Poradna duly
Jana Čurdová
@ANKAR? tak super, alespon mas klid a moc gratuluji ![]()
jinak info do tabulky: poslední MS 2.3 snažení od května 09 a TP je na 6.12 a vek:29
svagrova ma taky ted nekdy rodit a ja jim poridila chuvicku a jeste mam v planu koupit nejake plenky, tech neni nikdy dost
tak treba te to inspiruje…
jinak tez zdravim nove prichozi
Ankar, to je super, aspon máš klid!!!
zítra dopíšu nové termíny, dnes jsem úplně k.o.
Ahoj Ankar tak gratuluji a pokud máš pocit, že bys měla změnit doktora tak ho určitě změň!
Seznámek dobrej nápad, už se v tom také pomalu ztrácím ![]()
Já byla na kontrole dnes. Hematom už je poloviční, ještě tedy musím ležet a úplně vyhráno není, ale je to prý na dobré cestě! Srdíčko bije jako zvon a máme 18 mm, 8+0 tt. Už aby byl za mnou ten dvanáctý.
Mně je 29, PM 5.3. 2010, TP 8.12.2010
ahoj holky, utz dopadl výborně, podle velikosti plodu jsem 6+4 dnes,ubral mi týden,ovulka byla později zřejmě, přitom posl.ms 5.3.:) Měříme 9mm,
bije jako zvon:))
Holky, samý super zprávičky po ránu! Gratuluji! Ankar to je paráda, takovíhle doktoři by měli být všichni..
. Nanda, máme stejný termín posl. MS
. Já jsem si termín posunula na 5.12., protože ovu už 13.3. jsem nějak dost jasně tentokrát poznala. Lusindo, super! Hlavně ať se rychle rozpustí a už je klid! Vercoo, taky gratulace ![]()
Ostatní nepamatuji, pardon ![]()
Jinak můj největší příznak je ŠÍLENÁ spavost. Nemáte to taky? Je to snad normální, doufám..
Hezký den! ![]()
Ahoj holky, nápad se seznámkem je super
Takže je mi 28, PM:26.2, TP: 1.12. Bobulka je naše první
A vitamíny : Mamavit, sestra mi doporučila Hanáckou kyselku, že je v ní poměrně dost jódu. A další pozitivum, pomalu, ale jistě přestávám ![]()
Ať se Vám daří a držte pěsti o víkendu jdeme tuhle radostnou novinu oznámit tchýni ![]()
Ahoj holky, tak v seznámku už nás je 11 !!!! nádhera ![]()
pokud tam někdo nejste písněte mi to do SZ, mě se to v disluzích pak blbě dohledává.
A blahopřeji všem k UZ a k
je skvělý jak se to tady rozjelo, teď musíme všechny vydržet až do prosince!
Já jsem teď docela vystrašená, v mém okoli teď byla holčina na potratu ve 20 tt, ze zdrav. důvodů miminka
holky jsem z toho strašně nešťastná a pokud vydržíme do 12 tt, tak to ještě furt nic neznamená. strašný, co?
ahoj holky, mám z vašich zpráv
takovou radost:-). Včera mi nebylo odpoledne zrovna moc dobře, takže jsem pak doma se radši natáhla a odpočívala. Měli jsme jít s partnerem tančit, ale projistotu jsem to odvolala a byla v klidu.
OPATRUJME SE ![]()
jo holky, já před šesti lety, kdy jsem byla poprvé těhu jsem až do sedmého měsíce chodila na kontrolu jen jednou za měsíc, tak doufám, že u nové Dr. to bude lepší ![]()
Meduleinko, to víš, nikdy nemáme jistotu, že když překleneme 12tt, že už bude vše v pořádku. Oddechneme si až v prosinci…
Jaký zdravotní důvod miminka byl, že musela tvá známá jít na přerušení? Víš?
Už mi je dobře, nevím proč, ale nebolelo mi vlevo, jako obvykle, ale spíš jsem měla takový divný tah, tlak v pochvě. Netušila jsem vůbec proč. Byla jsem trošku vyjukaná, protože mi to přepadlo ve 4 hodiny, když jsem se zvedla z kancelářské židle a trvalo to do 8 hodin večer. Dnes o.k. ![]()
no hlavně že je Ti dobře.
co se dělo vím, ale raději nebudu říkat, fakt zlé a ještě potrat trval 4 dny, chudák holka