Poradna duly
Jana Čurdová
asi má verča pravdu ale nejsem si jistá jestli by to mělo bolet hodně
já to taky hlavně neznám ![]()
Nevím, k doktorovi jsem objednaná poprvé až ve čtvrtek. Takže uvidíme co se bude dít
!
tak to snad bude v pořádku
opravdu to může být jen zvětšováním dělohy nebo taky hormony ![]()
Nazdárek, jenom se hlásím, že bych k vám měla taky patřit…
Po porodu první (ještě kojím…)a naráz taky poslední ms byla 5.3. Takže patřím do klubu…
Má domovská skupinka je sice prosinec 2008, ale snad bude trochu čásku i na vás…
Držím všem palečky!!!
jé to je taky super, koukám že to máte taky hopem po sobě
jinak tě tady vítám ![]()
a podle testu jsi to zjistila kdy? Promin ze se tak ptam, ale beru to jestli to treba nemame podobne
!
Ahoj holky,
tak si myslim že se tam pěkně mimi zabydluje
.
Prsa bolí míň,ale píchá podbřišek.Občas bolí jako při MS a občas píchne a taky mám návaly horka a zimy. A chodím často na malou.Držím nám všem palce ![]()
Petulo,
kdyby bylo po mém… tak jsem si zadělali na sourozence i dřív… ale to kojení nám nějak fungovalo dost antikoncepčně… mno a pak jsem s velkou slávou na své třicetiny dostala mrchu a hned se toho muselo využít… ![]()
Snad to všechno dobře dopadne, u nás je na gyndě hrozný nával, tak to vypadá, že si na UTZ asi počkám až na sreening ve 12tt… Ale s Pepíčkem to rychle utíká…
Ahoj holky .) tak jsem se konečně dočkala čtvrtku a je to tam
gestační váček,takže mimi je tam kde má být, měla jsem celkem celý týden křeče a bolení v podbříšku tak jsem měla strach, ale zatím je všechno v pořádku a příští čtvrtek jdu zase na ultrazvuk a už by mohlo jít vidět srdíčko. Takže holky hlavu vzhůru všechno bude dobrý
Poslední menstruace 5.3 brán Clostilbegyt pak píchnut Pregnyl a je zaděláno 6tt
holky všecky jste tu 6 tt tak nevím jestli to mám dobře spočítaný, poslední ms byla 26.2 a vychází mi že budu začínat 7 tt ????? nebo jsem jiná??? ![]()