Bambulka roste:-).
Tak jsem našla totok http://www.centrum-rodinka.cz/kurzy/prenatal je to od 13. týdne už
ale já to nebudu přehánět, navíc maj nějak pozastavenou činnost je to tam napsaný proč, prý má přijít schválení do konce května tak to bych pak mohla chodit od těch pohybů
Já mám gymnastický míč doma, nicméně si myslím že cvičení normální a těhotenské se určitě liší, tak by bylo fajn, někam chodit, okoukat to a pak třeba cvičit doma ![]()
Ahoj holky tak už jsem doma ze screeningu a mám i fotečku
,ale nemůžu ji sem dát ,protože nemám scaner.Jinak výsledky z krve budou odpoledne,doktor říkal že pokud bude vše ok tak je pošle k dr.,ale pokud to bude blbý,tak mi odpoledne zavolá.Tak budu dnes celý den nervózní.Ale utz byl super mimi se nejdřív skoro vůbec nehýbalo a pak jak doktor zatlačil trochu víc na břicho tak tam úplně skákalo a hejbalo ručičkama.
http://www.karelhadek.eu/…opis/clanek/?…
krásný článek, holky:-).
Prostě Hádek, kde si kupuji olejíčky a krémíky opět ukázal, jak hezky píše.
Casii ,někde jsem četla ,že v porubě na fakultce je i plaváni pro těhu a hradí to pojištovna ,až to nejdu ,ten odkaz tak ti to pošlu ,jinak na nějaké cvičení chci chodit ,abych se trochu rozhýbala a protáhla ,ale zatím nemám na to čas ani náladu, protože jsme prodali byt a sháníme větší ,tak mám zatím jiné myšlenky, ale jak se přestěhuji ,tak chci začít .