Poradna duly
Jana Čurdová
Tracy dík, na str. 2. je celý seznam, Peťula ho pak dává do úvodu.
Ahojte holky, konečně připojená ![]()
Jitu ja uz chela dlouho, deti miluji a jsem na ne zvyklá. Uz jsme si nedavali pozor a rekli kdyz to prijde tak budeme moc radi.
Medu drzim pesticky, at uz to vyjde. ![]()
Nové vítám
jsem ráda, že se rozrůstáme.
Holky my včera byli na oslavě narozenin a já tančila, nosila děti, hodně chodila a dneska zase špiním, boli me moc bricho, mam silene krece, nevim co delat.
ANkar, ty jsi čudla, víš že máš na sebe dávat pozor!
pěkně si lehni a odpočívej!!! hlavně holky opatrně!!!
Tak ať je líp!!!
No jsem to já vím, sama si nadávám. Teď jen ležím a nic nedělám…beru prášky. Medu díky.
Ankar, jsi pěkné zlobidlo, dávej na sebe moc pozor. Medu, kdy máte termín svatby? My v červnu ![]()
Jinak jsme dneska oznámili tchýni, že bude babička a co následovalo, se mi nezdálo ani v nejhorším snu. Takový zbytečný stres kvůli krávě
a to tady musíme vydržet do zítra
Tak sorry, že se tak vykecávám, ale muselo to jít ven.
Ahoj Piri, jaký stres kvůli krávě? Co následovalo? Vše dobrý? Tak na svatbě budete mít mini bříško
. Kamarádka mi včera říká…nejsi těhotná, říkám, že jo a podle čeho si to myslí a ona …no podle břicha, že si myslí, že jsem tk v třetím
…říkám vypadám jako vorvaň ![]()
Holky ještě otázečka…máte už od začátku pocit co by to mohlo být? Jestli holčička nebo kluk? ětšina maminek tady to pociťují už od začátku a tak nějak prostě to ví. Co vy?
Pirrippi, taky v červnu 26. už máme objednané i prstýnky, takže pohoda.
Co se dělo u tchýně? povídej!!!
ANkar, já mám pocit na kluka, ale podle toho jak vypadám a co jím, tak holka. U prvního jsemvěděla, že kluk a vyšlo to. uvidíme. Co myslíš Ty?
Myslím si, že holčička, ale úplně jistá si tím nejsem. NO hlavně ať je andílek zdavý
.
Ahojky holkyyy
Tracy vítám
no když se tu tak bavíte o pohlaví mám pocit že to bude kluk
víceméně v to i doufám. mám uplně jiné pocity než u malé a hlavně mám chutě což jsem před tím neměla vůbec.
samá okurka a zmarzlina a ták
a navíc žádná nevolnst, žádné
, a děsné akné ![]()
Jinak víkend byl děsně náročnej.. opět
malá dnes od rána
asi nějaká střevajzna
je mi j vždycky tak líto
a aby to nebylo málo tak jsem tak unavená že bych spala jako medvěd ![]()
Ale jednu radost máme ta moje kamarádka už porodila a má 50 cm a 4 kg klučinu takže jsem dnes byli chovat
a prý se říká co z pohlaví miminka pochováš při otěhotnění poprvé to budeš mít tak jsem zvědavá když jsem si hned ve 4 tt chovala synovce ![]()
téda denska jsem se nějak rozjela ![]()
Ahoj holky,
jen probehnu Vas pozdravit…uz 2 dny mi je dost mizerne…ten tlak mne zabije
prcek mi dava zabrat..
snazila jsem se docist
ale jaksi dneska nad me rozeznavac schoposti ![]()
jinak si myslim, ze to bude holcicka, i kdyz kvuli tatinkovi bych rada chlapecka
ale chtela bch vydrzet si to nenechat rict az do porodu
![]()
Petule jestli je to podle akne tak ja budu mit kluki nejmin 3, kam se na mne hrabou pubertaci ![]()
Ankar neboj ja uz taky vypadam jak ve 3 jeste, ze to muzu svalovat porad na speky:-)
Pirrippi tchyne a jeji reakce ti muze byt ukradena! hlavne, ze se tesite vy 2 ![]()
Příspěvek upraven 02.05.10 v 20:41
ahojyk raveno, ty taky bojuješ s tlakem? já mám brutálně nízký až mám občas černo před očima ![]()
petule jo jo porad hledma kam se v pripade nouze skacet
skoro se bojim vstavat ![]()
tak to znám a k tomu malá
ještě že se můžu opírat o kočárek alespoň občas ![]()