Poradna duly
Jana Čurdová
Holky já si nemůžu pomoct ale jsem pořád strašně nervozní, ted z krve, než budou výsledky, pak než uvidím
jsem děsná co, snažím se uklidnit, říkám si že mimi tím nepomůžu.ale nejde to!! jak to máte vy?? přitom obvykle žádná hysterka nejsem, spíš naopak
Ahoj holky,
moc moc prosím vás zkušené o radu. V listopadu jsem vysadila HA,už od počátku vím, že mám polycystická ovaria a už mám doma Clostilbegyt,který mám následující měsíc začít brát. Cykly mám dlouhé 30-35 dní. Dnes jsem 38.den a tak čekám. ALE…Tentokrát mám fakt hodně zvětšený prsa a bolí mě podbřišek jako bych měla MS dostat každou chvíli. Dnes to bolelo i v noci a MS nikde. Taky čípek je hoodně tvrdý. Tak jsem udělala dnes ráno 2 TT a že půjdu k dr. A oni jsou pozitivní!!! Sice slaběji než ty kontrolní čárky, ale čárky tam jsou. Měla jste některá takový začátek?Vůbec tomu nemůžu uvěřit, že bych byla těhu. Dr dnes neordinuje a tak tu chodím nervózně po bytě, kontroluju ty testy a nevím, jestli mám věřit.Moc vám děkuju jestli mi někdo odepíšete. Třeba se k vám prosincovým přidám ![]()
Verčo taky jsme nervozní jako blázen a to mám už 2 těhu, mám strach aby bylo vše o.k a nutkání jít k doktorce co nejdřív protože jdu až v pondělí a minule ještě mimíska neviděla
takže nejsi sama neboj prot jsme tady aby jsme si to čekání zpříjemnily ![]()
Ahojky bebu i já jsem měla slabounké čárečky a to už jsem hcg měla potvrzené z krve, dělala jsem si ho pro manžela
Jinak moc blahopřeju a určitě se k nám přidáš budeme moc rádi ![]()
Děkuju, teď jsem si přečetla všechny vaše příspěvky, je úžasný kolik ve stejný čas přibude miminek
Zítra zavolám dr a budu čekat… a koupím další testy ![]()
já bych moc netestila
pokud jdeš zítra k dr na krev tak už to nebude mít smysl ![]()
Bebu mě bolí podbřišek ještě ted, je to normální:)) čípek jsem měla jako ty amísto ms jsem našla //. takže moo cgratuluju, zítra držím palce u dr. a vítej mezi nás ![]()
Petulo díky ![]()
Holky děkuju moc jste zlatíčka. Já se právě zítra k dr ještě nedostanu, mám denní. Spíš si asi skočím do laborky,jestli mě můžou nabrat, když už pracuju v nemocnici ![]()
jejda holky to nás tady teda je. Vydržet musíme všechny a věřím, že všechny máme strach,ale zvládnem to a na Vánoce budeme mít nádhernej dárek ![]()
holky máte nějaká z Vás zkušenosti s holením hlavy v těhu, mě bolí už třetí den a nejde se toho zbavit. Nejsem schopná jít ani do práce.
Jupííííí ![]()
Veru a kdy jsi měla poslední MS? Já 5.3.,už se taky nemůžu dočkat zítřka. Užívej si to krásné tajemství
Bomba!!!!Já to mám furt jen z těch příznaků a slabých čáreček, tak tomu nějak nechci věřit. Nechci být zklamaná… Ale hrozně doufám,že si budem až do prosince vyměňovat zkušenosti ![]()
na to se můžeš Bebu spolehnout:)) já mám málo příznaků,jen unavu trochu,bolí mi často podbřišek a bradavky,ale jinak je mi fakt krásně:))