Poradna duly
Jana Čurdová
Luu mně řekli že to bude jednorázová akce jsem objednaná na 8:45 ,že mi vezmou krev a pak hned pujdu na utz.
No tak zatím je mi teda jako blbě
doteď to bylo většinou jen odpoledne a večer a to obden… včera mi bylo zas tak všelijak a dnes jsem už telefonovala do wc od rána… teď je mi už líp, ale hodně se mi stává že mám hlad a nějak nemám vůbec na nic chuť a nemůžu do sebe nic dostat.. jinak žádné chutě na kyselé, sladké atd. nemám ani pachy mi žádné zatím nevadí… v pondělí jsem byla na UTZ a byla tam malá kulička tak jdu zas až
31.5. tak snad to poroste hezky a bude už i srdíčko
Když to bude holčička bude to Michaelka když chlapeček tak buď Miloš (Mildíček) nebo Šimonek ještě nevíme
Přítel věří, že to bude kluk, já že holka takže to máme doma tak 50 na 50
Svatbu jsme museli odložit kvůli financím a než mít nějakou na rychlo tak si raději počkám a uděláme si hezkou
Jinak je mi letos v červenci 27 let a příteli teď v sobotu 29 takže takový ideální věk bych řekla, bude to naše první miminečko
A jsem z Ostravy, tak snad jsem nic nevynechala
Jooo a jsme spolu letos 5 let, z toho 4 roky spolu žijeme ![]()
Tak jsem ráda, že se tu hned vysvětlila „kauza prvosemestrální sreening“. Holky, díky, že jse to tak pěkně popsaly, už se do toho nemusím pouštět a můžu zalehnout s Pepíčkem k poobědovému spánku… ![]()
za sebe můžu jenom napsat, že tenhle sreening byl jeden z nejkrásnějších zážitků celého těhu, mimčo je tam nádherně vidět, pořád s sebou šije, pustí vám tlukot jeho srdíčka, uvidíte, jak mu proudí krev… prostě si pořádně prohlídnete ten váš zázrak v bříšku!!! Pak vám vezmou krev a její výsledky tuším, že poslaly rovnou mé gyndařce, takže jsem tam šla až na ten velký sreening ve 20. týdnu.
S dalším mimčátkem jdu na konci května a už se moc těším!
Jinak v Praze to bývá tak (pokud vím), že když vám Dr. napíše doporučení, nic se neplatí…
Mno, vůbec nechápu, proč na to někteří gyn nechtějí posílat, když je to spolehlivější a dřívější než tripletesty… To mi prostě mozek nebere… ![]()
Casiopeo, nevím proč připadá mi že budete mít holku..
Jinak už vím vše o tom screeningu:
http://www.upmd.cz/…any-test.pdf
Nevím zda zavolat své doktorce, kam mi doporučí (to o čem ani neví), nebo rovnou sem. Jsem v 11 týdnu a mimíček je o týden větší, tak plaším, pardon ![]()
ms, tak jsi mi asi dodala poslední kapku přesvědčení, dík
(akorát, upřímně, ta Tvá zkratka jména mi nějak nápadně připomíná něco jiného, z tématu snažilek..
)
jsem vám úplně zapoměla v týdnu napsat že už jsme také po ko a na další až 28.5 ale jsme v pořádku i průkajdu máme a za ty 3 týdny jdeme právě na první screaning o kterém se tu bavíte celou dobu ![]()
Ahoj holky, tak se naposledy hlásím ![]()
ve tři hodiny mi dělali revizi a ted jsem dorazila domů. Je mi moc smutno, ale aspoň vím na čem jsem, ta nejistota mě zabíjela. Od včerejšího večera jsem měla velké bolesti a hodně jsem krvácela.
Budu na Vás v prosinci moc vzpomínat. Držím palce všem!!! Buďte opatrné, prosím!!!
Jste tu skvělá banda a loučím se nerada. Snad brzy založím novou diskuzi.
Pá M.
Meduleinko, brzy založíš novou diskuzi! Držím moc palce, ať smutno přejde rychle pryč
. Vyhráno stejně jen není jen tak, vždycky se může něco stát
. Tak sis to snad bohužel už vybrala a teď už jen samé pozitivní prožitky.. omlouvám se, neumím to napsat, ale myslím na Tebe, ať to zvládneš dobře a rychle
![]()
Medulinko je mi to tak strašně líto!!!!
Drž se prosím, musí to teď být strašně těžký:( Stopro tu budeš za chvíli za námi v jných těhulkách!!
![]()
Medu, ted pořádně odpočívej, naplánuj si nějakkou pěknou dovču a uvidíš, brzo bude veseleji!!!
Luu, no já jsem před těma dvěma lety při registraci zkoušela různé obměny mého jména a pořád mi to psalo, že už to je… tak jsem zvolila iniciály… a až pak mi došlo, že to není úplně ideální… ale už jsem si zvykla ![]()
Medu, bud silna, jsme s tebou a mame te rady
.
Ať se brzy zadaří a jsou pryč ty špatné vzpomínky.
Medu je mi to moc lito, ale snad priroda vi co dela (alespon ja se tim konejsila) drzim palecky at za chvili zakladas treba brezen 2011
opatruj se a uzij si dovolenou!
Medu hlavně teď odpočívej a zkus na to nemyslet, já vím, to se to říká, ale ono to přebolí a taky věřím, že za chvíli založíš nové téma
drž se ![]()
Meduleinko, myslela jsem na tebe celou dobu, co si nepsala.
moc mi to mrzí, vím čím procházíš, opatruj se, a vyraž na nějakou dovolenou s manželem a dítkem, přijdeš na jiné myšlenky, které potřebuješ. Mně tehdy dovolená v mé oblíbené Francii moc pomohla, týden jsme chodili po Paříži a okolí a ani nevíš, jak jsem byla ráda. Víš, budu ráda, když nám budeš dál psát (třeba že si založila novou skupinu těhu), přirostla si mi k srdci. pa, Ji
ahoj holk, dnes jsem byla u praktické doktorky, zubařka mi čeká příští týden. Praktická dr. se divila, že když jsem po spont.potratu, jakto že mi nenapsal gynekolog rizikové a že mu to mám vyřídit, až k němu příště půjdu, že i když mám sedavou práci, tak bych prý měla být v klidu doma. Také mi říkala, že mi možná časem pošle do poradny, kde mi budou hlídat žíly na nohou, které mi občas pobolívají už x-let. Moje mamka má křečáky, takže se mám prý také hlídat a kdyby mi bolely nohy, tak hnedka k ní. Tak už jsem hladová dorazila do práce a než začnu pracovat, musím se najíst, abych byla práceschopná:-).
Jitko, já taky teď slupla dvě housky, abych mohla začít něco dělat a pokračovat ![]()
Místo práce slídím po internetu. Omlouvám se za ukvapené závěry s mou doktorkou. Ona asi dělá dvojitý test z krve, což není špatný - http://www.clg.cz/pris.htm. No já bych byla bývala tak neplašila, kdyby mi to aspoň trošku vysvětlily, co se bude (a kdy) dít.
Ale neměla jsem tak ošklivě o ní hovořit
. Jsem lump a patřím do vězení a už nikoho nebudu soudit ![]()