Poradna duly
Jana Čurdová
http://leteckaposta.cz/373397903
![]()
doplnila jsem, Kačku:-).
Mokki, neboj. Jakmile mám já nebo rodina zdravotní problémy, píšu Martinu Kolárovi: Bc. Martin Kolár - Agentura Nový obzor. agentura@novyobzor.cz
popíšu problémy, on mi napíše, co bych potřebovala a v Plzni si dojdu do obchůdku, kde ho prodávají. a halvně, je to účinné:-). nenechám na něj dopustit.
holky díky moc za podporu.
Ankar:přijdes tam ,nahlasis se na te recepci,vypises takovy dotaznik a a pak počkáš před ordinaci.Pak te jmenem zavolaji a udelaji ti klasický ultrazvuk pres bricho kde si dr.pomeri vse co potrebuje a mezitim jak to dela utz ,tak ti sestra vezme krev.A kdyz mu reknes tak ti za 50 kč vytiskne fotečku.A výsledky krve pokud budou ok tak je pošle k dr.,ale kdyby se jim něco nezdalo tak ti jeste to odpoledne zavolaji a domluvi se ,jak dal.A kdy tak jdes?
Mokii díky za odpověď
. Já jdu 10.6. Chtěla jsem vzít s sebou přítele. Co myslíš, můžu? Olomouc mám celkem daleko. Ale doktor mi doporučil.
Jo určitě běžte spolu,my jsme tam byli taky spolu a byl se mnou i v ordinaci,super zážitek.A ty jsi odkud?
ahojky ženy,
tak jsem bylaa na kontrole a deloha je stale spatne otocena a ikdyz ji porad napravujeme, tak se vraci tam, kam nema…
@Cassi:ja mela dle veku hodnoty 1/1000 a jinak 1/3600 na T21 (riziko Downův syndrom) - což je dost mizerný… ale řekla jsem si, že už nebudu nic zjišťovat, nic řešit..popravdě se vždy nervuji a to je to nejhorší co pro mimi můžu udělat… @Jituš: mohla bys mi upravit TP na 29.11. - doufám, že tu můžu zůstat, když se mi to změnilo na listopad.. ![]()
jinak mi Dr neoficiálně řekl, že si myslí, že to bude KLUK - něco zahlídl…ale ještě to chce nechat jen v domněnkác, tak snad to vyjde ![]()
mějte se všichni bájo, já jdu odpočívat, mám nějaké křeče v bříšku.. ![]()
páček
Holky už se nemůžu dočkat až bude zítřek a dovím se co a jak dál.dr.mi k tomu nic neřekla ,tak proto je to ještě horší.Tak usím stresovat až do 11 a snad už mi to dr. vyjasní co ajak dál.
Mokii oni určitě něco vymyslí ![]()
Ale je to zlo nechat Tě takhle dusit chudáčku ![]()
http://leteckaposta.cz/479410566
hezký den holky,
opravila jsem Nandu, pokud už žádná nemáte jiné připomínky, klidně to můžete vyvěsit dopředu:-). V Plzni je takové deštivé počasí, že… ale uklidňuje mi, že v neděli má být 27 stupňů ![]()
Ahojky holky,tak už nedočkavě čekám až bude 11.Měla jsem v plánu,že budu vstávat až kolem desáté,aby mi to rychle uběhlo,ale přítel mě v osm překvapit,že měli málo práce a tak si vzal volno,tak se mi čekání docela prodloužilo.