Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, ráda bych se k vám přidala.. v úterý jsem si dělala test a vypadá to nadějně
k doktorovi půjdu asi až příští týden, třeba už bude vidět srdíčko
Jednoho prcka už máme doma a teď uvidíme, co tady ta druhá fazolka ![]()
Medu na ultrazuku mala tmava dutinka, doktor ji zmeril a mela 3,61…pak rekl, že bych podle velikosti mela být 4-5 tt. A podle velikosti plodu 2-2,5tt…coz by znamenalo ze jsem mohla otehotnet v dobe kdy jsem to mela dostat.
ještě teda vidět nebylo. Další kontrola za 14 dní, tak snad už bude vidět
.
Nanda je to divné, ale mě není divně vůbec, až si říkám, že to není možné a trošku mě to štve…ne že bych stála o to abych myslela jen na to kde se
, ale aspoň bych věděla, že je vše ok
Nové tváře vítám
. A těm co jdou na UTZ držím
ať je vidět
.
Medu a v po určitě volej, třeba tam bude jiná sestřička, nebo už bude mít dobrou náladu. A když ne, tak hlavně mysli na sebe a maličké, takže se nenech odradit.
ahoj holky, zdravím Vás, já přečetla knihu NORTHRUPOVÁ, Christiane. Žena tělo a duše : Přirozená cesta k fyzické i duševní rovnováze. Praha : Columbus, 2004. 716 s. ISBN 80-7249-092-3.
Půjčila mi ji psycholožka kvůli diplomce. Je to americká porodnice, kniha mi nadchla, je bezva. Nedávno ji vydali znovu, tentokrát to je rozdělené již na 2 části, koupila jsem si ji domů. Doporučuji.
včera při zkoušce ve škole mě dosti bolelo břicho. Pomohla mi pak večerní procházka lesem s partnerem a fenkou. relax:-). Asi na státnice, pokud všechno bue v pořádku, půjdu až v lednu, pop porodu, abych byla v klidu.
Během 5-hodinovém cestování ze školy mi v busech bylo celkem divně, musím pořád jíst a pít, abych byla v pohodě, bez pocitu na zvracení.
holky, mám radost, jak Vám dopadají dobře prohlídky u doktora:-))
Ahoj holky
Jitu- tak zkouška dopadla dobře? blahopřeji ![]()
Já na knížky taky koukala, ale většinu toho najdu na netu…
Ankar, to je dobrá zpráva, já furt váhám, odhodlávám se a ne a ne zavolat nebo tam dojít.
Včera se mi vrátil syn ze školky v přírodě a víte co? má horečku a děsnej kašel a rýmu. šílený, nejen že mi ho je strašně líto, ale taky mám strach abych to nechytla od něj ![]()
Jooo a ještě mi poraďte, není moc velké riziko jet za měsíc na dovolenou? do tepla?
ahojky Meduleinko, zk za 2:-). Neváhej, když chceš jít k lékaři a cítíš to tak, tak se objednej a stůj si za svým. Prostě řekni, že tvé známé chodí také hned, jakmile zjistí těhotenství. Na tom přeci není nic špatného. já bych byla asi ostřejší na sestřičku, kdyby měla nějaké řeči. Opatruj se.
Jitko dík, ty jdeš v pondělí??? že jo?
u nás je poradna v pátek, tak tam asi zajdu.
A zkouška. za 2, nádhera!!!
![]()
Medluleinko:-) - jen tam jdi
, jen ať tě lékař hlídá, proto jdu v pondělí i já, ať mám přehled jak se vyvýjí:-)).
Medulienka - datumem PM si právě nejsem úplně jistá
ale vím, kdy jsem otěhotněla, na velikonoce
takže podle toho bych měla mít PM 22. 3. a TP 27.12.
Jity - jakou školu studuješ? možná už jsi psala, nestihla jsme pročíst všechno..
Jinak mě je zatím dobře, doufám, že těhotenství bude probíhat jako to minulé, kdy jsem ani nevěděla, že jsem těhotna
ale klepu to na čelo!
Ahoj Jituš, gratuluji ke zkoušce
, super. A z odkazu mám taky radost, teď sice nemám moc času, ale pak pročtu všechno. Četla jsem tam, že dutink se nemá nacházet uprostřed, že se jedná jinak o mimoděložní. No já mám takový pocit, že u mě to bylo uprostřed, ale doktor by mi snad něco řekl.
Holky tak všem pěkný víkend
No Jituš tak to jsme na tom s těma velikonocema asi úplně stejně. ![]()