Poradna duly
Jana Čurdová
jo Leni, asi bych s tim pohlavim taky jeste pockala.. me minule dokonce ve 20.tydnu rikali, ze to bude asi holcicka, a az na dalsim utz ve 24.tydnu ukazal maly pindika ![]()
Fakt až tak pozdě se ukázal? A to prý u kluků to jde vidět dřív
No já si přeji spíše holčičku, i když v konečné fázi je to jedno. Ráda budu tak i tak ![]()
Ahoj holky ,ptali jste se jestli po plodovce mám nějaký klidový režim .Včera jsem skoro celý den ležela a dnes už můžu všechno dělat jak dřív ,ale raději ještě nic nedělám .Nechci nic zkazit .Jinak úplně se vpich zahojí tak za týden ,ale nemá to prý žádný vliv na mimi .Já budu vědět pohlaví už za 14 dní na 100% z plodovky
Ahojte holky, hlásím se ze screeningu. Byla jsem v Olomouci, neplatila jsem nic ( jen poplatek). Vše je snad v pořádku. Včera nevolali takže by mělo být. Doktorka nebyla češka, takže velmi málo mluvila, nedozvěděla jsem se skoro nic, kdybych se jií na konci nezeptala, tak jdu z tama jako bambus. Nemám ani fotečku. No tak snad se dozvím víc u mého doktora. Tam jdu až za 14 dní. Jinak máme 5,7 cm a 13 týden prý.
Jinak Jituš gratuluji k neschopence…konečně si to užiješ ![]()
Ankar my máme 6.5 cm a 12 týden
takže obříka.
Jinak mi doktorka, a to češka je, navíc přímo ta moje taky u screeningu neřekla nic. Jen že je vše v pohodě a kdy mám přijít na další kontrolu, ale nevím žádné hodnoty, nic.
A co tatínci? Už pochopili, že budou mít potomka a zapojili se?
tak já,protože jsem na rizikovém,pomoc jako takovou nepotřebuji,času na vše doma víc než dost. Navíc „tatka“ je v práci od nevidim do nevidim,takže toho času ani moc nezbývá. Ale jako takové těhu ( mé 3tí),jeho první, prožívám to nejhezčí. Tolik zájmu o bříško ze strany tatínka,povídání si s ním, to jsem dosud nezažila.
Přítel se mně snaží vynahradit ztracený čas alespon rozmazlováním mne samotné , velkou ohleduplností k mým náladám a vůbec. Je to rozhodně jiné. Už i počítá hodiny,až bude moc vidět to naše mimísko na UZ, až nebude koukat jen na obrázky,kterým stejně moc nerozumí .Myslím,že je to jeho vytoužený sen a snaží se ,jak jako chlap jen může ![]()
Ahoj Ankar,kamaradka byla také u té cizinky a ji dokonce řekla že bude mit chlapecka ona uz je totiz tak o dva tydny dal nez my.A fotku ji dala zadarmo.Ja jsem byla u doktora ,protoze mu vypadla nějaká pacien tka ,tak mě vzal,byl moc příjemnej,jinak bych musela taky k doktorce.A fotku jsem měla za 50 Kč.Tak hlavně,že ti to dopadlo dobře.Když ti nevolali,tak je ti v pohode.
6.5 cm na 12. tyden je obrik? ajaj, tak to mame taky. i kdyz podle vsech moznych (internetovych) zdroju mi to prislo jako bezna velikost.
Cassiopea píše:
A nebo má Ankar maličkého prcoškaTo je druhá možnost
Moki…byla jsem z té korejky vedle. Fotečku mi nedala. Třeba jsem ji byla nesypmatická. ![]()
Ahoooj vespolek ![]()
holky jak mi prestalo byt spatne tak bych furt neco futrovala
to je des takhle neprojdu dvermi a nohy mne neunesou ![]()
navic nemate neco overenyho na zacpu
ja trpim jako zvire ani kombinace meloun a zmrzlina nepomohla ![]()
Ankar mne ted dr nerekl ani jak je prcek velkej nejak se pri UZ mracil az mne to vyvedlo z miry a nezeptala se na nic ![]()
Leni ja bych mu to rekla s tim, ze se to muze zmenit ja nic neudrzim proto chci letos jeziskovy prekvapeni neb bych to urco vybreptala ![]()
jinak tatinek je hodnej vic mne setri kvuli tomu jak mi bylo minuly 3 mesice
dneska si vzal Bibi rano v 8 na zahradu a dorazi vecer
jeste promyslim jestli pujdu za nima zatim se mi do toho vedra nechce…
i kdyz cim mne fakt stve je jak porad dokola mele ze to musi byt kluk
houby musi byt hlavne zdravi a vporadku ![]()
Ankar nic si z fotecky nedelej ja byla s Bibi z UZ ve 12tt tak mimo a nameko, ze jsem ji tam zapomnela u dr no a bylo to v centru takze vyhozena pak do kose
a prvni mam az z 16tt ![]()
Lenka1987 píše:
A nebo
Což jí celkem závidím kvůli porodu