TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
13.6.10 12:50

ahoj holky, také nosím moč z domu. Jinak právě jsme operovali, vyndavali jsme si navzájem klíšťata, včera jsem seděla na zahradě s fenkou a kočkou, Petr sekal trávu a dnes ráno jsme oba zjistili, že máme na noze klíště. Takže jsem použila Levandulový olej od Karla Hádka, nechala jsem klíště trochu načuchat ééteru a pak šlo hnedka krásně sundat, červený flíček máme oba malý, tak snad to bude dobré a neměli jsme zrovna nakažená klíšťata. Uf. Budu nožičku pozorovat. Kdyby něco pojedu zítra k praktické na krev a pro prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.6.10 13:15

klíštata,z těch mám taky strach. Kor tedˇ :-( Snad to bude v pohodě, držím pěsti. Mám otázečku ,to se dá zjistit tak brzo? Mně na boreliozu přišli až po cca 6 ti týdnech nakažení a to jsem měla hodnoty ještě hraniční( hodně malé),doktorka mi tenkrát vysvětlila,že je to teprve v počátku, tak proto .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
13.6.10 13:24

Hned asi ne, ale doufám, že kdyby něco, dali by mi ATB, která mohu v těho. ale pevně věřím tomu, že k tomu nebude muset dojít:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
13.6.10 15:48

Můžu ještě?

Ahojik holky:-)můžu ještě mezi Vás?pročítám Vás skoro od začátku,ale jsem hodně pověrčivá,tak jsem pořád měla a ještě mám strach:-)se přidat do diskuse.Jmenuju se Jana,je mi 27.čekám druhé mimi po iui a stimulaci clostilbegitem atd.doma mám tří a půl letou holčičku Nikolku.termín mám dle ms 8.12 a dle utz 14.12.pm byla 3.3.bydlím kousek od Vsetína.ufff tak zatím tak,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
13.6.10 17:15

Ahoj vítej mezi námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
13.6.10 19:09

Děkuju pirrippi :-) jo a ještě dodám,že jsem 14+4 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
13.6.10 20:18

Jani, vítám tě také:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
13.6.10 20:20

tip na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
13.6.10 20:26

Ahoj holky tak jaký byl víkend :-) koukám že se to tu krásně rozepsalo :lol: My jsme byli včera na Jarmarku v Železným Brodě a paráda :potlesk: a dneska oslava maminkou na zahrádce :palec:

Jani vítám tě taky mezi námi :kytka:

Holky tak jsem tady na e-Miminu četla na diskuzi pro zrušení porodného, co si o tom myslíte vy?
Jste pro zrušení nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
13.6.10 20:29

Děkuju :-) jo a momentálně jsem na netu přes telefon,tak hned jak budu mít možnost pc,dodám fota z utz i svoje:-) a snad se mi zadaří i nějaký ten metřík:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
13.6.10 21:46

Vítám tě Jani. Já mám podle UTZ termín taky 8. 12. Včera jsem měla křeče v břiše, tak jsem ani nebyla na netu. A jsme všichni nemocní, takže nicmoc vydařený víkend.
Taky jsem četla část té diskuze o porodném, ale nechtělo se mi tam nic psát, jak se tam všichni dohádali. No já jsem pro zrušení, někde se ty peníze vzít musí a dítě je dar, za který mi přece nemusí stát platit. My si za první porodné koupili kameru a tu jsme teda určitě nepotřebovali - až se teď stydím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
14.6.10 06:53

zdravim vespolek :-)
vitam nove prichozi :-)

chjo strasim tu od 5:30 je to des clovek by chtel spat ale nejak nemuzu zabrat :twisted:

moc nosim normalne z domu ma to byt prvni rani pokud mozno..

Ad klistata strasne rada bych sla na houby prej rostou :-) ale mam z nich panickou hruzu…hlavne predstava, ze ho musim vyndat Vikyskovi 8-o

zruseni porodneho… no nekde se ty skrty delat musi, je fakt, ze nebylo neprijemne ty penize dostat hodily se, ale kvuli nim jsem si mimi rozhodne neporizovala, navic jako pracujici je statu zase vratime:-) ale pokud by misto toho udelali danovou reformu pro podporu rodin bylo by to rozhodne rozumnejsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
14.6.10 07:49

Ahoj holky, tak jsem si včera musela dýchnout Ventolin :/ (jinak nemám astma celoroční, mám „jen“ alergické v létě) Nemáte s tím někdo zkušenost? Na netu jsem četla že se to normálně v těhu může, ale zase názor doktor od doktora… V příbalovém letáku zmínka o těhu ani není, ale četla jsem že raději si ho dát, než aby mimi mělo nedostatek kyslíku a včera odpoledne po tom dešti a bouřce jsem dost sípala a už jsem zkrátka musela no, od té doby zatím v pohodě. Tak snad to miminku neublíží.

Jinak když si koupím v lékárně takovou tu zkumavku na moč, musím ji taky ještě vyvařit?

Ad porodné, no taky si myslím, že ty peníze se někde vzít musí, akorát můj názor je, že by měli začít ti nahoře tam u sebe… a teprve pak jít na maminky na mateřské, které těch penízků moc nemají… Mimochodem vy to asi ještě stihnete, protože by to bylo asi až od ledna já to mám tak na hraně tak uvidíme :) Každopádně jsem si taky mimčo nepořizovala kvůli tomu :) nehledě na to, že výbavička musí být pořízena stejně už před porodem… Takže to tak nějak neřeším… ovlivnit to neovlivním, takže co bude to bude :) Přeju hezký den :hug:

A vítám Janču :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.6.10 08:23

Ahoj
Já tu zkumavku nevyvařuju.
Můj názor je,at politici začnou hlavně u sebe, dále at zruší ty nesmyslné renty policajtům a vojákům. Tam se ušetří až až.Kdo mi dá rentu za to,že už 20 let někomu vařím ? :-) Jsou spousty dalších míst,kde by se dalo šetřit, proč zrovna na dětech? Ta částka sice není až tak vysoká,aby spasila, nebo byla zásadní,aby se kvůli ní děti rodily nebo ne,ale je spousta maminek,které ji opravdu potřebují. Tak at na porodné dosáhnou aspon ty rodiny,kterým to opravdu pomůže. Třeba na kočárek apod…
O víkendu jsem si byla vyjet za dcerkou ke koním, indiánky dotáhly koně k vodě a tam je používaly jako opalovací lehátka :D Až na to děsný vedro příjemně strávené odpoledne
A vítám Janču ! :hug:

Příspěvek upraven 14.06.10 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
14.6.10 08:33

ahoj holky,
diskuzi jsem zatím nečetla (pro zrušení porodného),ale přečtu. Spíš si také myslím, že nejdřív by papalášové z politiky si měli ubrat jisté výhody, nebo ať je na všechny stejný metr, nám třeba, když marodíme, nejsou hrazené první dva dny nemocenské, jim ano, atd. Prostě na to všechno jim platíme. Ale, radši nebudu zabíhat do podrobností, jinak bych se naštvala a to přeci kvůli miminku nechci :hug: . Na druhou stranu, byla bych pro to, aby se vážně šetřilo, protože dluh roste obrovsky a neměli bychom přidělávat stále větší dluh našim prapraprapravnoučatům. Miminko si většina z nás asi nepořizuje kvůli penězům, docela zajímavé bylo, když jsem si přečetla, že v době Husáka, když zavedl na každé narozené dítě určitý obnos a pak na druhé dítě též nějaké peníze, kolik ženských se rozrodilo (ročníky 1973-1978), takže právě tyto ročníky se řadí mezi nejsilnější. Prostě občas se mi zdá, že jsou určité věci na hlavu postavené…kvůli nějakému obnosu se tolik žen rozrodilo.
Dnes v noci mi vzbudila ta noha, kde jsem byla kousnutá klíštětem, trošku to cítím, flíček se nezvětšuje, tak snad to ale bude dobré. My bydlíme u lesa, takže klíšťata z lesa jenom přelezou silnici a jsou u nás, také tedy k nám přespakuje „čížický kasanova“ pes, který se k nám naučil chodit od začátku, co jsme se přestěhovali, protože Bětka je skoro jedinou fenkou v jeho rajonu, tudíž je u nás permanentně a jak on lítá navolno (a podle vyhlášky je to týrání zvířete a majitel psa z toho může mít pěkný průser, pokud si někdo bude ztěžovat), tak pravděpdobně i ta klíšťata přinese k nám. Po dlouhé době jsem zachutnala klíštěti, tak snad z toho nic nebude. Hezký den, jdu dopsat tu diplomku. Včera jsem zjistila, že se mi ztratila nějaká data, tak to jdu psát znova :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí