Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já papám Femibion, jinak se taky snažím každý den aspoň jedno ovoce, zelenina mi moc nejede ale to přijde v létě
Jinak jím tak nějak vše…
A hlavu jsem si taky barvila, sice to moc nechytlo, ale v pohodě, no teda snad, na kontrole jsem jeste nebyla
Ale verim, ze je to v pohode. Jinak mě jako taky děsí termín screeningu, páč já jdu na kontrolu 31.5. a to budu 9+4 to říkal že jen mrknem jak roste a pak příjdu až za další tři týdny, takže budu 12+4, to dostanu i průkazku a to nevím jestli na ten screening nebude pozdě … oni ho dělaj přímo tam asi…
cassiopeo nebude pozdě! Já jdu na screening přesně když budu 12+4, krev mi brali 11+3.
Mi krev ještě nebrali vůbec… když nepočítám jak jsem si v šestém týdnu zašla na HCG jako samoplátce…
holky, gratuluji k dalším hezký UTZ a Ankar přidej fotečku:-), ať vidíme i tvého mimíska.
JInak četla jsem nedávno na webu nějaké lékařky, která se vysmála názoru, že barvení vlasů uškodí dítěti v bříšku. Ptala se jí jedna klientka, že se byla ptát v kadeřnictví, jestli mají nějakou barvu na vlasy pro těhotné a prý řekli že ano, i když prý taková žádná barva neexistuje, holt by dotyčná těhulka zaplatila více. Já si akorát o víkendu barvila poprvé vlasy v těhu, též bez amoniaku, tak spíš tak. Krásný den:-), Ji
Ahoj holky tak já bru jen listovku.V úterý jsem byla na ultrazvuku vše v pořádku.
Jani, nádhera:-), ty si tedy ve 13 tt? krásné mimi. To je krása holky, jak ta naše miminka rostou:-) ![]()
Jitka Hr. píše:
Jani, nádhera:-), ty si tedy ve 14 tt? krásné mimi. To je krása holky, jak ta naše miminka rostou:-)
Díky
V úterý jsem byla 12+1.termím porodu 6.12 ![]()
![]()
Já jdu na ultrazvuk až 2.6., tak jsem také už zvědavá, až zase uvidím bambulku.
JAni to jsme skoro stejně
já jsem byla v úterý 12+2 dle utz a dle měsíčků 12+5 no TP mám opět přehozen dle MS 3.12 a dle UTZ 5.12 takže krásně u sebe
u malé jsem měla víc než týden mezeru
jinak jsme zdravé a screaning na vvv je v pořádku
teď už jen ty Triple testy a budu v klidu
já beru taky femibion ale prot že se léčím se štítnou žlázou. jej jak mě to psaní chybělo
malá byla dost nemocná tak jsem s né celé dny proležela.. chudinka měla 40 teploty ![]()
peto to je super
Mě dělali testy v 10 týdnu na cukrovku ta dopadla v pořádku.Pak posílali krev na genetiku do Ústí.Výsledky se pak porovnávají ještě v 16 týdnu.Tak mi to doktor vysvětlil tak snad to bude v pořádku a v 16.týdnu jdu na tripl testy.
U malý jsem byla na amniocentéze kvůli tomu že jsem malířka skla a v barvách je olovo.Ted 5 let už nemaluju tak doktor říkal že mě na to nepošle.
Ahoj těhulky, tak čtu, že jsou tady jen dobré zprávy, to je dobře, gratuluji všem které mají za sebou ,12 týdnu nej rizikových ,teď jen všechny výsledky krve, dobré vyšetření a už budeme jen nakupovat a těšit se na mimi .Chtěla jsem se zeptat kupujete už věcičky pro mimi ,já jsem včera koupila obič látkové plený za 12 kč jeden kus tak jsem si jich vzala 24 ,abych měla zásobu a oblečení už nějaké taky mám ,když vidím něco pěkného a levného tak to koupím, aby toho pak nebylo hodně ,zatím jen neutrální bílou barvu ,už se těším jak 25.6 budu vědět jestli je to holčička nebo chlapeček, ať můžu kupovat i barevné věci.Janí krásná fotečka už je to opravdu krásný človíček ,za chvily už budeme cítit pohyby bude to zase jiné . ![]()
Já zatim nic nekupuju.Mám spoustu věcí po malé.No Plnej úložnej prostor v posteli jen oblečení.Pořád jsem si říkala že nebudu nic kupovat do 12.týdne a ted si zase říkám,že počkám až jak dopadnou testy v 16 týdnu
.Holky normálně nemám ještě žádné bříško už bych tak chtěla aspon malinké ![]()
holky, včera když jsem šla z oběda, potkala jsem maminku s malým tak 2letým klučinou,a holčičkou v kočárku, nakoukla jsem dovnitř a ta malá měla takovou krásnou čepičku, tak mi to nějak dojalo:-) a chtěla jsem se jí zeptat, kde tu čepičku koupila, ale pak jsem se neodvážila:-)). Hadříky ještě nekupuji, tedy kupuji, ale pro švagrovku:-), to si zatím užívám, než je začnu kupovat pro naše mimi, až budeme vědět, co čekáme:-).
Jani krásná fotečka, paráda. Já fotečku tady asi nebudu moct dát, nemám možnost sceneru, leda v práci a tam je veřejná kopírka a nechci aby mě u toho někdo nachytal, takže asi nic
. Jinak já má termín (se budete smát) …25.12. dle UTZ. Tak jsem zvědavá. Kdyby to vyšlo na štědrý den
. Počali jsme na velikonoce a budu rodit na vánoce, no není to sranda
.
Ahoj holky,tak čtu jak si pěkně užíváte ty svoje miminka
.Já se zatím bohužel furt utápím v těch svých nevolnostech.Ráno jím v posteli hned po probuzení a přesto jak vstanu,je
jistota. No a pak tak nějak celý den více či méně protrpím nechutenstvím k jídlu i pití. I proto raději baštím Gravital tabletky ať mimi má co potřebuje. Taky už jsem z toho taková slabá,vyčerpaná
Každý večer doufám,že zítra bude líp.