Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj děvčata,
se tu pěkně rozrůstáme! Vítám nové těhulky!
Já se dnes vrátila z nemocnice. V úterý jsem začala krvácet, docela dost, tak jsme hned jeli.. To vám povím, myslela jsem, že je konec, ale pan doktor mě uklidnil, že se to občas v prvním trimestru stává a že to nemusí dopadnout hned špatně. Embryjko tam je, srdíčko tluče, dostala jsem Utrogestan a mám mít klidový režim. Takže zatím marodím. Nechci vás tímto děsit, jen pokud by se to některé přihodilo (věřím ale, že ne), abyste hned nepropadli panice. S tímto problémem jsme tam byli hospitalizované čtyři a všechny dobře dopadly!!
Ahoj těhulky,
tak ják se máte? Já teď byla na několikadenním školení. Jsem ráda, že se všem daří dobře a Lusindo, jsem ráda, že jsi O.K. ŠTEFI já taky přesně vím, kdy k tomu došlo
ale přirozeně.. ![]()
Jo a chutě, já zas nemám žádný a když už si něco dám, tak mi to vůbec nechutná
a to i jídla, která jsem milovala, je to strašný…
Holky, já jsem tak šťastná, že to vyšlo..... ![]()
Ahojte holky, chci se zeptat jak zvládáte své nálady? (jestli teda máte výkyvy jako já
. A jak to třeba nese Vaše drahá polovička?
ahojky všem,
tak jsem tu konečně našla někoho se stejným posledním MS = Luu19
tak jsem zvědavá, jestli nám to půjde stejně…
chci se vás zeptat..sice už mě trochu opustili křeče v bříšku jako při MS, ale naopak mám neustále pocit na bllinkání… nikdy jsem vlastně nezvracela, mám celkem „obstojný“ žaludek, ale musím říct, že ten divný pocit v ústech mi dost vadí… bohužel prstík do úst, ktery by mi pomohl si ulevit nefunguje…
máte někdo nějaký tip, jak se stím vypořádat?
díky vám, Nanda
Lusindo, tak to je dobrý vědět, to já bych asi taky panikařila
, dík … a snad bude dobrý.
ANkar, já naštěstí psych. docela v poho, jen tedy dnes jsem se překvapila, že jsem se trochu rozčílila na přítele. Řešili jsme, kdo bude řídit, mně bylo špatně, on říkal že jemu je taky špatně, tak jsem zas řídila já a nějak mi přišlo nevhod, že až mi bude třeba hodně blbě, tak abych nebyla na vše sama - a byla jsem trochu nepříjemná asi poprvý a není to normální - jinak řešíme většinou v klidu a s humorem.
Nanda tak to je paráda stejný termín. No, mně tedy dnes je líp, ale včera docela hrůza. Jednou jsem i šla směr záchod, ale konzultace se nekonala… divno v břiše. Něco jako hrozný hlad, zároveň nechuť k jídlu, no nic moc. Ale dneska je líp. Objevila jsem jen, že mi chutná Vincentka - studená - a je tam i spousta minerálů, ulokávám přes den a mám pocit že mi to dělá dobře. Jinak zatím taky hledám…
A včera děs a dnes jsem se probudila docela příjemně, tak nevím co to ovlivňuje. U mně hůře ráno a večer, ale tak různě
. No hlavně, že víme z čeho to máme, to se snadněji snáší a jsem za to vděčná ![]()
stejně je to divnota divná, jak to každý prožíváme jinak… mám kolegynku a zaroven nej kamaradku o dva tydny delsi tehu a ta je uplne v poho…
doufam, ze me to uz brzy prejde a bude lepe.. ![]()
od včerejška se mi houpe žaludek celkem nepříjemné. A včera jsem měla pocit, že jsem cucala v puse pětikorunu
. Holky doufám, že nás ty stavy přejdou v prvním trimestru a pak budeme mít klid ![]()
Doufejme doufejme ![]()
A co, už jste to řekly v okolí? Přítel už byl celej natěšenej, takže už to vědí v podstatě všichni. No, snad jsme to nezakřikli. Někdo pustil i slzu, tak doufám i pro všechny, že už se snad nepustí… ![]()
Zatím to tajíme, řekla jsem to jen mé kamaradce a sestře. Ve čtvrtek jdu na srdíčko tak pak se rozhodnem jestli tu štastnou novinku řeknem už rodičům. V práci bych to chtěla říct až koncem 12tt kdy už to bude trochu jistější.
, mám to úplně stejně. Ve čtjdu k doktorovi a pak se uvidí. Nejdřív rodina a nejbližší a až po 12 tt v práci:-)
Jinak příznaky stále žádné…akorát večer jsem měla hodně velké bolesti jako při ms…asi po 5 min. to ustálo. Citlivé akorát bradavky, jinak nic.
Já mám bolesti v podbříšku, ale už je to daleko lepší, už to nejsou takové křeče.Bolest hlavy ustoupila
bolení zad taky
no a ted se vyskytl žaludek na vodě. A samozdřejmě únava stále přetrvává
jsme na tom stejně, zatím to ví jen rodina…v úterý jdu na utz, tak možná sdělím i kolegyním v kancelari…stejne si myslim, ze musi neco tusit diky mym nevonostem..a normalne jsem jedla jedenkrat denne, ted bastim neustale… ![]()
vedeni spol. to pak reknu asi spis po kritickem obdobi… ![]()
i kdyz clovek by to nejradeji vyrval do sveta ihned, co?