Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ránko holky
od rána jsem nervozní z utz, už abych tam byla:))
Neboj dočkáš se
! Tak pak písni jak si dopadla. Budu na tebe myslet ![]()
Nazdárek, hezky jste se rozepsaly, tři stránky k dočítání! Držím palce ke kontrolám!
Petulo, máme nějaký jiný doktory, mě objednala rovnou až za měsíc.. tj. 12.5. půjdu. Gratuluju k
![]()
Meduleinko, já měla testík 9 dní po ovu taky už pozitivní (dřív jsem nezkoušela), ale zatím jen jedno
, tak snad už se to nerozdvojí, to už je jasný, že? Já bych se dvojčat trochu bála, ale když se na ně cítíš, tak se nebuj ničeho! To jsem zvědavá.. ![]()
Vercooo tak doufám že už bude srdéčko tam kde má být.
Ostatní teď nepamatuji, pardon, ale je to pěkné, jak se tu ty nové životy a nová srdéčka a ručičky a nožičky tvoří…
Mně ráno a večer občas nic moc, taky něco mezi hladem a divnem, ale když častěji jím tak se to dá.
Mějte se všechny pěkně, přeji nám hezkou cestu k prosinci ![]()
Ahoj holky
Verčo, držím palečky a hned dej vědět ![]()
Luu, je to je dobře, že si tam měla taky // tak brzy. Dvojčata by mě nevadila, ale už jedno dítko mám. Aspoň bych se nenudila.
Holky já ještě termín UZ nemám, sestra mi skoro vynadala, že jsem tam byla moc brzy. a to jsem šla jen na krev. Pak mi suše do tel. oznámila, že jsem těhotná a zavěsila.
Myslíte, že si tam mám zavolat?
Na UZ se chodí 6tt???
Meduleinko,
já jsem tam volala hned 5. týden, a chtěla jsem se objednat třeba až na 8. Ale řekli mi, že je důležité přijít co nejdřív, ať se zkontroluje, že to není mimoděložní. Tak nechápu, proč by někomu měli vynadávat, že chce přijít brzo!!!
I když mě teda zase vůbec nebrali ani krev ani nic jiného, jen UTZ že je to na správném místě, vždy jsem tam pobyla tak 2 minuty (a pokaždé 30,–).
Já bych být Tebou šla, i když třeba rovnou na srdíčko - tj. 6 týden (ale asi záleží na kvalitě UTZ, někde může být vidět později, třeba až v 8tt).
Objednala bych se, je to jejich práce ![]()
Medulienko,tak to teda nechapu,ja byla dokonce asi 3dny po MS co neprisla a doktor i sestra byli v pohode i mi udelal UTZ a byla tam tecicka.
JInak se chodi zhruba kolem toho 6tt.
tak já tam zkusím ještě zavolat a nebo půjdu rovnou k doktorce. Mě to taky zarazilo. Protože jsem se přestěhovala a změnila i gynekoložku a ještě jsem jí neviděla. Zatím jen přechytralou sestru. ![]()
Ahoj děvčata,
medu, souhlasím s holkama, nenech se odbýt. Normálně se objednej, nebo tam rovnou zajdi. Je důležitý zjistit, jestli je embryjko, tam kde má!
Taky se mi to nelíbí, myslím že by tě měli vzít a vyjít ti vstříc. Doktor je tady od toho aby ti pomáhal a ty tak klidně můžeš chodit každý týden a nemůže ti ,,zakazovat,, návštěvy. ![]()
tak já dám asi na Vás a v pátek k ní zajdu.
snad mi nevynadá ![]()
ahoj holky, jsem tu nová, také se přidávám:-). Včera jsem zjistila dvě čárky na TT,tak máme s partnerem radost a snad vše bude dobré. Prodělala jsem jeden spont.potrat. K lékaři zatím nejdu, uvažuji kdy jít k lékaři. Zda hned či ještě např. měsíc počkat, až bude něco vidět. Musím říci, že pociťuji ranní nevolnosti celý den:-), ale hlavně, že mi chutná:-).