TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
12.4.10 17:25

asi proto mám jen 204. čerstvě zahnízděno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
12.4.10 17:26

jooo a žádný slabounký pěkný tlustice :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
12.4.10 19:03

ahoj,

tak i ja se pridavam s moznym vypoctenym termin 7.12.2010
musim ale rict, ze nektere prispevky me tady na netu tak vydesili, ze ani nevim, zda mam mit radost z tehu, nebo se bat, ze do 12. tydne neprezijeme… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
12.4.10 19:09

Nandi prezijeme musime :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
12.4.10 19:24

Dani moje řeč :palec: Nandi co tě tak vyděsilo??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
12.4.10 20:16

Všem děkuji za rady. Nějak se s tím popereme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
12.4.10 21:28

no, nevim…je tu tolik diskusi o tom, jak se neco pokazilo, jak tehulky prestavaji byt tehulky a popravde pri tom shluku techto informaci me to nejak zacina desit a rikam si, ze asi neni normalni, aby slo vse v poho…
pokusim se na to nemyslet a po rocnim snazeni se konecne tesit z toho, ze mame nekolikamilimetrovou fazolku a ze vse pujde dobre…zkratka nechodit do nejakych diskusi a myslet pozitivne :-) ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
12.4.10 22:02

Ahoj Nandi, mám stejné pocity jako ty, člověk si tu přečte tolik příběhů s nešťastným koncem, že se pak moc bojí. V prvním těhu jsem ještě neměla přístup k netu, takže člověk neměl takový přísun informací a musím říct, že jsem to tehdy vůbec neřešila. Ale na druhou stranu je teď dobrý, že si člověk spoustu věcí zjistí a může si popovídat s lidma o podobných starostech a radostech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
12.4.10 22:07

Verčo buď v klidu, já podle všeho otěhotněla brzy po menstruaci, vychází mi to na 9.3., takže mám drobet „náskok“, takže proto asi vyšší hcg. Držim palečky u dr.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.4.10 06:45

Ahj všem, ráda bych se k Vám přidala. Od včera mám potvrzené těhotenství od doktora. HCG 4880 a krásný ultrazvuk. Termín porodu kolem 13.12. Všem přeji plno zdraví a pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.4.10 08:11
lusinda99 píše:
Ahoj Nandi, mám stejné pocity jako ty, člověk si tu přečte tolik příběhů s nešťastným koncem, že se pak moc bojí. V prvním těhu jsem ještě neměla přístup k netu, takže člověk neměl takový přísun informací a musím říct, že jsem to tehdy vůbec neřešila. Ale na druhou stranu je teď dobrý, že si člověk spoustu věcí zjistí a může si popovídat s lidma o podobných starostech a radostech :-)

Ahoj holky tak mám v druhém těhu taky větší strach člověk si přečte všechny možné diskuze a pak se bojí :-( ve čtvrtek jdu na ultrazvuk tak snad bude vše v pořádku. :dance: Jinak Vám všem držím palečky at ty naše mimča krásně rostou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
13.4.10 09:41

téda já nemám moc času skrz malou, ale koukám že se to tu krásně rozjelo. Holky já mám taky zatím strach a do toho 12 tt to ani nikomu nechci moc ventilovat :-( nikdy nevím co se může stát ale samozřejmě radost máme oba :wink: některá z vás psala že má tp 13.12 a už měla krásný utz… já mám tp 3.12 a utz nemám zatím žádný protože nebylo ještě nic vidět :cry: taky už chci fazolkuuuu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.4.10 10:30

Ahoj holky :kytka: ,jsem ráda že jsem našla skupinu ,která je určená přesně pro mě ,jinak já se už ty příspěvky nečtu, od jiných holek akorát mě to vyděsilo, co se může stát a moc se začínám pozorovat ,jestli je vše v pořádku ,já si říkám že dvě děti byli v pořádku ,tak můj Mišanek co mám v bříšku bude taky a nepřípouštím si ,že by to mělo být jinak ,holky raději to nečtěte jen se zbytečně budeme stresovat ,vím to podle toho, byla jsem v diskuzi IVF a jak jsem četla ty příběhy že holky otěhotnily až po 4 IVF ,tak jsem nevěřila, že mi to výjde na poprvé a vyšlo .proto tam už nejsem ,jen mě to deptalo .dr.mi řekl ,že čím miň vím o možných následcích ,tak tím to je lepší ,že je to nějaké % a potom to vypadá ,že každá žena má problém .máme si užívat těhotenství a nemyslet na to co by se mohlo stát .jinak já jsem celou noc :poblion: přes den to jde ,ale v noci mě to budí , :poblion: ale to je to že mišanek tam je a roste ,tak žádné špatné myšlenky a myslete že pod stromečkem tam budeme mít už miminka zatím pa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
13.4.10 10:38

Holky ja to taky radeji nectu…a je mi lip,i kdyz stejne porad nejakej ten hlodacek je,ale to mame asi kazda.Ale snad se do prosince dotehulime v plnem poctu,musime :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
13.4.10 11:06

jsem ráda že je to tu samá positivní myšlenka, chodím ještě na jednu diskusy a tam je spousta holek ještě netěhu a proto jsem udělala ještě tuto diskusi ať máme o čem povídat a vyprávět si jak krásně bobíšci v bříškách rostou a pak se těšit na porod :wink: hlavně jsem ráda že vás tu je tolik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí