TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
28.4.10 20:06

ankar taky gratuluji k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
28.4.10 20:25

@ANKAR? tak super, alespon mas klid a moc gratuluji :-)

jinak info do tabulky: poslední MS 2.3 snažení od května 09 a TP je na 6.12 a vek:29

svagrova ma taky ted nekdy rodit a ja jim poridila chuvicku a jeste mam v planu koupit nejake plenky, tech neni nikdy dost :-) tak treba te to inspiruje…

jinak tez zdravim nove prichozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.4.10 21:02

Ankar, to je super, aspon máš klid!!!
zítra dopíšu nové termíny, dnes jsem úplně k.o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.4.10 21:18

Děkuji všem, jste hodné :-) . Přeji dobrou noc…jdu na kutě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
28.4.10 22:55

Ahoj Ankar tak gratuluji a pokud máš pocit, že bys měla změnit doktora tak ho určitě změň!
Seznámek dobrej nápad, už se v tom také pomalu ztrácím :palec:
Já byla na kontrole dnes. Hematom už je poloviční, ještě tedy musím ležet a úplně vyhráno není, ale je to prý na dobré cestě! Srdíčko bije jako zvon a máme 18 mm, 8+0 tt. Už aby byl za mnou ten dvanáctý.
Mně je 29, PM 5.3. 2010, TP 8.12.2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
29.4.10 07:59

ahoj holky, utz dopadl výborně, podle velikosti plodu jsem 6+4 dnes,ubral mi týden,ovulka byla později zřejmě, přitom posl.ms 5.3.:) Měříme 9mm, :srdce: bije jako zvon:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
29.4.10 08:11

Holky, samý super zprávičky po ránu! Gratuluji! Ankar to je paráda, takovíhle doktoři by měli být všichni.. :think: . Nanda, máme stejný termín posl. MS :dance: . Já jsem si termín posunula na 5.12., protože ovu už 13.3. jsem nějak dost jasně tentokrát poznala. Lusindo, super! Hlavně ať se rychle rozpustí a už je klid! Vercoo, taky gratulace :srdce:
Ostatní nepamatuji, pardon 8-o
Jinak můj největší příznak je ŠÍLENÁ spavost. Nemáte to taky? Je to snad normální, doufám..
Hezký den! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
29.4.10 08:13

Ahoj holky, nápad se seznámkem je super :-D Takže je mi 28, PM:26.2, TP: 1.12. Bobulka je naše první :srdce: A vitamíny : Mamavit, sestra mi doporučila Hanáckou kyselku, že je v ní poměrně dost jódu. A další pozitivum, pomalu, ale jistě přestávám :poblion:
Ať se Vám daří a držte pěsti o víkendu jdeme tuhle radostnou novinu oznámit tchýni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.4.10 08:35

Ahoj holky, tak v seznámku už nás je 11 !!!! nádhera :dance:
pokud tam někdo nejste písněte mi to do SZ, mě se to v disluzích pak blbě dohledává.

A blahopřeji všem k UZ a k :srdce: je skvělý jak se to tady rozjelo, teď musíme všechny vydržet až do prosince!
Já jsem teď docela vystrašená, v mém okoli teď byla holčina na potratu ve 20 tt, ze zdrav. důvodů miminka :-( holky jsem z toho strašně nešťastná a pokud vydržíme do 12 tt, tak to ještě furt nic neznamená. strašný, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.4.10 08:36

ahoj holky, mám z vašich zpráv :srdce: :srdce: takovou radost:-). Včera mi nebylo odpoledne zrovna moc dobře, takže jsem pak doma se radši natáhla a odpočívala. Měli jsme jít s partnerem tančit, ale projistotu jsem to odvolala a byla v klidu.
OPATRUJME SE :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.4.10 08:37

jo holky, já před šesti lety, kdy jsem byla poprvé těhu jsem až do sedmého měsíce chodila na kontrolu jen jednou za měsíc, tak doufám, že u nové Dr. to bude lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.4.10 08:38

Jitko a dneska už je líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.4.10 08:38

Meduleinko, to víš, nikdy nemáme jistotu, že když překleneme 12tt, že už bude vše v pořádku. Oddechneme si až v prosinci…
Jaký zdravotní důvod miminka byl, že musela tvá známá jít na přerušení? Víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.4.10 08:40

Už mi je dobře, nevím proč, ale nebolelo mi vlevo, jako obvykle, ale spíš jsem měla takový divný tah, tlak v pochvě. Netušila jsem vůbec proč. Byla jsem trošku vyjukaná, protože mi to přepadlo ve 4 hodiny, když jsem se zvedla z kancelářské židle a trvalo to do 8 hodin večer. Dnes o.k. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.4.10 08:50

no hlavně že je Ti dobře.

co se dělo vím, ale raději nebudu říkat, fakt zlé a ještě potrat trval 4 dny, chudák holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí