Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj,
tak i ja se pridavam s moznym vypoctenym termin 7.12.2010
musim ale rict, ze nektere prispevky me tady na netu tak vydesili, ze ani nevim, zda mam mit radost z tehu, nebo se bat, ze do 12. tydne neprezijeme… ![]()
no, nevim…je tu tolik diskusi o tom, jak se neco pokazilo, jak tehulky prestavaji byt tehulky a popravde pri tom shluku techto informaci me to nejak zacina desit a rikam si, ze asi neni normalni, aby slo vse v poho…
pokusim se na to nemyslet a po rocnim snazeni se konecne tesit z toho, ze mame nekolikamilimetrovou fazolku a ze vse pujde dobre…zkratka nechodit do nejakych diskusi a myslet pozitivne
ze?
Ahoj Nandi, mám stejné pocity jako ty, člověk si tu přečte tolik příběhů s nešťastným koncem, že se pak moc bojí. V prvním těhu jsem ještě neměla přístup k netu, takže člověk neměl takový přísun informací a musím říct, že jsem to tehdy vůbec neřešila. Ale na druhou stranu je teď dobrý, že si člověk spoustu věcí zjistí a může si popovídat s lidma o podobných starostech a radostech ![]()
Verčo buď v klidu, já podle všeho otěhotněla brzy po menstruaci, vychází mi to na 9.3., takže mám drobet „náskok“, takže proto asi vyšší hcg. Držim palečky u dr.!
Ahj všem, ráda bych se k Vám přidala. Od včera mám potvrzené těhotenství od doktora. HCG 4880 a krásný ultrazvuk. Termín porodu kolem 13.12. Všem přeji plno zdraví a pohody.
lusinda99 píše:
Ahoj Nandi, mám stejné pocity jako ty, člověk si tu přečte tolik příběhů s nešťastným koncem, že se pak moc bojí. V prvním těhu jsem ještě neměla přístup k netu, takže člověk neměl takový přísun informací a musím říct, že jsem to tehdy vůbec neřešila. Ale na druhou stranu je teď dobrý, že si člověk spoustu věcí zjistí a může si popovídat s lidma o podobných starostech a radostech
Ahoj holky tak mám v druhém těhu taky větší strach člověk si přečte všechny možné diskuze a pak se bojí
ve čtvrtek jdu na ultrazvuk tak snad bude vše v pořádku.
Jinak Vám všem držím palečky at ty naše mimča krásně rostou ![]()
téda já nemám moc času skrz malou, ale koukám že se to tu krásně rozjelo. Holky já mám taky zatím strach a do toho 12 tt to ani nikomu nechci moc ventilovat
nikdy nevím co se může stát ale samozřejmě radost máme oba
některá z vás psala že má tp 13.12 a už měla krásný utz… já mám tp 3.12 a utz nemám zatím žádný protože nebylo ještě nic vidět
taky už chci fazolkuuuu ![]()
Ahoj holky
,jsem ráda že jsem našla skupinu ,která je určená přesně pro mě ,jinak já se už ty příspěvky nečtu, od jiných holek akorát mě to vyděsilo, co se může stát a moc se začínám pozorovat ,jestli je vše v pořádku ,já si říkám že dvě děti byli v pořádku ,tak můj Mišanek co mám v bříšku bude taky a nepřípouštím si ,že by to mělo být jinak ,holky raději to nečtěte jen se zbytečně budeme stresovat ,vím to podle toho, byla jsem v diskuzi IVF a jak jsem četla ty příběhy že holky otěhotnily až po 4 IVF ,tak jsem nevěřila, že mi to výjde na poprvé a vyšlo .proto tam už nejsem ,jen mě to deptalo .dr.mi řekl ,že čím miň vím o možných následcích ,tak tím to je lepší ,že je to nějaké % a potom to vypadá ,že každá žena má problém .máme si užívat těhotenství a nemyslet na to co by se mohlo stát .jinak já jsem celou noc
přes den to jde ,ale v noci mě to budí ,
ale to je to že mišanek tam je a roste ,tak žádné špatné myšlenky a myslete že pod stromečkem tam budeme mít už miminka zatím pa
![]()
Holky ja to taky radeji nectu…a je mi lip,i kdyz stejne porad nejakej ten hlodacek je,ale to mame asi kazda.Ale snad se do prosince dotehulime v plnem poctu,musime ![]()
jsem ráda že je to tu samá positivní myšlenka, chodím ještě na jednu diskusy a tam je spousta holek ještě netěhu a proto jsem udělala ještě tuto diskusi ať máme o čem povídat a vyprávět si jak krásně bobíšci v bříškách rostou a pak se těšit na porod
hlavně jsem ráda že vás tu je tolik ![]()