Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak se hlásím pro krásném prodlouženém víkendu, který se tak trochu neplánovaně zvrtnul a musela jsem si včera vzít dovču, páč jsme v neděli spali někde ve Staré Vsi u kamaráda od souseda, se kterýma jsme byli už od soboty
sousedka má 8mi měsíční holčičku tak se zacvičuju, je to bomba
Už si moc přeju ať je mimi venku
A k té PN, kdybych nepotřebovala našetřit ještě nějaké penízky, tak neváhám a jdu hned, ještě když je tak kráááásně, zrovna dneska už kolem půl 7 ráno sluníčko, jsem si tak říkala, jéééé teď bych si pěkně vyprala, pověsila ven prádlo, sedla si na lavičku a slunila se, no a já musím do práce, chjo
Bych si to krásně užívala
No jestli půjdu na mateřskou fakt až ty dva měsíce před porodem tak už si to asi moc neužiju protože bude říjen, takže už moc sluníčka nebude a taky pak už s takovým velkým pupkem taky žádná sranda, tak vám co jste doma nesmírně závidím
Užívejte ![]()
Ahojte holky, chtěla sjem se zeptat už jste tak nějak přemýšlely třeba nad dulou? U porodu a i v průběhu těhotenství? Nevíte kolik to stojí?
To bude asi hodně individuální, ale někde jsem to četla, házela jsem tu odkaz někde na doprovod u porodu, byla tam mezi nimi i dula a mám pocit že i odkaz, když napíšeš dula do vyhledavače, určitě ti to něco najde vč. cen… Já osobně o ní nepřemýšlím, budu tam mít přítele a to mi stačí ![]()
Ahoj holky ,včera jsem byla na tom kontrolním výtěru,ale výsledky budou až v pátek,takže nervovat se budu ještě pěkně dlouho.Aspoň ,že je hezky a já jsem si zkrátilačas tím,že jsem včera jela k našim na zahradu pohodička,sluníčko no prostě super,dnes trochu uklidím a jedu tam zas.Přítel jezdí pozdě z práce ,tak bych stejně neměla co dělat.
Ahoj Mokii to je šílený tě takhle trápit
Proč to aspoň trošku nemůžou urychlit když jsi v těhu! Ale držím pěsti aby výsledky byly v pořádku a už jsi měla klid ![]()
Jinak já nad dulou nepřemýšlela jsme rozhodnutá že opkud přítel nepujde k porodu semnou tak tam nikoho nechci. No přítel stejně semnou bude jen do té doby co se bude porod rozjíždět ale jakmile budu muset už tlačit tak uteče a vrátí se už bude mimísek venku ![]()
Přítel se trošku bojí porodu a nechci ho nutit ale kdo ví třeba názor změní během těhu ![]()
Přeji krásný den a já jdu kopat hrášek na zahrádku, sice pozdě ale přece ![]()
berry, taky jsem koňařka
. Mám úžasného koníka ale tohle těhu jsem ježdění nechala, přeci už jsem trochu postarší
. Tak chodíme jen na procházky, někdy se nechám vyvézt do kopce, připadá mi to jednodušší než funět pěšky.
ANkar, nad dulou taky uvažuju, spíše už jsem rozhodnutá.Chlapa u porodu nechci, asi by mi moc nepomohl. Co jsem slyšela, dula vyjde cca na 5000Kč - ale ještě to budu muset pozjišťovat. Shánět začnu až budu cca v 5-6 měsíci. Pokud bys měla nějaké aktuální info, dej, prosím, vědět.
Mokii, držím palce ať jsou výsledky ok.
Káčátko jak já ti závidím tu zahrádku. Máme sice balkón, ale na něm je sluníčko jen do 10hod a pak se přehoupne na druhou sranu paneláku ![]()
Ahoj maminy tak jsem vás konečně dočetla od středy jsem tu nebyla a pěkně jste se rozepsaly ,vítám nové maminy .já jsem byla dnes na poradně mimiško roste ,vše je v pořádku a zítra jdu na plodovku ,tak doufám že bude vše v pořádku .Holky co jste z Ostravy .byla jsem v neděli za kámoškou co porodila před 14 dny holčičku ,rodila na fifejdách a byla i její manžel unešení jak se perfektně k nim chovali ,jak při porodu tak pak malou měla v inkubátoru a personál prý perfektní .tak nevím já jen slyším dobré zkušenosti o fifejdách .
Já právě moc ne… spíš na Vítkovice a Porubu slýchávám dobré… kámoška na Fifejdách rodila před 8 měsíci, no já uvidím, ještě je to daleko, každopádně Vítkovice mám na prvním, Porubu na druhém místě a když budou obě plné tak se teprv rozhodnu ![]()
Madelen zdravím !! koukám,že to od sebe asi nemáme moc daleko,jsem z Brna. Mně ,abych se přiznala,začíná svrbět zadek, mladší dcera jezdí za Blanskem a majitelka by občas potřebovala další pomoc,přemýšlím,že sem tam s dcerou na nějakou tu lehčí vyjíždku zajedu.
Halt mi začínaj koníci chybět…
Holky přítel mně vytáhl na bazén,tak jsem si to dosytosti užila,nechala se hýčkat ve výřivce-snad mně mimi neproklelo,že jsem ho tak „probublinkovala“ a ted utíkám ven na zahradu chytat sluníčko,at nevypadám jak ředitelka vápenky ![]()
Tak holky nevím jestli jsme neudělala chybu ale zjišťuji už dlouho názory maminek jaké mají zkušenosti s Libereckou pordnicí a dost mě zamrzelo a naštvalo že mají špatný přístup ke kojení kord když se jedná o prvorodičky, sestry prý nechtějí pomáhat ale záleží na tom jakou chytnete směnu. ale na druhou stranu si porodnici maminky chválí jen to kojení je špatný. No a tak jsme to nevydržela a napsala e-mail hlavní sestře jestli jsou ochotní s tím něco udělat ![]()
No a teď mám obavy aby mě hlavní sestra ![]()
Nebo abych to nějak neschytala až se tam dopravím k porodu ![]()
Myslíte že jsem udělala špatně když jsme jí napsala? ![]()
To asi ne, ale měly by tam napsat spíše ty, co s tím mají tu zkušenost ![]()
To mě taky napadlo jen si myslím že to asi nikdo neudělal jelikož jsme četla příspěvky žen ketré tam rodily v květnu což je minulý měsíc a s tím kojením je to stále stejné ![]()
Tak to je špatné, že jim tam nikdo nic neřekne, to je pak jasné že je to furt stejné ![]()
Tak to je špatné, že jim tam nikdo nic neřekne, to je pak jasné že je to furt stejné ![]()