TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
20.4.10 13:53

Jitko, blahopřeji a vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
20.4.10 14:03

Ahoj vespolek, chvilku vas uz ctu :-) a doufam, ze vse bude tak jak ma, ale nechci se moc radovat tenhle rok uz jsem jednou // mela a nedopadlo to dobre :(…ted uz jsem je nasla dokonce 4 dny pred MS a musim vydrzet alepson tyden nez pujdu k dr… termin vychazi kolem jeziska :-D tak uvidime co se z toho vyvrbi za darecek :lol:
preji vsem krasne UZ a hodne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.4.10 14:07

Raveno, jsem na tom podobně, já // našla 7 dní před očekávanou MS a termín taky vychází kolem Ježíška. to bude nádhernej dárek pro stromečkem, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
20.4.10 14:09

ahojky, děkuji moc za přívítání:-).Na netu jsem si zjistila na kalkulačce, že bych měla mít termín porodu: 25.12., protože poslední MS 20.3. Rodině mé i partnera jsme to oznámili, ale nikomu jinému. Máme radost.Snad už bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
20.4.10 14:09

ahoj:) uzt dopadl báječně, dokonce byla vidět začínající srdeční akce:)) vypadá to , že jsem 6+2 podle utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.4.10 14:10

Jitko já taky poslední MS 20.3. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.4.10 14:10

Verčo, mooc a moooc blahopřeju a opatruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.4.10 14:15

Jééé Verčo, super, gratuluji :palec: , paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
20.4.10 14:15

Meduleinko:-)), tak to je hezké, stejný datum poslední MS:-)). U doktora si tedy už asi byla, že? Asi se už tedy také objednám, i když jsem původně chtěla počkat až dýl…ale co, ať hnedka víme nové zprávičky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
20.4.10 14:17

jeee ja tak ja posledni MS 21.3 :lol: ale Viktorka byla nedokonceny 37 tyden coz by se mi libilo i podruhe :lol: .. u nas to vi jen segra a jedna kamaradka a po posledni zkusenosti zatim pockame..
tedy nikd yby mne nenapadlo se testovat pred MS ale udelalo se mi desne zle z vune jedny masticky :lol:

Vercoo gratulka k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.4.10 14:40

Jitko k doktorce jsem chtěla ale sestra mě setřela že je brzy a že mi tada tu krev vezme, pak mi do tel. oznámila že těhu jsem a položila a tak nevím, ale podle holek asi k Dr. půjdu v pátek.
Taky jsem se nechtěla testit do MS, ale ráno se mi ještě v posteli otočil žaludek a tak jsem to zkusila a byly tam // :dance:
Tak konečně jste tady i Vy Vánoční mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
20.4.10 15:13

Radši jsme to rodině oznámili hned. Minule jsme čekali, věděla to jen švagrovka a když jsem všem psala sms, že jsem na GPK se spont.potratem, tak byli nemile překvapení. Teď už to snad bude dobré, i se cítím mnohem lépe, beze stresu (předtím jsem na sobě pociťovala silný stres v práci a na VŠ, kde tento rok končím), co jsem se vrátila z nemocnice, všechny kolegyně a šéf se už nehádají. já si z toho všeho už stres nedělám, snažím se stres minimalizovat. Prostě všechno beru, ež to tak mělo být, a že jsem si měla asi něco uvědomit. Uvědomila jsem si hodně věcí, za což děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
20.4.10 15:16

když jsem byla poprvé těhotná, moje sestřička u gynekologa mi hezky přivítala a nedivila se vůbec, že hned volám. Ba naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.4.10 15:21

Ahoj holky.Tak se taky připojuji.Ja dvě zazračné čárky našla už před tydnem,a na ultrazvuku byl zatim jen ten gestační váček.Dnes ještě budu volat na výsledky hcg,a když to všechno dobře dopadne tak začnu asi věřit na zazraky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.4.10 15:26

Jitko, to je super, to máte hodnou setřičku.

Ewzo vítej a blahopřeji :dance:

já to chtěla rodině říct až dýl, ale přítel to nevydržel a všude to vykecal :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí