Poradna duly
Jana Čurdová
Holky mám takový dotaz (možná stupidní nebo hloupý), ale prosím poraďte. Musela jsem jet v autě, kde byl vylitý benzín (já to nevěděla).Celou dobu jsem to čuchala a blbka neotevřela ani okno. Jsem toho nadýchaná a je to hnus. Vím, že se nemá čuchat žádné výpary a tak, že to může poškodit děťátko. Mám strach, co si myslíte?
Jo jela jsem asi hodinu v kuse.
Tak to je asi lepší zavolat doktorovi
Já mám taky trauma z toho, že v práci je navlhlá celá zeď vedle které sedím, opadává omítka až na cihlu, divně to tu „voní“ když se vleze do kanclu, jako nemyslím si, že to jsou plísně nebo tak, to bych na té zdi viděla něco zeleného nebo tak
Jen doufám, že to nevadí no, ale taky se hodlám na další kontrole poptat, asi budu vypadat jak hňup, ale lepší se zeptat než něco zanedbat
Přecejenom čekám první a nevím co a jak ![]()
Ankar, nevím, zda bys měla cinkout lékaři a pozeptat se.
Nedávno se nám to stalo též, partner bral benzín do auta a měli jsme ho i vevnitř v autě (kanystr), cestou se trochu benzínu (asi to bylo špatně zavřené víčko) vyteklo na zem, hned jsem tedy otevřela okno, protože to byla síla, když jsem šla spát, pořád jsem to měla v nose:-(. netuším, Ankar. Spíš si zavolej doktorovi, lepší zavolat vícekrát než vůbec, si říkám.
Holky díky, já bohužel ani nevětrala
. Na kontrolu jdu až příští týden, tak se zeptám, teď už s tím stejně nic neudělám.
ANkar tak pak dej vědět, co říkala, jo? Já si myslím, že to bude v poho, že bys to třeba musela dýchat pravidelně aby to uškodilo, že takhle jednorázově si s tím tělo poradí.. Někdo zařizuje byt a maluje i v těhu, a to je asi větší záhul než ta 1 hodina.. ale taky bych se bála, držím palce a ať na to moc nemusíš myslet. Tak se aspoň teď pěkně zhluboka vydýchej někde kde je čistej vzduch ![]()
Ták mi jsme po další kontrole, až budu mít chvilku dám sem foto mimíška
vše je v pořádku a příští týden jdeme na utz VVV tak jsem zvědavá ale prý to zatím vypadá dobře ![]()
Ahoj holky, jsme s bobulkou ve 12 týdnu
Špatně už nám není, pro změnu do sebe pořád peru sladké. Tolik buchet jako poslední týden jsem nesnědla za posledních deset let ![]()
A Vám taky určitě přestane být špatně ![]()
Porodnici moc neřešíme, snad to půjde v Brně na Obilňáku, jestli máte někdo zkušenost dejte vědět.
Papa
Jůůů Petulo to je paráda:) luštím to dobře že má dole hlavičku??
já budu mít doufám v pondělí taky další fotku ![]()
Mokii dnes jsem se schválně dívala na diskuse o porodnicích a hodně chválí Šternberk nebo Prostějov, tak uvidíme kde skončím
Olomouc dost kritizovali, co se týče kvality pokojů atd.,jinak péče je asi dobrá
jasný má, se mi nepovedlo jí otočit
no ale už je to mimíšek
už to není jen fazole
prostě skvělý a malá to všude ukazuje a říká bráška ![]()
to je parada, jak ty fotecky pribyvaji ![]()
ja uz taky doufala, ze mi bude lepe a zas se to vratilo, dnes jsem v praci zvracela a od odpoledne me hrozne boli brisko, jako kdybych to mela dostat, jen lezim a ani nedutam…takovy pocit jsem mela hned zkraje tehu, tak ve 4 tydnu, ale ted ve 12. tydnu mi to prijde divne… nemate to nekdo taky?
dikjy,
ankar- myslim, ze to bude dobre, pokud jsi to od te doby nedychala, telo se toho pomerne rychle zbavi. vadilo by, pokud bys to dychala tak casto, ze by se toho uplne zbavit nestihlo.
Peťulko parádní fotečka
Taky jsem byla nadšená, že už je to človíček ![]()
Nandi: doufám, že tě to brzo přejde, mě dva dny zpátky taky píchalo v podbřišku.Ale naštěstí už to přešlo ![]()