Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
vítám nové těhulky a držím palce na kontroly.
Ankar, omlouvám se, ale tvůj přístup se mi zdá dosti nezodpovědný, v případě, že ti doktor nařídil klidový režim a ty se chováš takto. V případě komplikací ti tady nikdo z nás nepomůže. Jestliže si miminko přeješ, tak by ses tomu měla přizpůsobit. Mně doktor řekl to samé, že to je 50na50 a být v klidu. Takže striktně dodržuji slova lékaře, protože to je to jediné, co pro to malé mohu udělat.
Ankar ty jo špiníš a máš bolesti nechceš zajet raději k dr?nebo už jsi s tím byla?
Pohlaví - já nad tím zatím vůbec nepřemýšlím,já zatím mám v sobě jen myšlenky na to aby miminko žilo
Ale akné mám taky hrozné a to jsme neměla ani v jednom těhu předchozím.Tak u mě by spíš seděla podle toho holka.
My chtěli druhé aby měl syn parťáka,chtěli jsme ať si spolu rozumí.To nevyšlé by bylo už teď narozené a tak to nové budou spolu o 3 a půl rovných tak to jde a doufám,že to už dopadne.
ahoj holky, dobré ráno:)
Co se týče pohlaví tak já od začátku měla tušení, že to bude holka, ale radši na mimi myslím neutrálně, abych neměla zšenštilého kluka:)) Ráda bych vydržela a nevěděla co to bude, ale jak se znám budu to chtít hne dvědět!
Co se týče břicha, tak konečně mi trošku splasklo, ale odpo už to je zase katastrofa, fakt jak 3.měsíc, uplně se stydím svlíknout:(( ale co bych nevydržela:))
ahoj holky, tak s tlakem problémy mám též, až se mi zatmí před očima. Musím opatrně vstávat. Akne se mi též ukazuje. Když jsem v pubertě doprovázela kamarádku ke kartářce, tehdy zbyl čas a řekla mi, že budu mít 2 holky. Nedávno byla mamka u kartářky a ta jí řekla,že budu mít 1 holku. Tak nevím, necháme se překvapit
.
Ankar - opatrně, lež,radši si dojdi k doktorovi. pa, Ji
Lusi víš jak jsem byla na tom druhém ultrazvuku a tam mi řekl doktor, že je vše v pořádku a vidí maličké bobátko a tluče nám
, tak jsem byla už v klidu, bolesti jakžtakž odezněly a bylo to v pohodě, tak jsem si říkala, že si zatančím, ať na té oslavě nesedím jako pecka, bylo super a všichni jsme se bavili, nechala jsem se unést. Večer mi začaly křeče a tak už jsem netančila a jen seděla. Dneska jdu k Dr. (novému). Vím jsem nezodpovědné tele. Ale tak jsem si říkala, že když je vše ok, tak že tančení i doporučují, tak proč ne. No a ono se to zvrtlo.
Jinak zatmění mívám taky a o moji pokožce ani nemluvím. Akné jsem nikdy neměla, ani v pubertě, za to teď si to vychutnávám.
Ankar, já jsem zvyklá minimálně 3× týdně tančit, ale omezila jsem to pouze n 1× týdně a to se snažím málo tančit, a pokud se necítím, prostě přestanu a odpočívám. Není s čím si zahrávat. Spíš se doporučuje orient, než normální tančení. Tak pak napiš, co u doktora, pa
Ahoj holky,no je fakt lepší se šetřit a hlavně nic nezvedat. Já naštěstí žádné špinění nevolnosti si užívám plnými doušky. Sice ne
ale tak nějak celkově divno,hlavně ráno.Dnes jsem zkusila ty piškoty v posteli než vstanu,jak jste některé radily, a je to fakt lepší. Jo a pak mě taky otravuje,že chodím v noci na malou,to jsem nikdy nemusela.Honí vás to taky? ![]()
Na nevolnosti jsem někde četla, že se má dát hlava mezi kolena do předklonu. Už jste to některá zkoušela? ASi to ani nedovedu představit. ![]()
A na záchod chodím skoro pořád. Když jsem byla na kontrole u Dr. tak těsně před prohlídkou jsem šla n a WC, asi po 5 min. jsem šla do ordinace a dr. mě sepsul, že mám plný močák, proč jsem se nešla vyčůrat a že moc dobře vím, že tam mám chodit prázdná (jako vyčůraná). Takže asi tak.
Bebu já chodím třeba 2krát za noc, nikdy dřív jsem takhle nechodila:)) Je to otrava, přijdu ze záchoda astejně mám pocit, že mi něco ještě tlačí..asi mimísek:) Piškoty vyzkouším, třeb azaberou.Je mi blbě už od rána akdyž mám hlad jeto mnohem horší!!
Ankar: dávej na sebe pozor a pak napiš co doktor!
Ahojky Luu, děkuji moc za odpověď. Jsem zvědavá jestli
uvidíme
Jestli jsou 1 nebo 2 se pozná již podle gestačních váčků, tedy dokonce dříve než
. A pak jen jestli se srdíčka vyvvíjejí obě nebo jen jedno.
Luu19 píše:
Ahoj Holky, hezký víkend!
Jane.cz, gratuluji! Asi záleží prý na kvalitě ultrazvuku. Já byla nav 6+3 a bylo krásně vidět a dr. říkala, že v 7. týdnu už by být vidět mělo. Ale po diskuzích jsem koukala, že u někoho až v 8… tak asi záleží na kvalitě. Tj. nejspíš vidět bude, a pokud ne, není třeba plašit
. Ale nevím, kdy se pozná, zda jsou 2?
Jitko, na mě tedy sedl věk, chuť, pud a vše. I to, že přítel vypadá dobře a stále, vlastně první pocit že „UŽ JO“, připravenost. Tak jsem zvědavá, zda to tak bude. A u Vás?
Tak vidím, že vás taky trápí rostoucí bříško
To mě už trápilo před početím a teď už ze mě bude jenom jedna velká koule ![]()
Jsem ráda, že mi není zatím tak špatně jako vám některým. Jsem ale na úplném začátku a stejně si myslím, že to příjde. Jediné co mě štve tak můj tlak, protože se mi motá hlava a mám návaly horka jinak nic vážného. Včera jsem měla zvýšenou teplotu, ale to si myslím že je celkem normální, ne?