Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, já vás vyhlížela už od konce března. Já své dvě čárky našla 30.3.2009 a teď už spinkají ve své postýlce vedle v pokoji. Mějte se krásně a užívejte si ![]()
Jani gratuluji:)
k pocitům - chvílema mám strašný strach a obavy, aby bylo mimi zdravé,abych nepotratila atd., zakázala jsem si číst všechny diskuze, které se těchto věcí týkající. Na druhou stranu mě přepadají pocity hrozného štěstí a pýchy:)
Holky, nechci strašit… ale ty pocity a strachy se pořád horší… Až se mimčátko narodí, je ten strach mnohem větší a prakticky neustálý… Už se vidím, jak stojím za dvacet let v noci u okna a vyhlížím Pepíčka, kdy přijde domů z hospody… ![]()
podle ultrazvuku 4+6 podle poslední ms 6týden.Poslední ms jsem měla 1.března
Jani tak to bych taky mohla vidět
už v úterý:) já jsem dnes na konci 6.týdne- 6+7teda??
téda holky vy jste toho nakecali
vítám nováčka
No já jdu v pondělí k dr a už se děsně těším co bude vidět
jezdí mi mráz po zádech když si to všecko uvědomím a pocity mám tak nějak střídavé, chvíli se raduju a zachvíli se mi chce brečet protože ještě nevím na čem jsem ![]()
Jani, tak moc gratuluji, to je krásná zprávička.
Petulo v pondělí si to užiješ, uvidíš. Pak určitě dej vědět jak si dopadla.
A Verčo v úterý ať už to vyjde a vidíš ![]()
Já mám pořád nafouklé bříško. A pocity jsou úžasné. ![]()
Akar to jsem rada že nejsem sama kdo má nafouké břicho,připadám si jak ve 3.měsíci už:))
No mě mluv. Všechny kalhoty nemůžu dopnout přes břicho. V práci sedím, takže mám co dělat abych to 8 hodin vydržela. Tak nevím jak to mám vyřešit. Tepláky
nebo rifle s gumou ![]()
Ahoj holky, pěkně se to tu rozrůstá
Já jdu k dr v pondělí jako Peťa a jsem děsně zvědavá…Myslím že jsem měla ovulaci později a bojim bojim,že nebude ještě nic vidět. Jinak mi trochu polevily ty jakoby menstruační bolesti, ale mám zas pocity slabosti.Nevydržím stát,jako bych měla nízký tlak. Co vy?
Bebu, já na tom budu asi stejně (s ovu) a jdu k doktorovi ve čt. Žádné příznaky jako bolest prsou nebo pocit na zvracení nemám. Akorát pnutí v bříšku.
Tak v pondělí napiš, budu držet pěstičky
.
Ahoj prosinčandy,
zdravím a jestli můžu k Vám nahlížet? Už vás čtu od počátku, ale nechtěla jsem to zakřiknout a slíbila si, že napíšu až bude
. Tak dneska kontrola a je tam! Takže TP vychází na 5.12. (posl. MS 2.3., ovu 13.3., // 25.3.)
Tak ať se to tu pěkně rozrůstá a přeji jen samé pozitivní myšlenky a pocity!
Jinak na kontrole jsem byla do 5min hotová, a teď až za měsíc. Ale aspoň je to rychle hotovo a „Pepík“ tam má klid
Je první, je mi už 31, tak doufám že vše bude v poho - těším se ![]()
A jsem ve skupině snažilek, tak spíš zřídka napíšu, ale jsem s Vámi ![]()
A pardon román hned na začátek ![]()
jé Luu19 to je krásné, moc gratuluji. Super. Vítám tě a doufám, že nás budeš navštěvovat častěji. ![]()
Ahojky holky, tak jsem to zakřikla a moje nevolnosti už jsou tu
i když alespoň vím že je vše tak jak má
a snad zase brzy skončí
j divné že já mám tp 3.12 a PM 27.2 a luu má 5.12 a PM 2.3 to mi to zase vychází nějak prapodivně ???? ![]()