TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
2.5.10 17:55

Tracy dík, na str. 2. je celý seznam, Peťula ho pak dává do úvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.5.10 18:02

Ahojte holky, konečně připojená :-)
Jitu ja uz chela dlouho, deti miluji a jsem na ne zvyklá. Uz jsme si nedavali pozor a rekli kdyz to prijde tak budeme moc radi.
Medu drzim pesticky, at uz to vyjde. :-)
Nové vítám :mavam: :potlesk: jsem ráda, že se rozrůstáme.

Holky my včera byli na oslavě narozenin a já tančila, nosila děti, hodně chodila a dneska zase špiním, boli me moc bricho, mam silene krece, nevim co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
2.5.10 18:11

ANkar, ty jsi čudla, víš že máš na sebe dávat pozor!
pěkně si lehni a odpočívej!!! hlavně holky opatrně!!!
Tak ať je líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.5.10 18:28

No jsem to já vím, sama si nadávám. Teď jen ležím a nic nedělám…beru prášky. Medu díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
2.5.10 19:04

Ankar, jsi pěkné zlobidlo, dávej na sebe moc pozor. Medu, kdy máte termín svatby? My v červnu :lol:
Jinak jsme dneska oznámili tchýni, že bude babička a co následovalo, se mi nezdálo ani v nejhorším snu. Takový zbytečný stres kvůli krávě :pocitac: a to tady musíme vydržet do zítra :poblion: Tak sorry, že se tak vykecávám, ale muselo to jít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.5.10 19:49

Ahoj Piri, jaký stres kvůli krávě? Co následovalo? Vše dobrý? Tak na svatbě budete mít mini bříško :-) . Kamarádka mi včera říká…nejsi těhotná, říkám, že jo a podle čeho si to myslí a ona …no podle břicha, že si myslí, že jsem tk v třetím :-D …říkám vypadám jako vorvaň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.5.10 19:50

Holky ještě otázečka…máte už od začátku pocit co by to mohlo být? Jestli holčička nebo kluk? ětšina maminek tady to pociťují už od začátku a tak nějak prostě to ví. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
2.5.10 20:00

Pirrippi, taky v červnu 26. už máme objednané i prstýnky, takže pohoda.
Co se dělo u tchýně? povídej!!!

ANkar, já mám pocit na kluka, ale podle toho jak vypadám a co jím, tak holka. U prvního jsemvěděla, že kluk a vyšlo to. uvidíme. Co myslíš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
2.5.10 20:03

Myslím si, že holčička, ale úplně jistá si tím nejsem. NO hlavně ať je andílek zdavý :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
2.5.10 20:08

JJ, ANkar úplně souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
2.5.10 20:39

:mavam: Ahojky holkyyy :mavam: Tracy vítám :kytka: no když se tu tak bavíte o pohlaví mám pocit že to bude kluk :mrgreen: víceméně v to i doufám. mám uplně jiné pocity než u malé a hlavně mám chutě což jsem před tím neměla vůbec. :oops: samá okurka a zmarzlina a ták :wink: a navíc žádná nevolnst, žádné :poblion: , a děsné akné :wink:

Jinak víkend byl děsně náročnej.. opět :wink: malá dnes od rána :poblion: asi nějaká střevajzna :cry: je mi j vždycky tak líto :cry: a aby to nebylo málo tak jsem tak unavená že bych spala jako medvěd :-D

Ale jednu radost máme ta moje kamarádka už porodila a má 50 cm a 4 kg klučinu takže jsem dnes byli chovat :hug: a prý se říká co z pohlaví miminka pochováš při otěhotnění poprvé to budeš mít tak jsem zvědavá když jsem si hned ve 4 tt chovala synovce :mrgreen:

téda denska jsem se nějak rozjela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
2.5.10 20:39

Ahoj holky,
jen probehnu Vas pozdravit…uz 2 dny mi je dost mizerne…ten tlak mne zabije :-) prcek mi dava zabrat..

snazila jsem se docist :-) ale jaksi dneska nad me rozeznavac schoposti :lol:
jinak si myslim, ze to bude holcicka, i kdyz kvuli tatinkovi bych rada chlapecka :lol: ale chtela bch vydrzet si to nenechat rict az do porodu :lol: :lol:
Petule jestli je to podle akne tak ja budu mit kluki nejmin 3, kam se na mne hrabou pubertaci :twisted:

Ankar neboj ja uz taky vypadam jak ve 3 jeste, ze to muzu svalovat porad na speky:-)

Pirrippi tchyne a jeji reakce ti muze byt ukradena! hlavne, ze se tesite vy 2 :palec:

Příspěvek upraven 02.05.10 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
2.5.10 20:40

ahojyk raveno, ty taky bojuješ s tlakem? já mám brutálně nízký až mám občas černo před očima :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
2.5.10 20:42

petule jo jo porad hledma kam se v pripade nouze skacet :( skoro se bojim vstavat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
2.5.10 20:46

tak to znám a k tomu malá :wink: ještě že se můžu opírat o kočárek alespoň občas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí