Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jestli dr. řekla chlapeček, tak to už je jistý
Tak to gratuluju
U holčičky to není jistý nikdy ![]()
Jituško, jsi opravdu moc šikovná. Děkujeme. Jinak já mám PM opravdu toho 28.2. …jen jsem měla ovulaci až 35 den, takže proto to zpozdění a proto se mi to nedá počítat od PM. A TP jestli by si mohla opravit na 25.12. Ono se to stejně asi ještě trochu změní
. ![]()
holky, ahoj, všechno jsem opravila, doufám:-). Tak to sem dávám přes leteckou poštu.
Dnes jdu na ultrazvuk, tak jsem také nervózní.
http://leteckaposta.cz/191973943
zatím pa, jdu se najíst a vyrazím k dr., pak napíši co a jak. pa, Ji
Jituš držím pěsti ať je vše O.K. ![]()
Ehm Jituš TP 2.1.11 nee 2.1.10 ![]()
Cassiopeo, promiň:-),
http://leteckaposta.cz/648167246
tak ještě si to prokontrolujte, zda-li vše souhlasí, jak má. když tak ještě dopíši.
Letím, mám tam být v 10 hodin, zatím pa, Ji
Tak už jsem spokojená
Tak si to ženy překontrolujte ať se to může pak hodit na první stránku ![]()
Jinak Jituš díky že sis dala tu práci
A ještě jednou držíme pěstičky, bude vše o.k. ![]()
Ahoj holky, tak vás zas zdravím. Jitko,skvělá práce,jsi šikovná,děkujem a držím palce. Právě jsi asi u dr,tak držím palce. Já jsem byla v pondělí na krvi,sestřička říkala,že to je na genetiku a za 14 dní jdu na UTZ,za který zaplatím 320Kč.Tak to je asi ten screening,o kterém se bavíte,že?
Ahoj Děvčátka,
to je dobře že tu jsou samé dobré zprávičky a první chlapeček ![]()
Přijela jsem z kontroly, vše ok, miminko drží týdenní náskok a je o týden větší. Jinak tedy rychlovka, žádné plácání ručičkama jak si občas pochvalujete, neviděla jsem skoro nic. Vzali mi krev, screening NT se v „našem kraji“ nedělá - ptala jsem se na to, tady se dělají testy jen z krve. Tak se trochu bojim,jak to vyjde, do 10 dní dají vědět.
Kdyby to nevyšlo dobře, tak by mě poslali na amniocentézu, a to já nevím jestli bych na to šla ![]()
Ale snad bude vše v pořádku. Mám koupený těhu kalhoty a už je nesundám - je to mooooc pohodlný!! ![]()
A držím palečky všem na všechny kontroly a ať v prosinci uděláme pěknou děťátkovou smršť!! ![]()
ahoj holky, tak jsem už zpět z kontroly, Bambulka předběhla velikostí o týden, takže jsme ve 12.týdnu:-).
Opět srdíčko tlouklo krásně, je hlavičkou dolů… nabrali mi krev na genetiku, příští týden mám ultrazvuk na genetiku, pak se dozvím výsledky.
Letím na oběd, kručelo mi při vyšetření v břiše… doktor se smál a prý to slyší od hodně těhulek. zatím pa Ji
přikládám fotečku, ale zdá se mi, že jsou všechny od něj nějaké rozmazané… ![]()
Jak může předběhnout o týden? Jakože jsi opravdu o týden dýl těhotná nebo se nějak rychle vyvíjí nějak tomu nerozumím
Ale mimísek kuásný
Já se na toho svého nemůžu vynadívat
Jaký to je zázrak ![]()
Jitko, paráda ![]()
Jinak kdybyste chtěly, udělala jsem odkaz na internetu u Google docs. To znamená, že když Vám dám odkaz, tak tam můžete a každý může upravovat a doplňovat tu tabulku - on line, takže to všichni vidí stále aktuálně.
Co vy na to? Jen nevím, zda sem ten odkaz mám dát, protože pak kdokoli na to klikne, tak to uvidí. Já se toho internetu bojím
. Ale takhle je to vlastně taky všechno přístupný. Nebo Vám to můžu každému poslat na e-mail. Anebo je to blbost? ![]()
v 15tt uz je videt pohlavi?
super! myslela jsem, ze az tak ve 20tem.
Příspěvek upraven 02.06.10 v 11:04
Jé Jituško, gartuluji
, super. Fotečka krásná…bobátko malé
. Tak ty si nás předběhla, jo? A to jsme měly podobný TP
. Při každém měření UTZ mi vyjde jiný tt. Taky jsem z toho zmatená, ale když se nemůžu spoléhat na PM, tak to musím nechat v rukách doktorů.