Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj bebu, doporučuji si zajít na krev, zvlášť když pracuješ v nemocnici! Za dvě hodinky jsou výsledky a máš klid. Ale podle všeho myslím, že mezi námi zůstaneš, takže gratuluji ![]()
Verčo, blahopřeju k takovému nárůstu hcg!! A tys byla jen na krvi nebo i na vyšetření?
Pěkně se tu rozrůstáme ![]()
Ahoj Lusi,
koukala jsem,že právě ty jsi ta 3. s MS 5.3. to se fakt povedlo,moc gratuluju
.No zítra si tam stopro zajdu, tělo je zrádný,ale naděje tu je…
ahoj,
chci se zeptat, to hcg vam namerili v krvi? me zatim Mudr krev nebral…tak asi to je vsude jine…
Nandi jj v krvi,ale některá doktorka jak jsem četla ani krev nebere, udělá rovnou utz.
tak to jo, taky mi udelal jen utz… ![]()
Vercaa píše:
Nandi jj v krvi,ale některá doktorka jak jsem četla ani krev nebere, udělá rovnou utz.
juuuu já taky blahopřeju to je krásný skok HCG
no já dneska celý den ležím je mi zle a mám zimnici ale nemám teplotu
tak uvidím zítra jinak klušu k dr. ![]()
Nandi, mě taky doktorka nebrala krev a udělala mi hned ultrazvuk ![]()
Tak já jdu na krev zítra, ale u mě je ještě hooodně brzy na UZ.
Všem blahopřeji ![]()
tak koukám, že se to tu opravdu rozrůstá ![]()
taky jsem zezačátku nevěděla, zda se budu moci radovat a ejhle je tam..na další utz jdu až za týden.
bříško mě bolí jako při MS (tím jak roste děloha) a dnes se přidali i první nevolnosti..jentaktak jsem dojela do práce…jsem zvědavá, jak dlouho to udržím „skrývat“ před kolegyněmi - neboť moc dobře vědí, že se již rok snažíme o mimíska…
a to bříško mám nafouklé jak kdybych byla v 6. měsíci… :¨)
tak at se vyvijeji mimiskove tak, jak maji…
Ahojte holky, jaktože se mi tato diskuze nezobrazuje když vstoupím do Těhotenství? Máte tady tu skupinu nějak skrytou? Našla jsem Vás až podle mého profilu.:-)!
Ankar: musí se zobrazit, skrytá nijak není podle mě…já do ni teda taky chodí přes profil,je to jednodušší ![]()
Je možné aby mě hodně silně bolelo břicho?Jako při hodně silné menstruaci a takové tlaky v bříšku?
taky se mi nezobrazuje holky
nevadí alespoň že těch pár nás tu je
Tak silné bolesti nevím jestli jsou v pořádku já mám občas pobolívání ale ne silné
asi bych radši zašla k dr na zkouknutí
já jdu až v pondělí a jsem děsně nervozní
vzhledem k tomu že prsa už nebolí, bříško taky ne a
se taky nekoná
tak jsem buď vyjímka a nebo je něco v nepořádku ![]()
ANkar mě bolelo hodně včera navečer, jinak mě občas zabolí přes den,ale to je normální, děloha se roztahuje…neboj bude to všechno dobrý a běží to jak má:)