TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3776
8.6.10 08:08

Ahoj holky, tak se hlásím pro krásném prodlouženém víkendu, který se tak trochu neplánovaně zvrtnul a musela jsem si včera vzít dovču, páč jsme v neděli spali někde ve Staré Vsi u kamaráda od souseda, se kterýma jsme byli už od soboty :lol: sousedka má 8mi měsíční holčičku tak se zacvičuju, je to bomba :-) Už si moc přeju ať je mimi venku :) A k té PN, kdybych nepotřebovala našetřit ještě nějaké penízky, tak neváhám a jdu hned, ještě když je tak kráááásně, zrovna dneska už kolem půl 7 ráno sluníčko, jsem si tak říkala, jéééé teď bych si pěkně vyprala, pověsila ven prádlo, sedla si na lavičku a slunila se, no a já musím do práce, chjo :( Bych si to krásně užívala :) No jestli půjdu na mateřskou fakt až ty dva měsíce před porodem tak už si to asi moc neužiju protože bude říjen, takže už moc sluníčka nebude a taky pak už s takovým velkým pupkem taky žádná sranda, tak vám co jste doma nesmírně závidím :)Užívejte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
8.6.10 08:15

Ahojte holky, chtěla sjem se zeptat už jste tak nějak přemýšlely třeba nad dulou? U porodu a i v průběhu těhotenství? Nevíte kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
8.6.10 08:49

To bude asi hodně individuální, ale někde jsem to četla, házela jsem tu odkaz někde na doprovod u porodu, byla tam mezi nimi i dula a mám pocit že i odkaz, když napíšeš dula do vyhledavače, určitě ti to něco najde vč. cen… Já osobně o ní nepřemýšlím, budu tam mít přítele a to mi stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
8.6.10 08:59

Ahoj holky ,včera jsem byla na tom kontrolním výtěru,ale výsledky budou až v pátek,takže nervovat se budu ještě pěkně dlouho.Aspoň ,že je hezky a já jsem si zkrátilačas tím,že jsem včera jela k našim na zahradu pohodička,sluníčko no prostě super,dnes trochu uklidím a jedu tam zas.Přítel jezdí pozdě z práce ,tak bych stejně neměla co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
8.6.10 09:18

Ahoj Mokii to je šílený tě takhle trápit :zed: Proč to aspoň trošku nemůžou urychlit když jsi v těhu! Ale držím pěsti aby výsledky byly v pořádku a už jsi měla klid :kytka:
Jinak já nad dulou nepřemýšlela jsme rozhodnutá že opkud přítel nepujde k porodu semnou tak tam nikoho nechci. No přítel stejně semnou bude jen do té doby co se bude porod rozjíždět ale jakmile budu muset už tlačit tak uteče a vrátí se už bude mimísek venku :lol:
Přítel se trošku bojí porodu a nechci ho nutit ale kdo ví třeba názor změní během těhu :srdce:
Přeji krásný den a já jdu kopat hrášek na zahrádku, sice pozdě ale přece :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.6.10 09:25

berry, taky jsem koňařka :potlesk: . Mám úžasného koníka ale tohle těhu jsem ježdění nechala, přeci už jsem trochu postarší :lol: . Tak chodíme jen na procházky, někdy se nechám vyvézt do kopce, připadá mi to jednodušší než funět pěšky.

ANkar, nad dulou taky uvažuju, spíše už jsem rozhodnutá.Chlapa u porodu nechci, asi by mi moc nepomohl. Co jsem slyšela, dula vyjde cca na 5000Kč - ale ještě to budu muset pozjišťovat. Shánět začnu až budu cca v 5-6 měsíci. Pokud bys měla nějaké aktuální info, dej, prosím, vědět.

Mokii, držím palce ať jsou výsledky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
8.6.10 09:27

Káčátko jak já ti závidím tu zahrádku. Máme sice balkón, ale na něm je sluníčko jen do 10hod a pak se přehoupne na druhou sranu paneláku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
8.6.10 10:34

Ahoj maminy tak jsem vás konečně dočetla od středy jsem tu nebyla a pěkně jste se rozepsaly ,vítám nové maminy .já jsem byla dnes na poradně mimiško roste ,vše je v pořádku a zítra jdu na plodovku ,tak doufám že bude vše v pořádku .Holky co jste z Ostravy .byla jsem v neděli za kámoškou co porodila před 14 dny holčičku ,rodila na fifejdách a byla i její manžel unešení jak se perfektně k nim chovali ,jak při porodu tak pak malou měla v inkubátoru a personál prý perfektní .tak nevím já jen slyším dobré zkušenosti o fifejdách .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
8.6.10 10:52

Já právě moc ne… spíš na Vítkovice a Porubu slýchávám dobré… kámoška na Fifejdách rodila před 8 měsíci, no já uvidím, ještě je to daleko, každopádně Vítkovice mám na prvním, Porubu na druhém místě a když budou obě plné tak se teprv rozhodnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
8.6.10 11:51

:lol: Madelen zdravím !! koukám,že to od sebe asi nemáme moc daleko,jsem z Brna. Mně ,abych se přiznala,začíná svrbět zadek, mladší dcera jezdí za Blanskem a majitelka by občas potřebovala další pomoc,přemýšlím,že sem tam s dcerou na nějakou tu lehčí vyjíždku zajedu. :mrgreen: Halt mi začínaj koníci chybět…
Holky přítel mně vytáhl na bazén,tak jsem si to dosytosti užila,nechala se hýčkat ve výřivce-snad mně mimi neproklelo,že jsem ho tak „probublinkovala“ a ted utíkám ven na zahradu chytat sluníčko,at nevypadám jak ředitelka vápenky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
8.6.10 12:47

Tak holky nevím jestli jsme neudělala chybu ale zjišťuji už dlouho názory maminek jaké mají zkušenosti s Libereckou pordnicí a dost mě zamrzelo a naštvalo že mají špatný přístup ke kojení kord když se jedná o prvorodičky, sestry prý nechtějí pomáhat ale záleží na tom jakou chytnete směnu. ale na druhou stranu si porodnici maminky chválí jen to kojení je špatný. No a tak jsme to nevydržela a napsala e-mail hlavní sestře jestli jsou ochotní s tím něco udělat :think:
No a teď mám obavy aby mě hlavní sestra :pocitac:
Nebo abych to nějak neschytala až se tam dopravím k porodu :nevim:
Myslíte že jsem udělala špatně když jsme jí napsala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
8.6.10 13:04

To asi ne, ale měly by tam napsat spíše ty, co s tím mají tu zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
8.6.10 13:23

To mě taky napadlo jen si myslím že to asi nikdo neudělal jelikož jsme četla příspěvky žen ketré tam rodily v květnu což je minulý měsíc a s tím kojením je to stále stejné :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
8.6.10 13:46

Tak to je špatné, že jim tam nikdo nic neřekne, to je pak jasné že je to furt stejné :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
8.6.10 13:46

Tak to je špatné, že jim tam nikdo nic neřekne, to je pak jasné že je to furt stejné :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí