TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
13.5.10 13:14

Luu mně řekli že to bude jednorázová akce jsem objednaná na 8:45 ,že mi vezmou krev a pak hned pujdu na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
13.5.10 13:18

No tak zatím je mi teda jako blbě :D doteď to bylo většinou jen odpoledne a večer a to obden… včera mi bylo zas tak všelijak a dnes jsem už telefonovala do wc od rána… teď je mi už líp, ale hodně se mi stává že mám hlad a nějak nemám vůbec na nic chuť a nemůžu do sebe nic dostat.. jinak žádné chutě na kyselé, sladké atd. nemám ani pachy mi žádné zatím nevadí… v pondělí jsem byla na UTZ a byla tam malá kulička tak jdu zas až
31.5. tak snad to poroste hezky a bude už i srdíčko :) Když to bude holčička bude to Michaelka když chlapeček tak buď Miloš (Mildíček) nebo Šimonek ještě nevíme :) Přítel věří, že to bude kluk, já že holka takže to máme doma tak 50 na 50 :)) Svatbu jsme museli odložit kvůli financím a než mít nějakou na rychlo tak si raději počkám a uděláme si hezkou :) Jinak je mi letos v červenci 27 let a příteli teď v sobotu 29 takže takový ideální věk bych řekla, bude to naše první miminečko :) A jsem z Ostravy, tak snad jsem nic nevynechala ;) :hug: Jooo a jsme spolu letos 5 let, z toho 4 roky spolu žijeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ms
2816
13.5.10 13:22

Tak jsem ráda, že se tu hned vysvětlila „kauza prvosemestrální sreening“. Holky, díky, že jse to tak pěkně popsaly, už se do toho nemusím pouštět a můžu zalehnout s Pepíčkem k poobědovému spánku… :-D
za sebe můžu jenom napsat, že tenhle sreening byl jeden z nejkrásnějších zážitků celého těhu, mimčo je tam nádherně vidět, pořád s sebou šije, pustí vám tlukot jeho srdíčka, uvidíte, jak mu proudí krev… prostě si pořádně prohlídnete ten váš zázrak v bříšku!!! Pak vám vezmou krev a její výsledky tuším, že poslaly rovnou mé gyndařce, takže jsem tam šla až na ten velký sreening ve 20. týdnu.
S dalším mimčátkem jdu na konci května a už se moc těším!
Jinak v Praze to bývá tak (pokud vím), že když vám Dr. napíše doporučení, nic se neplatí…
Mno, vůbec nechápu, proč na to někteří gyn nechtějí posílat, když je to spolehlivější a dřívější než tripletesty… To mi prostě mozek nebere… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
13.5.10 13:23

Casiopeo, nevím proč připadá mi že budete mít holku..
Jinak už vím vše o tom screeningu:
http://www.upmd.cz/…any-test.pdf
Nevím zda zavolat své doktorce, kam mi doporučí (to o čem ani neví), nebo rovnou sem. Jsem v 11 týdnu a mimíček je o týden větší, tak plaším, pardon :oops:
ms, tak jsi mi asi dodala poslední kapku přesvědčení, dík :hug: (akorát, upřímně, ta Tvá zkratka jména mi nějak nápadně připomíná něco jiného, z tématu snažilek.. :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
13.5.10 18:31

jsem vám úplně zapoměla v týdnu napsat že už jsme také po ko a na další až 28.5 ale jsme v pořádku i průkajdu máme a za ty 3 týdny jdeme právě na první screaning o kterém se tu bavíte celou dobu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
13.5.10 19:33

Ahoj holky, tak se naposledy hlásím :cry:
ve tři hodiny mi dělali revizi a ted jsem dorazila domů. Je mi moc smutno, ale aspoň vím na čem jsem, ta nejistota mě zabíjela. Od včerejšího večera jsem měla velké bolesti a hodně jsem krvácela.
Budu na Vás v prosinci moc vzpomínat. Držím palce všem!!! Buďte opatrné, prosím!!!
Jste tu skvělá banda a loučím se nerada. Snad brzy založím novou diskuzi.

Pá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
13.5.10 20:06

Meduleinko, brzy založíš novou diskuzi! Držím moc palce, ať smutno přejde rychle pryč :hug: . Vyhráno stejně jen není jen tak, vždycky se může něco stát :cry: . Tak sis to snad bohužel už vybrala a teď už jen samé pozitivní prožitky.. omlouvám se, neumím to napsat, ale myslím na Tebe, ať to zvládneš dobře a rychle :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
13.5.10 20:08

Medulinko je mi to tak strašně líto!!!! :cry: :cry: Drž se prosím, musí to teď být strašně těžký:( Stopro tu budeš za chvíli za námi v jných těhulkách!! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ms
2816
13.5.10 20:34

Medu, ted pořádně odpočívej, naplánuj si nějakkou pěknou dovču a uvidíš, brzo bude veseleji!!!

Luu, no já jsem před těma dvěma lety při registraci zkoušela různé obměny mého jména a pořád mi to psalo, že už to je… tak jsem zvolila iniciály… a až pak mi došlo, že to není úplně ideální… ale už jsem si zvykla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.5.10 06:51

Medu, bud silna, jsme s tebou a mame te rady :hug: .
Ať se brzy zadaří a jsou pryč ty špatné vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
14.5.10 08:37

Medu je mi to moc lito, ale snad priroda vi co dela (alespon ja se tim konejsila) drzim palecky at za chvili zakladas treba brezen 2011 :wink: opatruj se a uzij si dovolenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
14.5.10 09:02

Medu hlavně teď odpočívej a zkus na to nemyslet, já vím, to se to říká, ale ono to přebolí a taky věřím, že za chvíli založíš nové téma :) drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
14.5.10 09:53

Meduleinko, myslela jsem na tebe celou dobu, co si nepsala. :hug: moc mi to mrzí, vím čím procházíš, opatruj se, a vyraž na nějakou dovolenou s manželem a dítkem, přijdeš na jiné myšlenky, které potřebuješ. Mně tehdy dovolená v mé oblíbené Francii moc pomohla, týden jsme chodili po Paříži a okolí a ani nevíš, jak jsem byla ráda. Víš, budu ráda, když nám budeš dál psát (třeba že si založila novou skupinu těhu), přirostla si mi k srdci. pa, Ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
14.5.10 10:25

ahoj holk, dnes jsem byla u praktické doktorky, zubařka mi čeká příští týden. Praktická dr. se divila, že když jsem po spont.potratu, jakto že mi nenapsal gynekolog rizikové a že mu to mám vyřídit, až k němu příště půjdu, že i když mám sedavou práci, tak bych prý měla být v klidu doma. Také mi říkala, že mi možná časem pošle do poradny, kde mi budou hlídat žíly na nohou, které mi občas pobolívají už x-let. Moje mamka má křečáky, takže se mám prý také hlídat a kdyby mi bolely nohy, tak hnedka k ní. Tak už jsem hladová dorazila do práce a než začnu pracovat, musím se najíst, abych byla práceschopná:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
14.5.10 10:54

Jitko, já taky teď slupla dvě housky, abych mohla začít něco dělat a pokračovat :oops:
Místo práce slídím po internetu. Omlouvám se za ukvapené závěry s mou doktorkou. Ona asi dělá dvojitý test z krve, což není špatný - http://www.clg.cz/pris.htm. No já bych byla bývala tak neplašila, kdyby mi to aspoň trošku vysvětlily, co se bude (a kdy) dít.
Ale neměla jsem tak ošklivě o ní hovořit :oops: . Jsem lump a patřím do vězení a už nikoho nebudu soudit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí