TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
17.5.10 10:04

Říkám si, že na porodnici času dost.
No a mažu zatím (dokud nemám tak velké bříško :think: a tak rychle neroste) od saloosu těhotenstkým olejíčkem, není úplně tak mastný a pěkně voní a na pozdější stádium mám od kamarádky pěkně mastný olej odněkud z Anglie a říkala, že s ním je max. spokojená, ani jedna strie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
17.5.10 11:49

ahoj holky, na porodnici si myslím, že je opravdu ještě brzo. :-)
Jinak si chci koupit olejíček od firmy Hádek, s jeho kosmetikou jsem velice spokojená - bylinky.
karelhadek.eu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.5.10 12:24

Ahoj vítám Ninu a držím palce na kontrole!! Já také mažu prsa, břicho a stehna krémem proti striím značka Bonella, koupila jsem normálně v lékárně. Bříško mám různý den, různě velké :lol: Ale většinou jsem myslím spíš nafouklá. Závidím těm, kterým nevolnosti ustupují, mně se naopak asi zhoršují :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.5.10 12:55

ahoj těhulky ,Cassi ty chceš jít rodit do poruby ,já jsem taky z Ostravy a do Poruby bych nikdy nešla ,i když je to tam nové ten přístup dr a sester strašný ,co tam rodily kámoška tak si všechny stěžovali já jdu na Fifejdy ,tať tam rodila kamarádky a říkala že si připadala jak Alenka v říši divů že tak hodný personál ještě nezažila ,jinak já mám termín 30 .11 jo a vítám tě mezi náma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
17.5.10 13:30

Ahojky holky, hlásím se po děsně náročném víkendu :-( vítám tu Ninu :mavam: koukám že diskutujete o porodnicích.. i když je brzy já mám jasno že budu rodit opět v Jablonci kde jsem rodila poprvé :-) :wink: ostatní mi příjde dost daleko od nás :-? nevolnosti sále nikde ale teda strašně mi ztěžkly prsa :roll: což u malé nepamatuji :nevim: a jsem děsně unavená čím dál víc :-)

Něco nového u ostatních??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
17.5.10 14:29

Ahoj holky,
Lusindso to nejsi sama,koho trápí nevolnosti.Já si přijdu úplně divná. Je mi šoufl téměř celý den a nejhorší je to ráno a večer. A po celý den mám divný pocit jako na hlad,ale když něco začnu jíst,tak se v tom dloubu hodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.5.10 14:31

Ahoj holky jsem tu poprve a budu rodit na konci prosince dle mesicku. Mam jiz jedno dite 2 roky. Tak sem obcas zavitam.
Cetla jsem, ze tu resite porodnice, tak to ja zatim resit nebudu. Masticky nevim jak zabiraji, ale ja mam dobrou kuzi a nemam ani jizvicku a bricho ploche jako před porodem a co se holky mazaly, tak jsou sama jizva. Taky asi zalezi jak bude velke bricho, ja ho mela opravdu male.
Nejste některá z Litvínova nebo Hořic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
17.5.10 14:46

ahoj holky:) já si mažu břicho a prsa pokud nezapomenu nebo neusnu každý den, zatím jakýmkoliv tělovým mlékem,nějaký olejíček koupím asi až později. Porodniic zatím neřeším, budu se pak ale muset v olomouci podívat jaké jsou možnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
17.5.10 14:50

Já se mažu bio kokosovým olejem, jak prsa tak bříško.

A porodnice, tak to POZOR, ať se můžete posmát… Jsem volala do Ostravy Vítkovic, jestli se tam musím jako nějak zaregistrovat když tam chci rodit a prej že nééé. Pokud budou mít volno tak mě vezmou, když ne, tak mě pošlou jinam.

Před chvílí jsem se objednala na ten první test na genetiku :dance: Ve středu jdu na krev a v červnu na UTZ. Stojí to 850,– Káčé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
17.5.10 14:54

Nino, cože? myslím jako s tou porodnicí ve Vítkovicích, taky jsem o ní přemýšlela, ale asi mají stále narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
17.5.10 14:56

Anare a nebo si můžeš zaplatit VIP kartu za 2500,– a oni tě určitě vezmou i kdyby měli narváno až na půdu.

Nebudu se stresovat, nějak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
17.5.10 15:39

No jasne, je casu habakuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
17.5.10 15:39

A Nino jak jsi dopadla na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
17.5.10 15:43

Hlásím se z kontroly. Miminko v pořádku a zejtra jdu na těhotenskou poradnu :dance: Zejtra obdržím těhotenskou průkajdu :dance: :dance: :dance:
Miminko prospívá, srdíčko mu tluče. Je v pořádku.

Ve středu jdu na odběr krve na genetické testy a v černu na genetický UTZ.

KOnec hlášeníííí :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
17.5.10 17:29

Musím se pochlubit s Bobulkou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...