Poradna duly
Jana Čurdová
No já si myslím, že budu mít holčičku už kvůli tomu, že mi 2 kartářky loni řekli ,že budu mít ještě jedno dítě a to holčičku do roka a půl a přesně to vychází
Ankar ty UZ fotky se daji i docela dobre prefotit kdyz nejni scan ![]()
Bebu to by se nasemu tatinkovi moc libilo…lobuje za Kubicka jenze to nechci aby se jmenovali stejne ![]()
Viky ma jasno chce od jeziska holcicku a mne je to vazne jedno ja uz svoji holcicku mam
hlavne at je vporadku ![]()
Jmena u nas bude tezky boj kdo koho premluvi Viktorku jsem si vyplakala
![]()
tedy ty fotecky kolem toho12tt jsou uzasny proste jen zmenseny clovickove…
Ja nevim jak je to porad s tim screeningem u meho dr, ale povidal, ze priste bude podrobnejsi UZ prespristi pondeli takze jeste cas se domluvit…
Tak já nebudu pozadu a taky si myslím že čekám holčičku
Mamka od přítele by ráda vnoučka furt ale tak hlavně ať je to zdravé, ale já doufám, že mám dobrý pocit
Jinak jména máme taky už vybrané ještě než jsme počali
Když to bude chlapeček tak Miloš (Mildíček) a když holčička tak Michaelka, ale nevím, jestli jsem to už tady někde nepsala ![]()
, tak holčiček bude v prosinci asi nejvíce
, já mám tušení také na holčičku-Karolínku. A kdyby náhodou klouček, tak jméno ještě nevíme. Hlavně ať jsou miminka zdravé ![]()
Gratuluji všem členům a členkám (no koukám že vesměs členkám
) prosincového klubu k dobrým kontrolám.
Mě na nevolnost ta cocacola taky byla příjemná, a taky často něco pojídat, ale já jsem naštěstí ne ![]()
To jsem asi jediná, že spíš myslím na kloučka, ale samozřejmě nevím.
Pepík nebo Anička, těším se na něj/ní celičká ![]()
A ještě k těm screeningům (NT apod.), já na něj ani nejdu, až ve 20tt, teď jen obyč. UZ a krev - v 11. a 13. týdnu. Ale informace o všem abych si našla sama, u Dr. jak na běžícím pásu ![]()
Coca-cola mi zabírala líp než lízátka
A ráno pomáhal bylinkový čaj a snídaně hned co nejdřív.
Luu my taky chceme raději chlapečka. Jména vybírám já na kluka a přítel na holčičku ![]()
Pirrippi, já snídám ještě v posteli a stejně vstanu a jdu rovnou ![]()
Raven, Kubíček je hezký jméno
Bebu: tak to je teda zlo
Já jsem taky blila jak pes, ale teď 13 týden už mě jenom ráno nadavuje- to se směju, že se bobulka probudil ![]()
Nejvíc mi fungovala ledová cola bez bublinek ![]()
Snad Tě to co nejdřív přejde- v kterém jsi týdnu? Jinak nemám radu ![]()
Jo a ještě lipo- hroznový cukr.
holky, tak to je paráda, kolik z nás si myslí na holčičku a kolik na kluky, tak uvidíme až budeme znát dle ultrazvuku pohlaví miminek, to se pak možná nasmějeme:-) jaký kdo měl intuitivní odhad
![]()
Dnes jsem 9+4 a po 4 týdnech cítím změnu ![]()
Od rána usrkávám ke každému jídlu po doušcích tu coca-colu a fakt nezvracím. A samozřejmě se hned cítím celkově líp,když udržím v žaludku nějaké jídlo ![]()
To asi jo, s těmi jmény a tipy ![]()
Bebu, bude dobře.. já zase nějak pořád se nesoustředím a jen bych lelkovala a nic nedělala, lenost ![]()
Tak hoky já tedy nemůžu říct na co se cítím ale nezvracím a je mi fajn a to prý bude kluk když mamina nezvrací ale pokud jo tak je to prý holka. No je to sice pověra ale některé prý vychází. Každopádně my by jsme si přály prvního kluka a pak za dýl holčičku
No ikdyž v této chvíli mě spíš straší že to budou dvojčátka jelikož mám na ně velkou pravděpodobnost ![]()
A k těm ranním nevolnostem já mám jen dávící reflex občas, tak mám u postele každý ráno colu a piju ji po lžičkách než vylezu a hned mažu do lednice pro snídani jinak se dávím ![]()
bebu píše:
Raven, Kubíček je hezký jméno
to je pravda kdyby manza nebyl Kubik tak ho beru vsema 20ti ![]()
mne uz je tedy lip dokonce funguju,ale rano musim snidat pecivo, dneska jsem mela chut na vajicka, ale nebyl to nejlepsi napad..
no pokud na tom zvraceni neco je tak nas ceka tedy chlapecek s Viky jsem blinkala asi 4× a ted zatim mi je jen hooodne na
ale jeste se nekonalo
ale tech babskych pover je ![]()
no ja bych chtela vydrzet s pohlavim do porodu, ale vsichni prudi, ze jim to nemuzu udelat, ale kdyz uz vanocni darek tak at neni rozbalenej predem no ne ![]()
No, kamarádka zvracela snad do 5. měsíce denně, a má kluka jako buka. Ještěže je těch pravidel tolik, že to nakonec je asi vždy překvápko ![]()