Poradna duly
Jana Čurdová
Říkám si, že na porodnici času dost.
No a mažu zatím (dokud nemám tak velké bříško
a tak rychle neroste) od saloosu těhotenstkým olejíčkem, není úplně tak mastný a pěkně voní a na pozdější stádium mám od kamarádky pěkně mastný olej odněkud z Anglie a říkala, že s ním je max. spokojená, ani jedna strie
ahoj holky, na porodnici si myslím, že je opravdu ještě brzo. ![]()
Jinak si chci koupit olejíček od firmy Hádek, s jeho kosmetikou jsem velice spokojená - bylinky.
karelhadek.eu
Ahoj vítám Ninu a držím palce na kontrole!! Já také mažu prsa, břicho a stehna krémem proti striím značka Bonella, koupila jsem normálně v lékárně. Bříško mám různý den, různě velké
Ale většinou jsem myslím spíš nafouklá. Závidím těm, kterým nevolnosti ustupují, mně se naopak asi zhoršují ![]()
ahoj těhulky ,Cassi ty chceš jít rodit do poruby ,já jsem taky z Ostravy a do Poruby bych nikdy nešla ,i když je to tam nové ten přístup dr a sester strašný ,co tam rodily kámoška tak si všechny stěžovali já jdu na Fifejdy ,tať tam rodila kamarádky a říkala že si připadala jak Alenka v říši divů že tak hodný personál ještě nezažila ,jinak já mám termín 30 .11 jo a vítám tě mezi náma
Ahojky holky, hlásím se po děsně náročném víkendu
vítám tu Ninu
koukám že diskutujete o porodnicích.. i když je brzy já mám jasno že budu rodit opět v Jablonci kde jsem rodila poprvé
ostatní mi příjde dost daleko od nás
nevolnosti sále nikde ale teda strašně mi ztěžkly prsa
což u malé nepamatuji
a jsem děsně unavená čím dál víc ![]()
Něco nového u ostatních??
Ahoj holky,
Lusindso to nejsi sama,koho trápí nevolnosti.Já si přijdu úplně divná. Je mi šoufl téměř celý den a nejhorší je to ráno a večer. A po celý den mám divný pocit jako na hlad,ale když něco začnu jíst,tak se v tom dloubu hodinu ![]()
Ahoj holky jsem tu poprve a budu rodit na konci prosince dle mesicku. Mam jiz jedno dite 2 roky. Tak sem obcas zavitam.
Cetla jsem, ze tu resite porodnice, tak to ja zatim resit nebudu. Masticky nevim jak zabiraji, ale ja mam dobrou kuzi a nemam ani jizvicku a bricho ploche jako před porodem a co se holky mazaly, tak jsou sama jizva. Taky asi zalezi jak bude velke bricho, ja ho mela opravdu male.
Nejste některá z Litvínova nebo Hořic?
ahoj holky:) já si mažu břicho a prsa pokud nezapomenu nebo neusnu každý den, zatím jakýmkoliv tělovým mlékem,nějaký olejíček koupím asi až později. Porodniic zatím neřeším, budu se pak ale muset v olomouci podívat jaké jsou možnosti!
Já se mažu bio kokosovým olejem, jak prsa tak bříško.
A porodnice, tak to POZOR, ať se můžete posmát… Jsem volala do Ostravy Vítkovic, jestli se tam musím jako nějak zaregistrovat když tam chci rodit a prej že nééé. Pokud budou mít volno tak mě vezmou, když ne, tak mě pošlou jinam.
Před chvílí jsem se objednala na ten první test na genetiku
Ve středu jdu na krev a v červnu na UTZ. Stojí to 850,– Káčé
Nino, cože? myslím jako s tou porodnicí ve Vítkovicích, taky jsem o ní přemýšlela, ale asi mají stále narváno.
Anare a nebo si můžeš zaplatit VIP kartu za 2500,– a oni tě určitě vezmou i kdyby měli narváno až na půdu.
Nebudu se stresovat, nějak to dopadne.
Hlásím se z kontroly. Miminko v pořádku a zejtra jdu na těhotenskou poradnu
Zejtra obdržím těhotenskou průkajdu
![]()
Miminko prospívá, srdíčko mu tluče. Je v pořádku.
Ve středu jdu na odběr krve na genetické testy a v černu na genetický UTZ.
KOnec hlášeníííí
![]()