TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
11.6.10 11:00

Raveno…na zácpu mě pomáhalo jíst lněné semínka, nbo vypít hodně mlíko a naposledy jsem slyšela, že někomu pomohla krupicová kaše :-).Já taky tady tím trpím.

Holky dneska jsem to řekla v práci, tak nějak se cítím klidnější, měla jsem z toho lufty a bylo to vzáno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
11.6.10 11:13

Tak já se včera dověděla že už to šéfové taky ví :D Tak to je super, o mě beze mě :D Já jsem zvědavá kolik bude měřit moje mimi, jdu 28.6. a budu 13+1 tak to sem pak napíšu a hodím další fotečku, ale to je ještě přes 14 dní čekání :( Jinak trpím plynatostí, pořád grkám i z vody :D a větry, takže nic příjemného :( Ale to se taky doufám zlepší… Jinak jsem ráda že se venku udělalo krásně, dodává mi to energii a snažím se už odpoledne nespat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
11.6.10 11:29

Holky já se vám taky musím pochlubit mrňousem :-)
Má 43 mm a odpovídá to prý 11+4 (ale byli jsme 11+1)
Je to super na to koukat, poslouchat jak mu buší srdíčko a sledovat jak se mele a dělá kotrmelce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
11.6.10 11:30

A tady se dívá do kamery a mává :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.6.10 11:37

nase mimi zas byl strasne line, ani siji ukazat nechtelo (a to ho dr. „budila“ sondou, protoze zrovna to chtela samozrejme videt), maximalne pohlo rucickou. a nevim, nejak me v tu chvili napadlo, ze to urcite bude kluk (proc by se obtezoval se predvadet) :mrgreen:
ale nevim, jestli se z aktivity da neco soudit o pohlavi, spis asi ne. a nebo jenom zrovna nemelo naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
11.6.10 11:37

Jéééé krásný fotečky.S tou plynatostí mám taky problémy a i s grkáním.dnes v noci ve dvě jsem se probudila křečemi v břiše uplne se mi to tam honilo a špluchtalo mi tam musela jsem se schoulet do klubicka abych to nejak preckala trvalo to tak hodinu takze jsem se moc nevyspala protoze jsem uz pak zase nemohla usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
11.6.10 11:39

Krásné miminko :)
Jojo plynatost je pech, ale to prý v těhu bývá, taky mám někdy křeče a honí se mi to tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
11.6.10 12:44

Juuu, jane, krásné miminko, pěkné fotečky :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
11.6.10 15:25

Supr fotečky, my jdeme s Bobuláčem v pondělí. Už se těším jak malá.
Máme jít na lačno- nevíte co se bude dít jinak? Asi by to mohla vědět Štefi-ta je v podobném termínu. Co Štefi???
Jinak nevím jak u Vás, ale v Brně na zdechnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
11.6.10 16:06

Jane, krásné záběry Všeho miminka :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.6.10 16:17

Pirry ,jestli myslíš poradnu ,tak to raději chodím na lačno ,na plodovku jsem taky šla na lačno měla jsem výhodu, že jsem šla v8 h ráno ,tak se to dalo .Jinak já jsem byla na poradně 15 týdnu jen mi zkontroloval mimiška přes UTZ a klasiku váha ,tlak ,nesla jsem ranní moč ,jinak nic jiného se mnou nedělal .možná pro to ,že jsem šla na druhý den na odběr plodovky na další poradnu jdu zase za měsíc . :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
12.6.10 09:41

Štefi dík :-) Já na lačno nechodím protože kvůli mojí práce mě Dr. objednává kolem 14hod a to bych nedala :lol:
Ale tentokrát mám jít na sedmou ráno- tak asi odběr krve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
12.6.10 10:47

ahoj holky, po dlouhé době vás zdravím. Jsme už přestěhovaní ale nemáme doma internet, takže jsem závislá na kniovně občas atd.
Mimčo je v pohodě, minulé úterý jsem byla n aprenatálním screeningu, mimi bylo nízko a blbě natočené, tak mi dr. pořád klepal na břicho atd. no ten náš flegmatik nic, ale super, koukali jsme na mozkové hemisféry, měřili aortu, koukal na močák, žaludek, no nádhera!!!:)) První tip od dr. je na kluka,ale je ještě brzy, prý takhle v začátku může vypadat i klitoris holčičky.
Mějte se moc hezky a opatrujte se!!! Snad už budeme mít doma brzy zapojený internet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
13.6.10 10:44

Ahoj holky, v Ostravě taky na zdechnutí :D Ale v noci byla velká bouřka a lilo a lilo, takže se faaajn spalo, jsme spali 11 hodin :oops: Jinak s tou močí… můžu ji nést z domu? Mám to asi půl hodiny cesty k dr. protože kámoška mi říkala že ne, že prý se to zahřeje a ta bílkovina v moči může vyletět nebo co, že to mám buďto načůrat až tam a nebo si to dát doma do ledu a odnést to tam, tak nevím, já mám totiž problém, když jdu ráno tak se mi pak dlouhou dobu nechce :( I když posledních pár dní chodím často asi jak se děloha roztahuje, nicméně mám strach že se mi tam nebude chtít :( Jdu za 14 dní na ten první screening a určo budou chtít i moč, tam mají takové ty papírky na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.6.10 10:53

:-) samo ,že z domu. Ke každému doktorovi nosím moč už z domu a nikdy mi nikdo neřekl,že by to mělo mít vliv na změnu kvality moči. Důležité je mít nádobu řádně zbavenou všeho,co by ti kvalitu mohlo ovlivnit. Takže vyvařenou a usušit na vzduchu,neotírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí