TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1617
15.4.10 19:00

Velké gratulace :-) v kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
15.4.10 19:10

Holky, já vás vyhlížela už od konce března. Já své dvě čárky našla 30.3.2009 a teď už spinkají ve své postýlce vedle v pokoji. Mějte se krásně a užívejte si :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
15.4.10 19:11

Jani gratuluji:)
k pocitům - chvílema mám strašný strach a obavy, aby bylo mimi zdravé,abych nepotratila atd., zakázala jsem si číst všechny diskuze, které se těchto věcí týkající. Na druhou stranu mě přepadají pocity hrozného štěstí a pýchy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ms
2816
15.4.10 19:24

Holky, nechci strašit… ale ty pocity a strachy se pořád horší… Až se mimčátko narodí, je ten strach mnohem větší a prakticky neustálý… Už se vidím, jak stojím za dvacet let v noci u okna a vyhlížím Pepíčka, kdy přijde domů z hospody… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.4.10 19:33

podle ultrazvuku 4+6 podle poslední ms 6týden.Poslední ms jsem měla 1.března

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
15.4.10 19:37

Jani tak to bych taky mohla vidět :srdce: už v úterý:) já jsem dnes na konci 6.týdne- 6+7teda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
15.4.10 20:04

téda holky vy jste toho nakecali :-) vítám nováčka :mavam: No já jdu v pondělí k dr a už se děsně těším co bude vidět :wink: jezdí mi mráz po zádech když si to všecko uvědomím a pocity mám tak nějak střídavé, chvíli se raduju a zachvíli se mi chce brečet protože ještě nevím na čem jsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.4.10 20:39

Jani, tak moc gratuluji, to je krásná zprávička.
Petulo v pondělí si to užiješ, uvidíš. Pak určitě dej vědět jak si dopadla.
A Verčo v úterý ať už to vyjde a vidíš :srdce:
Já mám pořád nafouklé bříško. A pocity jsou úžasné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
15.4.10 20:53

Akar to jsem rada že nejsem sama kdo má nafouké břicho,připadám si jak ve 3.měsíci už:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.4.10 07:27

No mě mluv. Všechny kalhoty nemůžu dopnout přes břicho. V práci sedím, takže mám co dělat abych to 8 hodin vydržela. Tak nevím jak to mám vyřešit. Tepláky :D nebo rifle s gumou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
16.4.10 09:26

Ahoj holky, pěkně se to tu rozrůstá :-D Já jdu k dr v pondělí jako Peťa a jsem děsně zvědavá…Myslím že jsem měla ovulaci později a bojim bojim,že nebude ještě nic vidět. Jinak mi trochu polevily ty jakoby menstruační bolesti, ale mám zas pocity slabosti.Nevydržím stát,jako bych měla nízký tlak. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.4.10 09:42

Bebu, já na tom budu asi stejně (s ovu) a jdu k doktorovi ve čt. Žádné příznaky jako bolest prsou nebo pocit na zvracení nemám. Akorát pnutí v bříšku.
Tak v pondělí napiš, budu držet pěstičky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
16.4.10 10:56

Ahoj prosinčandy,
zdravím a jestli můžu k Vám nahlížet? Už vás čtu od počátku, ale nechtěla jsem to zakřiknout a slíbila si, že napíšu až bude :srdce: . Tak dneska kontrola a je tam! Takže TP vychází na 5.12. (posl. MS 2.3., ovu 13.3., // 25.3.)
Tak ať se to tu pěkně rozrůstá a přeji jen samé pozitivní myšlenky a pocity!
Jinak na kontrole jsem byla do 5min hotová, a teď až za měsíc. Ale aspoň je to rychle hotovo a „Pepík“ tam má klid :mrgreen: Je první, je mi už 31, tak doufám že vše bude v poho - těším se :andel:
A jsem ve skupině snažilek, tak spíš zřídka napíšu, ale jsem s Vámi :hug:
A pardon román hned na začátek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.4.10 12:26

jé Luu19 to je krásné, moc gratuluji. Super. Vítám tě a doufám, že nás budeš navštěvovat častěji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
16.4.10 13:04

Ahojky holky, tak jsem to zakřikla a moje nevolnosti už jsou tu :-( i když alespoň vím že je vše tak jak má :wink: a snad zase brzy skončí :-) j divné že já mám tp 3.12 a PM 27.2 a luu má 5.12 a PM 2.3 to mi to zase vychází nějak prapodivně ???? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí