Poradna duly
Jana Čurdová
Jane ,jelikož to neumím vysvětlot,koukni sem : http://www.screening-nt.cz/screening-nt/
Jedná se prostě o spec. ultrazvuk na specializ. pracovištích na vyloučenáí vývojových vad mimíska . Dále je možné již v tomto období poznat pohlaví. Vyšetření není ale hrazeno pojištovnami, musíš si jej platit,u nás v Brně to dělá 1450 kč a co jsem četla,je to podle krajů dost různé. Na tuto možnost vyšetření by tě měl upozornit tvůj gynekolog,máš na něj právo, provádí se mezi 11-13+4 tuším týdnem těhu.
Berry díky moc!
O tom jsem fakt neměla vůbec ani páru ![]()
Tak se na to zeptám teď ve čtvrtek až tam půjdu.
Holky já tam jdu ve čtvrtek. Provádí to moje gynekoložka, takže nemusím na žádnou specializovanou kliniku. Naštěstí požaduje pouze 500,– takže je to oproti tomu co tady píšete pakatel, ale i tak si myslím, že těhotné ženy potřebují penízky nejvíce, tak by to mohlo být bezplatné ![]()
Jinak co pupíky rostou? Já zítra oficiálně ukončím třetí měsíc, ale bříško mám pořád jako před těhu
možná drobet zvětšené, ale poznám to jen já protože se stále pozoruju ![]()
tak to jsi vyhrála.My musíme na spec . pracoviště a ještě za takový love.
Jenže co by člověk pro klid nepodsoupil,obvzláštˇ v mém případě,kdy už nejsem žádná mladice, navíc jsem při otěhotnění užívala Warfarin ( nevěděli jsme,že jsme zplodili človíčka
),ted si píchám nízkomolekulární heparin, tak rizik víc,než bych chtěla. Ale doufám v lepší zítřky a že všechno bude v pohodě. U nás je bříško tak na 4 měsíc, roste nevím z čeho,když je mi stále špatně a váh. přírůstek zatím velká nula…
Už jsem si objednala i těhu rifle,tak jsem celá nedočkavá,až přijdou ...... ![]()
ahoj holky, já byla na screeningu - zatím na odběru krve minulou středu a to sestra chtěla 1000,–-, tuto středu si jdu nechat udělat screening k mému gynekologovi, takže jsem ráda, že nikam nemusím trajdat. zatím pa, Ji
Já jsme byla na screeningu v pátek a nic jsem neplatila ani vyšetření krve no zatím po mě chtěl jen 30kč za foto z ultrazvuku v pátek jdu na triple testy a ani neříkal jestli budu něco platit tak nevím asi to záleží na doktorovi.
ahoj vsem
mne dr delal podrobnejsi UZ jen u sebe, a ze neni duvod ke genet. screeningu, ze vsechny hodnoty odpovidaji…
tak snad bude vse OK…
prcek se pekne predhani uz se nam posunul termin na 17.12 ![]()
Juuu Raveno, ten je nádherný!Krásná fotečka, gratuluji! Já bych taky údajně na screeningu neměla platit nic. Prý jen 30,– Kč. A bříško, holky to byste nevěřily, jak mě roste. Mám kilo a půl nahoře a pupek, jako bych přibrala tak 10. Už to na mě poznává i okolí. A přitom se všude v příručkách a knížkách píše. Bříško by se mělo mírně vzdouvat, ale měla byste to poznat jen vy. Pche, tak nějak překračuju Hranice. A to jsem byla štipka.
jee,taky se kochám. V kolikátém týdnu jsi? Fotečka se moc povedla ! Celej hotovej človíček ![]()
Holky, nakoupila jsem si jahody a třešně:-), v autobuse jsem měla co dělat, abych to vydržela a nesnědla je, ale teď jsem si udělala merendu z jahod a parádička, jedna báseň.
Raven ta fotka je parádní ![]()
Jinak Ankarjá taky mám mega břicho- lidi už se mě ptají, když řeknu ve kterém jsem, jestli nečekám dvojčata ![]()
Berry miminko odpovida 12+3, jinak jsem 11+1
no taky jsem dneska koukala jak se prcek nechal fotit a pak predvadel boxing a veletoce ![]()
jejda bricho no mam mega vecer tak regulerni 5ty mesic
se tesim az se v srpnu budou lidi ptat kdy uz to bude
jim asi radsi budu lhat, ze za par ![]()
Jitko jee bych si dala tresne, ale u nas jsem na ne jeste nenarazila ![]()
Raven malá závist
naposled na UZ (před 14 ti dny ) jsem byla 9+5 a mimi odpovídalo 9+0. Takže od tebe přesně naopak
A dělohu prý mám narostlou tak o 3 týdny víc,než jsem těhotná. Takže babo rad ,doktorka mi řekla,že vše se přesně ujasní na tom NT UZ, už aby to bylo. Jsem nedočkavá,jak malá holka ![]()