TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
12.5.10 11:03

Meduleinko, neměj strach, vše bude jak má být, s důvěrou mysli na mimi a na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
12.5.10 11:04

p.s. možná bych zůstala už u té nové doktorky, Meduleinko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
12.5.10 11:20

Jitko blahopřeji k :srdce: dobrá zpráva!

JJ, u téhle doktorky už zůstanu, odnesla jsem k ní hned i kartu. Odpoledne dám vědět jak dopadly výsledky a jinak v pátek. To bude nekonečné čekání!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
12.5.10 11:33

medu, radsi nemej strach a mysli na neco uplne jineho (pokud to v ramci moznosti tedy vubec jde…) dopadne to dobre, urcite.
dostala jsi vlastne nejake podpurne pilulky nebo tak neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
12.5.10 11:39

Medu moc na tebe myslime…drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
12.5.10 11:44

zatím mám jen ten ascorutin a vodu s citronem.
Pokud budou výsledky aspon trochu optimistický dostanu nějaký léky.
Ta nejistota je úplně nejhorší. Asi už jsem nebudu psát, abych vás nestresovala. Napíšu až po výsledkách dnes nebo v pátek. Ale číst vás budu. Co jinýho mám dělat. Ležim čučím na telku, přemýšlím, jakou knížku bych přečetla a sjíždím net.
Holky omlouvám se, že si u vás vylejvám srdíčko a děkuju za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
12.5.10 11:47

Medu, to jsem ráda, snad budeš s novou doktorkou spokojená:-). Právě čtu, že krvácí-li žena v našich týdnech těho a nemá veliké bolesti, může to být, díky lepšímu a hlubšímu zahnizďování. Takže možná, že tvoje miminko se jen snaží více zahnízdit:-). Nebuj :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
12.5.10 12:39

Meduleinko, přidávám se moooooc k držitelům všech pěstí a palců :palec:
Byla jsem dnes na kontrole, asi minutu, mám průkazku. Naštěstí je všechno v pořádku (jen je o týden větší..), ale jsem naštvaná. Ptala jsem se na screening, a řekly mi (doktorka i pak sestra), že se dělá Tripple test ze dvou krví a pak až screening ve 20tt. Udělaly ze mě blbce, že myslím, že je ještě nějaký další. Já nevěděla přesně, jak se to jmenuje. Ach jo. Než půjdete v 10-11 tt na kontrolu, tak se na to koukněte. Našla jsem i diskuzi k tomu NT screeningu. Půjdete tam? Já bych musela úplně bokem od Dr.. :nevim:
https://www.emimino.cz/…adost-16756/
Trochu plaším, pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.5.10 13:00

já tam jdu jsem objednaná na 26.5. mně doktor napsal dokonce i žádanku,tak nevím.Ale kamarádka na tom prvním taky nebyla byla až na tech testech a v tom 20 tt a stačilo to.Někdo pro to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
12.5.10 13:10

Jituš gratuluji k :srdce: , super :palec: .

Medu jsem ráda, že píšeš, aspoň to ze sebe dostaneš, jen se z tho vypiš, nejsou to kraviny a soucítíme s tebou.

Luu já bych řekla, že na ten screening posílají doktoři automaticky. Můj Dr. mi taky říkal, že mě na to pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
12.5.10 13:29

ahoj holky, dnes mi lékař říkal o nějakém screeningu, který pojišťovna nehradí a stojí 1000,–- je prý na 90% přesný, oproti screeningu, který mi udělají v červnu, ten je na 70% úspěšný. takže tak, prý mi řekne v příští návštěvě, zda-li se i pro ten druhý budu chtít rozhodnout. Jinak jsem byla moc spokojená, jak mi oba všechno vysvětlovali:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
12.5.10 14:57

ja pri prvnim tehu mela screenig ve 12tt automaticky chodila jsem do Gyncentra v Praze, ale kamaradky odsud nemely nic…ale se zeptam pri pristi kontrole, trebas se doba zmenila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
12.5.10 15:18

Luu na NT screening se můžeš objednat i sama. Provádějí ho v každém lepším gynekologickém centru- pokud jsi z okolí Brna tak tel. je 542 423 200 nebo zkus www.gynekolog.cz. Cena je od 1000-1500, ale jsou i lékaři, kteří chtějí tuto metodu zpřístupnit všem, takže ji prováději i levněji.Vyšetření se provádí od 11 do 13 týdne. Moje Dr. mi to nabídla sama, tak jdeme s Bobulkou zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
12.5.10 19:24

ahoj holky,

tak jsem byla včera na utz a Dr mi změnil TP o týden dřív a z 10 týdne mě „šoupl“ do 11.týdne :-)
mimísek ve mě skákal a mával ručičkou, fakt nádhera a je už obrovitánskej, má přes 4cm :dance:
za 14dní jdu již do poradny…

Medu, medu, jak jsem dočítala, tak se mi hrozně rozbušilo srdíčko, ke konci již byly lepší zprávy, tak moooooooooooooc držím palečky, ať je vše ok!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.5.10 19:47

ahoj holky, zas se ozývám po delším době, s tím naším děckem to nějak nestíhám častěji..

Medu - moc držím pěsti, snad to není ještě úplně špatné.. divím se, že ti dr. nedala nějaké prášky.. měla jsem stejné problémy jako ty, asi týden jsem špinila a doktor mi pro jistotu napsal Duphaston (proti potratu) a hned druhý den jsem špinit přestala.
Musím to zaklepat, od té doby je to v pořádku, v pondělí na kontrole už bylo vidět srdíčko.
Vzali mi taky strašně moc krve na různé odběry a na konci května snad už těhu průkazka! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí