Poradna duly
Jana Čurdová
Ankar já už si taky barvila dvakrt vlasy, kupuju si barvu bez amoniaku a snažím se to moc nečichat…ještě chci jít v létě na melíry, ale uvidím jestli půjdu:) holky berete ještě nějaké vitamíny?? já už beru jen listovku a jím hodně ovoce a zeleniny,nechci do sebe cpát chemii..
JÁ TAKY JEN LISTOVKU A ZBYTEK SE SNAŽÍM JÍST ZDRAVĚ (ZELENINKA, OVOCE, MLÍČKO, RŮZNÉ ZRNÍČKA, ATD.)
díky Ankar:) Co jsem těhu tak mám větší chuť na mléko, ono si tělo samo řekne podle mě
Taky si myslím
. Tak jdu na barvení, uvidíme co z toho vznikne!
AHOJ HOLKY POTŘEBUJU RADU…bolí mě v krku co si na to mám vzít?v lékarně mi řekla,že nic..
zdravim ![]()
holky barveni nevadi mne jen v tehu barva zrovna nedrzi ![]()
jinak beru jen listovku a snazim se ovoce a zeleninu i kdyz o vitaminech v ni zadne extra predstavy nemam
uz aby bylo ze zahradky ![]()
ja uz tehu gate musim nosit, zaprve dopnout kalhoty je problem a proc se mackat…snazim se to maskovat tricama nastesti to svadim na to, ze jsem bacule ![]()
co mne docela desi je, ze zas spinim a to jsem v po byla u dr ten nic nenasel a zrovna to ani nespinilo prcek byl, ale v poradku a ani zadnou pricinu dr nenasel..tak zas nechci plasit i kdyz sestricka byla moc hodna arikla radsi 2 zbytecne nez jednou pozde..chjo tohle vubec z prvniho tehu neznam ![]()
Příspěvek upraven 26.05.10 v 19:34
Mokii jsou takovy pastilky medovy Propolky (spis tedy ver a vira tva te uzdravi) ale mne trochu zabiraly
a pak urcite bude neco homeopatickyho…zkus jinou lekarnu a nebo zavolat dr.
Moki mě taky škrábe v krku, nakazil mě přítel..v lékárně mi doporučili Septisan - na cucání, vhodné pro těhotné a kojící ženy..je blbost že není nic!!!!jdi jinam…
Raven špinění je normální v prvním trimestru, dneska jsem četla že v 11-12týdnu je ještě častější,ale že to je vážně běžné!!
Raven špinění je normální v prvním trimestru, dneska jsem četla že v 11-12týdnu je ještě častější,ale že to je vážně běžné!!
Moki, zkus kloktat vincentku, ja ji ted pila na prudusky a fakt dto zabralo. Nebo haslerky, ale omezene. Jinak nevim…z lekarny radeji nic, zkus prirodni veci.
Raveno on ti nedal utrogestan? V kterém týdnu jsi? Raději tam zítra zavolej a zeptej se, pro klid.
Jinak gatata uz taky nosim tehotenske, jeste ze existuji tuniky. ![]()
Ankar nedal protoze pri kontrole to bylo OK a vcera taky nic az zas dneska, ale je fakt, ze jsme se snazila normalne fungovat… jsem 9+3 ale dle Uz je prcek uz 10+2 a na UZ byl naprosto vporadku a mrskal se jako rybicka…
Vercoo diky snazim se myslet pozitivne…taky jsme cetla, ze to je normmalni, ale jsem z toho proste po tom ZT nervozni ![]()
Tak za chvíli jdu na další kontrolu k paní doktorce. Snad bude vše v pohodě.
Konečně dostanu i těhu průkazku ![]()
Leni držím palce:) Holky já průkazdku ještě nemám:( prý až 14.6., teď mi jí nestihl vystavit doktor, pospíchala jsem…