TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
31.5.10 10:14

Cassiopeo, jsem 10 týden + 2 dny. termín 25.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.10 11:05

holky, můžete-li si koupit časopis Meduňka, je tam pěkný článek o těhotenství.
a v časopise Děti a my je tento článek: http://leteckaposta.cz/743534356

Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
31.5.10 12:33

Ahoj Jituš, děkuji :-). Ve středu budu držet pěstičky. Jsme skoro stejně v tt :-)! A super článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.10 13:17

Ankar, ahojky:-), před chvilkou jsem v práci musela s pravdou ven, všimli se kolegyně se šéfem, že jsem nějak přibrala a jestli nečekám mimi, tak jsem jim to už řekla.
ještě jsem naskenovala nějaké články, které by se časme mohly hodit:-).
Děkuji Ankar, snad bude vše o.k. :hug: :andel:
 http://leteckaposta.cz/158411302

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
31.5.10 13:44

:hug: pevně věřím :srdce: :huban: .
Mrknu na nakenovane pomucky :-). Jinak jeste jedna slecna, nebo pani davala na net stranky s oblecenim ze seconhandu…nevim jestli nekdo nakupuje, ale opravdu sjem z nic nadsena a nakoupila jsem i pro sebe :-). Jsem malicka, takze se do vseho vlezu :-).
Tady jsou www.laclik.cz
jsou pěkně uspořádané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
31.5.10 14:04

Ahoj maminy ,tak jsem dočetla ty články jsou super,musím se pochlubit už jsem v 2 trimestru ,celkem to uteklo .Včera mi přítel udělal radost a koupil mi těhu kalhoty tak už nemusím chodit jen v šustkách.jinak já se cítím dobře ,bříško roste .Jitko já už sem musela taky u všech z pravdou ven už je to na mě celkem vidět a mikina to už moc nezakryje .Nejhorší je to v baráku jak se všichni ptají chtěla jsem to utajit než se přestěhuji abych nemusela ty řeči poslouchat ale už se to nedá utajit.jinak všem držím palečky ať jsou všechny kontroly v pořádku ,hodně foteček .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
31.5.10 14:29

Holky nevíte někdo stránku kde by mohla být taková nějaká celková základní výbavička pro mimi na začátek? Od kočárku,sedačky,lahviček,vaničky,odsávaček,oblečení atd. co je zkrátka třeba pro miminko pořídit než se narodí. A taky jestli nevíte kdy vzniká placenta, plodová voda a pupečník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.5.10 15:02

Ahojky holky,mě čeká kontrola,zítra uvidím jak to dopadne.pořád ještě beru ty antibiotika a ve středu jdu na ko na orl.
Cassiopeo:o žádné stránce nevím.A ty už začínáš nakupovat?já ještě nic nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
31.5.10 15:03

Neee nekupuju ale ráda bych pak měla po ruce nějaký seznámek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.5.10 15:07

A kdy začneš?Já jsem říkala ,že až tak v 5.-6.měsíci,každý tvrdí,že je to pozdě,ale nechci to nějak uspěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
31.5.10 15:17

Ahoj holky, já sice ještě taky nenakupuju, jsme teprv ve 12týdnu a nakupovat chcem až se nám prcek ukáže jestli z něj bude holčička nebo klučina :dance: Ale už jsme tak koukala na netu po různých krámkách a udělala si seznam pro mimčo z toho co mají v nabídce. Některé krámky to mají krásně rozdělené tak se v tom dá hezky orientovat.
Třeba
http://www.rajmiminek.cz/…aj-miminek-2
 http://www.detskyraj.cz/…lni-vyprodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
31.5.10 15:24

Taky si myslím že tak 5.tý měsíc optimální :) Pak už zas bude moc velkej pupajs a funět po obchodech se mi už asi moc nebude chtít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.5.10 15:30

Holky a kdy myslíte,že už bude vidět co to je?Jsem hrozně zvědavá,mé kamarádce to na 80% řekli teď na tom 1.screeningu,takže bude mít asi chlapečka.Mně teda doktor nic neřekl,protože tam taky ještě nebylo nic vidět.A mimi taky nejdřív spinkalo ,až mi dvakrát stlačit dr. břicho tak se probudilo a skákalo jak na trampolíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
31.5.10 15:31

Jj, moje řeč.
Mně se do toho nějak vůbec nechce, bojím se abych nenakoupila blbiny, které ani nebudu potřebovat (tak trochu se znám, jsem hrozná).
Postýlky podědíme asi 3, hadříků mám tolik, že bych mohla oblékat jesle.
Zimní fusaky máme 2, rychlozavinovačku, klokanku…
Takže asi pokoupíme takový ten „spotřebák“ a nějakou lahvičku a pak uvidíme.

Taky si o něco napíšeme ježíškovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.10 15:41

Mokiii, pěkně si mi rozesmála: „A mimi taky nejdřív spinkalo ,až mi dvakrát stlačit dr. břicho tak se probudilo a skákalo jak na trampolíně.“
:lol:
já bych chtěla nakupovat později

, asi také tak 5.-6.měsíc:-), uvidím, dle nálady a samozřejmě Ježíškovi bysme také napsali o nějaké výbavičky:-), když už, tak ať tím komínem prostrčí pořádný pytel s dárečkama pro mimi :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí