Poradna duly
Jana Čurdová
Myslím že KO je jako kontrola… Jinak u mě v práci to ví jenom kolegové, šéfové ještě ne, chci to říct za ten měsíc až budu mít těhu průkazku, jsme tu jen tři zaměstnanci, takže to musím oznámit s předstihem, protože jestli si budou chtít hledat náhradu tak ji musím mít čas zaučit… nebo si hledat nebudou a bude to dělat obchoďák, stejně si tu přijdu zbytečná, jen přepisuju nabídky, poptávky, objednávky co mi předepíše ten obchoďák, jinak vyzvedávám prac. meily, píšu poštu, docházku a takové kraviny, 90% pracovní doby se nudím, tak si myslím že by to pro ně bylo i výhodnější, kdyby dali mu nějaké ty peníze navíc a ušetřili by za novou další „zbytečnou“ sílu, tak nevím jak se rozhodnou, uvidíme ![]()
Jinak je mi zas celý den
už ať to přestane
Ahoj holky tak jsme dneska byli u doktora jsme v pořádku jen já mám problémy s krví-málo červených krvinek a železa
takže mi napsal nějaké prášky a musím jíst víc masa což je problém jelikož maso moc nejím
ale mimísek je zdraví má 6cm a pěkně si hopsá v bříšku na ultrazvuku to bylo krásně vidět, dokonce měl sepnuté ručičky jak kdyby se modlil ![]()
A mám dotaz, nevite co jsou zač ty Tripl testy(omlouvám se ale nevím jak se to píše)? ![]()
Moki držím pěsti ať ti víkend uteče a vše zvládnete a budeš brzo zdravá ![]()
Jinak já jsme na neschopence už od začátku jelikož v podniku pro těhotné práce není je tam zima, zvedáme 15kilové plechy a taháme vozíky co mají přes sto kilo.Takže jsme doma ale radši bych nějakou brigádu nebo něco je to nuda ![]()
Jinak přikládám fotečku
jestli se mi to povede ![]()
Ahojky to měla kámoška taky,měla málo železa,tak dostala prášky a pak už to bylo v pohodě.To máš pravdu,že je doma nuda,taky jsem už od začátku doma.A máš aspoň nějaký dobrý výcházky?Já mám vždy od 13 do 19 no nic moc.
Ahoj Moki, no já jsem s tím měla už problém před třemi roky dost často jsme omdlévala v práci a tak mě odváželi k doktroce no nakonec z toho vyplinula špatná krev pak se to zlepšilo ale teď se to vrátilo. Tak snad to bude v pohodě. Vycházky mám dobrý od 8-18hod. Jinak to prý nejde ale jsme ráda že aspoň takhle na začátku jsem měla jen dvě hoďky. A jak se cítíš?
Kačátko, já užívám asi obden Ferrogreen Plus, sirup, prostě jak si vzpomenu. mňamky
chutná.
Ale je fakt, že já mám krev v pořádku. A´ž v prosinci porodíš, tak zkus pít čaj z kopřivy, čistí krev a železo bych brala stopro dál…
. Jdu zase na zahradu psát diplomku, je tu konečně krásně od rána, tak všem posílám sluníčko nejen do duše. mějte se, Ji
kdybyste se nudily:-):
http://www.respektkporodu.cz/
http://www.owp.cz/
http://www.normalniporod.cz/
http://www.normalniporod.cz/
zde je i petice pro normální porod, pokud se chcete také přidat
, já tam už jsem.
Kacatko já jsem se železem taky měla před dvěma lety problém ,zjistili mi to když jsem dobrala antibiotika tak jsem měla špatný krevní obraz,tak mě poslala dr. do nemocnice na podrobný krevní výšetření,kde přisli na to ,že mám málo červených krvinek a taky železa,nasadili mi na to nějaký prášky ,myslím železo v tabletách.A asi to pomohlo,teď mi nikdo po krvi nic neřekl,ale mám strach do budoucna,protože jsem teď přestala jíst maso je mi z něj blbě,i když ho jen cítím ![]()
A ještě odpověď ,jak se cítím,no jde to.Jsem radši doma a ležím u tv a nic nedělám ať se zbytečně neunavuju.Prášky jsem dobrala ráno,tak uvidím co o víkendu.A když to to zvládnu tak hned v pondělí na ten výtěr.
To jed obře Mokii hlavně se nenamáhej a odpočívej a držím pěsti ať je vše v pořádku a můžeš si těhu v klidu užívat
No jinak ještě k té krvi mamka mi říkala že s tím jsme měli problém s bráchou už od mala ale pak se to zlepšilo no u mě se to ukázalo zas před těmi třemi roky a po práška a vyšetření to bylo zase v pohodě no a teď zase
No a s masem na tom jsme stejně já ho vidím a je mi blbě a už vůběc když ho vařím a musím to čuchat to se mi chce
Jenže je problém že jsme maso nejedla pořádně ani před těhu a teď už vůbec
No prášky už mám nějaký Ferro-Folgamma tak snad pomůžou ![]()
holky, k té krvi mi ještě napadlo, že hodně problémů také dělá homocystein. Ten se normálně neměří, ale vím, že hodně problémů zmizí, když se zbavíte homocysteinu z těla. Je na to velice dobrý rakytníkový sirup, nebo prostě cokoliv z rakytníku, ten mocně působí na krev. Je doloženo, že ženy potrácejí a nebo nemohou otěhotnět díky vysoké hladině homocysteinu v krvi, neměl by být vůbec.
Ahoj holky,tak se po delším váhání taky přidávám k Vám do skupiny, Jmenuji se Jarka, jsem z Brna, jsem sice už trochu postaršího data narození,ale snad to nebude nějaká vada na kráse..
, k mimi jsme se dostali tak nějak omylem,ale o to možná radostějším, takže podle PM.bychom měli přivést kolem 26.12 na svět malého prcka. ![]()
To já před těhu jsem ho měla skoro pořád a dokonce i na začátku.A v době ,když jsem měla blbou krev jsem jedla dost masa a věcí se železem.Ach jo to je nuda jen tak sedět a nic nedělat.Venku je tak krásně.
Moki, já byla při prvním těhu dlouho na nemocenské a taky jsem si říkala, jaká je to příšerná nuda - všichni mi říkali, že mám být ráda, že můžu odpočívat a vyspávat, že to už se mi po porodu nikdy nestane. A měli pravdu.
Tak to zkus brát z té lepší stránky. ![]()
Berry4 - Jarko, vítám tě, také máš krásný termín:-). Moje kamarádka (45 let) z práce, právě porodila miminko a také původně neočekávaně:-) a jak je ráda
.
Mokii, co já bych za to odpčívání dala. Měla bych více času na sebe, na povídání si s miminkem. včera jsem celý den proseděla na zahradě a učila se.