Poradna duly
Jana Čurdová
http://knihy.abz.cz/…-o-materstvi
Tak tady je ta truhá knížka co jsme koupila.
já asi budu hledat něco jako příprava na sourozence a tak…
mám strach co synek na to…teda vím, bude mít radost, ale taky je žárlivej… ![]()
A jo vy už máte doma mimíska, tak to je jasné. To máš plno věcí z 1. těhu a máš zkušenosti ![]()
no moc mimísek to není, je mu skoro šest a všechno jsem zapoměla ![]()
mwdulienko to mas jeste dobry synkovi je 6, ale Viky je 2,5 a taky si prdlacky pamatuju
az najdes nejakou chytrou knizku jak pripravit sourozence dej vedet
ta nase zarlivka to bude mazec ![]()
zejtra se půjdu kouknout, jednu jsem už viděla ale nepamatuju jak se jmenovala ale ještě nebyla aktuální.
malej se na sourozence těší, ale jakmile chovám nějaké mimi už se ke mě řítí a hned chce taky chovat, tulit, mazlit a tak…
No už aby jsme začali připravovat na sourozence, co?
nevím jestli líp. zas vím co mě čeká. Poprvé jsem rodila 15 hodin… tak snad to bude tentokrát rychlejší ![]()
medulienko ja tedy rozhodne ji to zatim rikat nebudu…pockam alepson 3-4mesice, vzhledem k tomu jak ted vypadam to ani videt nebude
myslim, ze by ji to bylo divny, ze maminka nema brisko kdyz teta co cekala Jenicka mela pupendo ![]()
tak ja holky ja spis zavidim, ze nevite co vas ceka
ja sice rodila jen 8 hodin po prvnich kontrakcich, a byl to nejuzasnejsi den v mem zivote, ale klidne bych se podruhe bez toho obesla ![]()
Ahojky vítám tu nováčky!!! holky vy jste toho nadrbaly
a já absolutně nestíhám
no a navíc jdu zase spát jsem úplně hotová
zase
tak pá snad zítra ![]()
Holky, cítíte trochu občas píchání v podbřišku?
Dnes jsem se objednala k mému doktorku Krausovi na první prohlídku, tak snad bude už na ultrazvuku také něco 26.4. vidět.
Jitka Hr. píše:
ahoj Ankar:-), ano, obrázek jsem si kreslila sama:-). Líbí?
Jitka Hr. píše:
Holky, cítíte trochu občas píchání v podbřišku?
Dnes jsem se objednala k mému doktorku Krausovi na první prohlídku, tak snad bude už na ultrazvuku také něco 26.4. vidět.
Píchalo mě v podbřišku ze začátku, teď mám většinou v noci bolesti celého spodku, ale není to že by se to nedalo vydržet. A když mě nebolí nic, ani žádné příznaky, tak si říkám jestli je to ok. ![]()
mandaly se mi dobře kreslí po relaxaci, meditaci, když mám vyčištěnou hlavu:-)