Poradna duly
Jana Čurdová
Meduleinko, neměj strach, vše bude jak má být, s důvěrou mysli na mimi a na sebe.
p.s. možná bych zůstala už u té nové doktorky, Meduleinko:-)
Jitko blahopřeji k
dobrá zpráva!
JJ, u téhle doktorky už zůstanu, odnesla jsem k ní hned i kartu. Odpoledne dám vědět jak dopadly výsledky a jinak v pátek. To bude nekonečné čekání!!!
medu, radsi nemej strach a mysli na neco uplne jineho (pokud to v ramci moznosti tedy vubec jde…) dopadne to dobre, urcite.
dostala jsi vlastne nejake podpurne pilulky nebo tak neco?
zatím mám jen ten ascorutin a vodu s citronem.
Pokud budou výsledky aspon trochu optimistický dostanu nějaký léky.
Ta nejistota je úplně nejhorší. Asi už jsem nebudu psát, abych vás nestresovala. Napíšu až po výsledkách dnes nebo v pátek. Ale číst vás budu. Co jinýho mám dělat. Ležim čučím na telku, přemýšlím, jakou knížku bych přečetla a sjíždím net.
Holky omlouvám se, že si u vás vylejvám srdíčko a děkuju za podporu
Medu, to jsem ráda, snad budeš s novou doktorkou spokojená:-). Právě čtu, že krvácí-li žena v našich týdnech těho a nemá veliké bolesti, může to být, díky lepšímu a hlubšímu zahnizďování. Takže možná, že tvoje miminko se jen snaží více zahnízdit:-). Nebuj
![]()
Meduleinko, přidávám se moooooc k držitelům všech pěstí a palců ![]()
Byla jsem dnes na kontrole, asi minutu, mám průkazku. Naštěstí je všechno v pořádku (jen je o týden větší..), ale jsem naštvaná. Ptala jsem se na screening, a řekly mi (doktorka i pak sestra), že se dělá Tripple test ze dvou krví a pak až screening ve 20tt. Udělaly ze mě blbce, že myslím, že je ještě nějaký další. Já nevěděla přesně, jak se to jmenuje. Ach jo. Než půjdete v 10-11 tt na kontrolu, tak se na to koukněte. Našla jsem i diskuzi k tomu NT screeningu. Půjdete tam? Já bych musela úplně bokem od Dr.. ![]()
https://www.emimino.cz/…adost-16756/
Trochu plaším, pardon ![]()
já tam jdu jsem objednaná na 26.5. mně doktor napsal dokonce i žádanku,tak nevím.Ale kamarádka na tom prvním taky nebyla byla až na tech testech a v tom 20 tt a stačilo to.Někdo pro to není.
Jituš gratuluji k
, super
.
Medu jsem ráda, že píšeš, aspoň to ze sebe dostaneš, jen se z tho vypiš, nejsou to kraviny a soucítíme s tebou.
Luu já bych řekla, že na ten screening posílají doktoři automaticky. Můj Dr. mi taky říkal, že mě na to pošle.
ahoj holky, dnes mi lékař říkal o nějakém screeningu, který pojišťovna nehradí a stojí 1000,–- je prý na 90% přesný, oproti screeningu, který mi udělají v červnu, ten je na 70% úspěšný. takže tak, prý mi řekne v příští návštěvě, zda-li se i pro ten druhý budu chtít rozhodnout. Jinak jsem byla moc spokojená, jak mi oba všechno vysvětlovali:-).
ja pri prvnim tehu mela screenig ve 12tt automaticky chodila jsem do Gyncentra v Praze, ale kamaradky odsud nemely nic…ale se zeptam pri pristi kontrole, trebas se doba zmenila ![]()
Luu na NT screening se můžeš objednat i sama. Provádějí ho v každém lepším gynekologickém centru- pokud jsi z okolí Brna tak tel. je 542 423 200 nebo zkus www.gynekolog.cz. Cena je od 1000-1500, ale jsou i lékaři, kteří chtějí tuto metodu zpřístupnit všem, takže ji prováději i levněji.Vyšetření se provádí od 11 do 13 týdne. Moje Dr. mi to nabídla sama, tak jdeme s Bobulkou zítra.
ahoj holky,
tak jsem byla včera na utz a Dr mi změnil TP o týden dřív a z 10 týdne mě „šoupl“ do 11.týdne ![]()
mimísek ve mě skákal a mával ručičkou, fakt nádhera a je už obrovitánskej, má přes 4cm ![]()
za 14dní jdu již do poradny…
Medu, medu, jak jsem dočítala, tak se mi hrozně rozbušilo srdíčko, ke konci již byly lepší zprávy, tak moooooooooooooc držím palečky, ať je vše ok!!!!!!!!!
ahoj holky, zas se ozývám po delším době, s tím naším děckem to nějak nestíhám častěji..
Medu - moc držím pěsti, snad to není ještě úplně špatné.. divím se, že ti dr. nedala nějaké prášky.. měla jsem stejné problémy jako ty, asi týden jsem špinila a doktor mi pro jistotu napsal Duphaston (proti potratu) a hned druhý den jsem špinit přestala.
Musím to zaklepat, od té doby je to v pořádku, v pondělí na kontrole už bylo vidět srdíčko.
Vzali mi taky strašně moc krve na různé odběry a na konci května snad už těhu průkazka! ![]()