TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
13.4.10 13:49

Ahoj bebu, doporučuji si zajít na krev, zvlášť když pracuješ v nemocnici! Za dvě hodinky jsou výsledky a máš klid. Ale podle všeho myslím, že mezi námi zůstaneš, takže gratuluji :kytka:
Verčo, blahopřeju k takovému nárůstu hcg!! A tys byla jen na krvi nebo i na vyšetření?
Pěkně se tu rozrůstáme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.4.10 13:53

Ahoj Lusi,
koukala jsem,že právě ty jsi ta 3. s MS 5.3. to se fakt povedlo,moc gratuluju :-D .No zítra si tam stopro zajdu, tělo je zrádný,ale naděje tu je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
13.4.10 14:43

Lusi jen na krvi, za týden jdu na utz konečně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
13.4.10 18:31

ahoj,

chci se zeptat, to hcg vam namerili v krvi? me zatim Mudr krev nebral…tak asi to je vsude jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
13.4.10 18:35

Nandi jj v krvi,ale některá doktorka jak jsem četla ani krev nebere, udělá rovnou utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
13.4.10 18:46

tak to jo, taky mi udelal jen utz… :-)

Vercaa píše:
Nandi jj v krvi,ale některá doktorka jak jsem četla ani krev nebere, udělá rovnou utz.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
13.4.10 19:56

juuuu já taky blahopřeju to je krásný skok HCG :kytka: :palec: no já dneska celý den ležím je mi zle a mám zimnici ale nemám teplotu :roll: tak uvidím zítra jinak klušu k dr. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
13.4.10 20:16

Nandi, mě taky doktorka nebrala krev a udělala mi hned ultrazvuk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
13.4.10 20:27

Tak já jdu na krev zítra, ale u mě je ještě hooodně brzy na UZ.
Všem blahopřeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
13.4.10 20:47

tak koukám, že se to tu opravdu rozrůstá :-)
taky jsem zezačátku nevěděla, zda se budu moci radovat a ejhle je tam..na další utz jdu až za týden.
bříško mě bolí jako při MS (tím jak roste děloha) a dnes se přidali i první nevolnosti..jentaktak jsem dojela do práce…jsem zvědavá, jak dlouho to udržím „skrývat“ před kolegyněmi - neboť moc dobře vědí, že se již rok snažíme o mimíska…
a to bříško mám nafouklé jak kdybych byla v 6. měsíci… :¨)
tak at se vyvijeji mimiskove tak, jak maji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.4.10 08:22

Ahojte holky, jaktože se mi tato diskuze nezobrazuje když vstoupím do Těhotenství? Máte tady tu skupinu nějak skrytou? Našla jsem Vás až podle mého profilu.:-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
14.4.10 08:32

Ankar: musí se zobrazit, skrytá nijak není podle mě…já do ni teda taky chodí přes profil,je to jednodušší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.4.10 11:06

Je možné aby mě hodně silně bolelo břicho?Jako při hodně silné menstruaci a takové tlaky v bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
14.4.10 11:14

taky se mi nezobrazuje holky :nevim: nevadí alespoň že těch pár nás tu je :wink: Tak silné bolesti nevím jestli jsou v pořádku já mám občas pobolívání ale ne silné :nevim: asi bych radši zašla k dr na zkouknutí :nevim: já jdu až v pondělí a jsem děsně nervozní :-? vzhledem k tomu že prsa už nebolí, bříško taky ne a :poblion: se taky nekoná :nevim: tak jsem buď vyjímka a nebo je něco v nepořádku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
14.4.10 11:18

ANkar mě bolelo hodně včera navečer, jinak mě občas zabolí přes den,ale to je normální, děloha se roztahuje…neboj bude to všechno dobrý a běží to jak má:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí