TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4407
31.5.10 16:05

Tak to bylo pěkně řečený že tam prcek skákal jak na trampolíně :potlesk: jsem zvědavá co bude dělat náš na ultrazvuku :dance: Já se na netu dočetla že se to dá zjistit už v 15týdnu těhotenství, ono je to asi individuální jak u koho :-)
No já jdu na první screening v pátek jde semnou i přítel tak jsem zvědavá co nám doktor řekne :think:
Sice mě trošku děsí že nemám ani ty přznaky těhu asi jen to že sním víc sladkýho než dřív.....tak snad je vše v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.5.10 16:11

se mnou tam byl taky přítel a moc se mu to líbilo a já jsem byla taky ráda,že tam nejsem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
31.5.10 16:13

Koukám, že už duchem nakupujete. Já duchem taky, ale zatím nemám ani jednu věc a taky to vidím na pokročilejší měsíc - i se bojím to nějak zakřiknout, a ono přes internet objednat nebude trvat tak dlouho.
Chtěla jsem se zeptat, jak se Váš přítel/muž účastní? Zajímá se sám od sebe, o to, co se děje? Vychází vstříc, dělá Vám nějaké „úlevy“?
Já nic takovýho nepociťuju, je mi to líto, občas nemám chuť pečovat ale být opečovávána, což pokud si neřeknu není, a já jsem pak protivná a to nechci. Asi ty hormony a jsem občas taková protiva :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
31.5.10 16:33

Mokii a jak to probíhalo u tebe já vůbec nevím co mám čekat od toho screeningu? A jsem moc ráda že tam přítel jde semnou aspoň tam nebudu sama :-)
Luu já si sice nem.žu stěžovat přítel je moc pozorný, pomalu nemůžu ani nést koš s prádlem přítel se moc bojí :nevim: No ale ono to bývá hodně co jsme se dočetla že v těhu se přítel/manžel moc nezajímal ale pak byl suprov taťka. Ono ho to třeba chytne v průběhu těhu asi se lhvaně do toho nesmí tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
31.5.10 16:38

Ahoj holky, můžu mezi vás? Stav mého těhu i dítko vidíte v metříku. Občas jsem vás pročítala, ale zatím jsme to nikumu neříkali, tak jsem se nezapojila ani sem. Vidět to sice už jde, ale nikdo zatím nic neřek. Včera u nás byli kamarádi, tak jsem se bavila představou, jak si pak po odchodu špitají, jestli jsem těhotná nebo jenom tlustá. :mrgreen: Ale teď už se chystáme, že to postupně oznámíme, 1. screening mám za sebou. Mimi ale nebylo moc vidět, takže dr. taktak změřil základní hodnoty, pohlaví taky nevím. U prvního jsme to věděli až ve 20. týdnu, takže teď to bude, počítám, podobné.
Klidně se ptejte, co byste o nás ještě chtěly vědět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
31.5.10 16:45

Luu neboj až uvidí rostoucí bříško, až ucítí pohyby, nebo se účastní nějakého toho ultrazvuku, tak třeba snad potom se víc zapojí.
Chlapi to berou prostě jinak. I když můj muž je výjimka, opravdu dělá první poslední, až mi je trapně, že já doma nedělám skoro nic. Ale znám spoustu, opravdu spoustu jiných co je to vůbec nebere a až se maličké narodí, tak jsou jak proměnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
31.5.10 16:47

Halucinko, vítej :kytka: . Super, gratuluji ke screeningu. V kterém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
31.5.10 16:51

Ve 13., Ankar. Termín mám 10. 12. Díky. Na screeningu jsem teda byla sama, manžel hlídal malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
31.5.10 17:17

ahoj holky,

tak máme screnning za sebou a pupečník je ok. zato riziko T21 je 1ku1000 - jsem si myslela, že je to super, ale asi není úplně ( je to v té nejnižší hranici rizika, která se bere od 1ku 1OO do 1ku 1OOO)…tak nevím…mám doporučen další utz v Gennetu ve 20týdnu…kolegyně má např 1 ku 50.000…máte s tím někdo zkušenosti z předchozích těhu?možná je to díky věku, kouření..?
jinak celkem je screening negativní, tak snad vše ok :-)
zítra jdu na krev a nechat si zkontrolovat otočenou dělohu…tak zatím paček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
31.5.10 17:25

Ahoj holky, Nandi nechci kecat, ale mám pocit že todle se práávě porovnává s tím dalším screeningem a potom to je opravdu třeba až těfch 1:50000… kámoška taky měla myslím 1:1500 u toho prvvího a u dalšího 1:32000 takže podle mě je to tak, že se porovnávají ty dvě hodnoty z prvního a druhého screeningu, ale ruku do ohně za to nedám :)
Jinak přítel toleruje že je domácnost momentálně zanedbaná, páč mi bylo buť blbě nebo furt spím, ale už se to začíná zlepšovat, tak začnu zase makati, jinak že by sám od sebe vzal jako vysavač nebo tak tak to zas nééé, ale když mu podstrčím nějaký článek, rád si ho přečte a příště už jde taky na kontrolu se mnou, na dnešní fotečku řekl že je náš malý škodíček krásny :) Mimochodem přidávám ji sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
31.5.10 17:26

Sakra jsem zapoměla přidat tu fotku :D Jinak měříme 25mm, dle UTZ jsem 9+1 a srdíčko bije o sto šest :) Akorát se bojím TP páč na tom UTZ je 2.1.2011 ale i tak bych mohla zůstat s vámi že jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
31.5.10 17:33

@Cassiopea: ne, ne porovnanim to neni . kolegyne tam byla taky jen jednou - mame totiz stejny TP…takze nevim proc ho mam to riziko „tak vysoky“…jsem trubka, kdyz mi rikal tu hodnotu, tak ja rikam „super“ - by me nenapadlo, ze muzou byt hodnoty kolem 50.000…ale pak jsme to nejak zamluvili, takze mi k tomu nic nerekl… achich..kdybyste nekdo vedel, tak pls napiste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.10 17:52

Cassiopeo, krásná fotečka:-).
halucinko:a co si myslíš, že čekáte? a nevidím metr, tak nám prosím napiš v kolikátém jseš a kdy to čekáte:-), gratuluji. Takové rozrůstání skupiny se mi líbí. :dance:
 Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.10 17:52

Halucinko, už to čtu, 13tt:-), promiň:-), to víš, hlad, takže nejprve se radši půjdunajíst, pak číst:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.5.10 18:26

chvilku jsem tu nebyla a jak jste se krásně rozepsali,přibyla krásná fotečka.
Kacatko probihalo to tak ,že jsem si lehla na lehátko vedle byla židličks,kde si přítel sedl,doktor mi dělal úplně klasický utz přes břicho před sebou jsem měla obrazovku,tak jsme to tam všechno super viděli.Mezitím mi když mi dělal ten utz vzala sestřička krev.Doktor mi řekl ,že podle utz to dopadlo dobře a pokud mi odpoledne nezavolá tak krev bude v normě a výsledky pošle k mému doktorovi,zítra jdu na kontrolu ,tak se dovím víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí