Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, já to nechápu - mám už asi čtyři dny děsný chutě, na párky, na dorty..na věci které běžně nejím,děs:)) a přitom jsem za dva týdny zhubla kilo a ani nevím jak, připadám si děsně nateklá, nafouklá,začíná se mi motat hlava, to jsou věci ![]()
Petulo, možná Tě matu a mám to špatně já!? Já jsem si to jen kalkulovala na internetových kalkulačkách… a trošku i možná zaokrouhlila, protože ovu docela brzo, někdo ji mívá o dost později.. ale nevím ![]()
Každopádně tuším ovu 13.3., tj. početí, ale posl. MS 2.3. Zkoušela jsem pár kalkulaček a vyšlo mi to někde 7., někde 5.12… já nevím. Myslím že těch pár dní snad zatím ani nehraje roli ![]()
A oni nám to upřesní a kulíšek přijde až bude připraven
Což?
Ale jsem tedy podle svých počtů 6tt+3, tj. 7 týden. A doktorka dnes měřila podle ultrazvuku a vyšlo jí to 6+4, docela přesně.
Ty jdeš v pondělí?
ANkar děkuji!
Vercoo včera jsem musela jíst brambůrky. A od včerejška jsem snědla už asi 5 bílých housek, který normálně Vůbec nejím.. Když koupím banány, tak za chvíli není nikde žádný ![]()
A mám jakoby šílený hlad a zároveň nafouklo.. podivné.. snad to k tomu patří a bude vše v pořádku
(to se mi to srší optimismem, v den kontroly..)
Luu to jsem ráda že nejsem sama:)) hormony s náma pěkně mávají co
hlavně at to tak pokračuje dál:)
no děkuji za upřesnění docela mě to pomátlo když si vezmu týdení rozdíl MS
no já mám taky jakoby hlad ale jakmile si to dám na talíř chuť mě přejde
alespoň nebude mimísek otesánek
já to vždycky sním načež žaludek protestuje protože na tyhle nezdravé věci vážně nejsem zvyklá a nechutnají mi ani!! hlavně že ještě ne ![]()
já zatím taky ne ale nevolno mi už bývá po ránu
ale zatím jen takový ten zvláštní pocit když vstávám
a hlavně meju nádobí v kuchyni ( v hosodě ) a tam mi to zatím nevadí nějaké vůně a tak
snad mi to vydrží se mi nechce kvůli tomu skončit když konečně můžu pracovat a těhu mě neomezuje jako u malé ![]()
Holky představte si že mám teď kamarádku v porodnici je 38 tt a dělali jí poprvé monitor a malému špatně tlouklo srdíčko, tak je sice jen na pozorování ale zřejmě malý bude muset ven císařem a to co nejdřív
chudák bude jí 30 a je to její první ![]()
Tak holky já jím páté přes deváté. Musím jíst co 2 hodiny a pořádné porce. Takové kvanta bych normálně nesnědla
! Jsem jak nafukovací balónek. Jediné, kdy mám trošku normální bříško, je po ránu. No připadám si už teď jak soudek a na váhu jsem radši nelezla ![]()
Petulo, to bude dobrý.Předčasný porod o 2 týdny není žádná hrůza, hlavně aby byli oba dva v pořádku. ![]()
Ahoj těhule
tak já se zase hlásím po delší době, dnes jsem byla na UTZ jsem konec 7 tt poslední MS bylo 27.2 vše je prý v pořádku ,srdíčko dr nevyděl ,fotečku mám ,něco tam je vidět ,je přesně jak mám být .já mám oproti vám výhodu, já vím přesně ,kdy mišanek vznikl IVF.Nevím jestli ,je to tím že má můj dr slabší UTZ, ale srdíčko prý uvidí až za 3 týdny tak nevím ![]()
Peťulo ,když má někdo cisařák naplánovaný, tak jde vždycky 14 dní před termínem porodu ,to vůbec nevadí ,Já půjdu taky na cisařák a dr mi říkal, že týden nebo 14 dní před termínem porodu ,tak kamarádka se nemusí bát bude to v pořádku
Petulo tak dáš pak vědět co kamarádka? Ale zase to srdíčko, to já bych byla vyplašená taky mooooc ![]()
Pustili je domů prý je to lepší tak jsou doma
uff… šefi to je dobrá já jsem měla poslední ms taktéž 27.2
to budeme rodit stejně skoro
to jako že moje dr taky nic neuvidí
chjo se na to ták těším ![]()
Ahoj já jsem 7 a 2 tt.
A chutě Vám závidím, já mám strach sníst cokoliv, protože bliju jak pes ![]()
Holky já jdu ve čtvrtek na UTZ a to budu končit 7tt a říkala, že by mělo už možná jít vidět srdíčko