TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
21.4.10 10:13

tak koukám, že mám stejné „příznaky“ jako ty (i ten spodek)- střídá se to, najednou se mi nechce moc sedět, když to jde pochoduji po kanceláři a mezi kolegyňkama:-). tak ono to asi k těhotenství patří:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.4.10 10:15

dnes jsem si koupila čaj pro těhotné. Jsem takový čajíčkář (bylinky, zelený čaj), že jsem si řekla, že v těhotenství budu pít i tento čajík. Četla jsem o bylinkových čajích, že si těhotná má dobře vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.4.10 10:20

Já si ho taky koupila, zn. LEROS, stál kolem 50,–.Piju šípkový čaj a sem tam čerstvé kopřivy, jinak nic. JSem tady na jedné diskuzi četla, že ne všechny bylinky jsou dobré. Takže si raději dávám pozor a piju více džusy a vodu. Dneska jsem si dala Vincentku a bylo to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.4.10 10:24

mně se zvedá žaludek i z vůní:-(, v tramvaji jsem stála nad holčinou, co byla hodně navoněná, nesedl mi její parfém, vystoupila jsem a rozdýchala to. Netušila jsem, že budu tak citlivá na vůně…
Já si koupila též Leros a ještě Apotheke, tak je budu střídat podle nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.4.10 11:09

Tak mě se akorát jenou udělalo špatně v autě na předním sedadle, což je hodně divné. Protože už tak 10 let mi špatně nebývá.
Jitko, ty děláš teda v kanceláři? Už jsi to někomu v práci řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.4.10 11:17

dělám ve Speciálně pedagogickém centru v Plzni u dětiček (autisti), jsem tady jako asistentka manažera projektu. Ten projekt končí v březnu 2011.
Neřekla jsem to v práci nikomu, protože to zatím vědět nemusí. dokud to půjde, neřeknu tady nic. Ví to jen naše rodina.a co ty? už si to řekla v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.4.10 12:40

já v práci neřekla vůbec nic a ani doma. V práci to hodlám říct až po 12 tt. A doma až bude :srdce: …jdeme teď ve čt na 1. kontrolu. Vubec nevim v kterem tt bych mohla podle ovu být, buď z 14.3., nebo 28.3…tak snad se zítra dozvím více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.4.10 12:57

Ankar, tak to vám budu držet palce:-).Pak dej vědět, já zítra po práci jedu do HK do školy na zk, takže na netu budu až v pátek večer. Budu se těšit, až dáš vědět, jaká byla první návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.4.10 13:14

Děkuji za podporu :-), dám vědět :kytka: . Tak ať zkouška dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
21.4.10 13:18

Jitko, držím palce na zkoušce.
Holky mě bolí břicho taky, celej den skoro sedím v autě a dnes mě to pěkně namíchlo. Jsem asi prdla, ale koupila jsem si kalhoty, už takový těhulkovský, ale aspoň nebudou tlačit :-) čajík ten od Lerosu mám taky, ale moc mí nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
21.4.10 13:32

Jitko, jdeš už 26. na UZ??? to je skvělé, tys měla MS jako já, viď? 20.3.???
Tak jestli tam budeš mít :srdce: tak v pondělí volám doktorce, že chci taky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.4.10 13:48

Meduleinko,jojo, dnes jsem se rozhoupala a zavolala sestřičce, říkala, že 26.4. bude nejdřív něco vidět na ultrazvuku:-). jdu tam po 9 hodině, až budu v práci, ozvu se:-).
děkuji za podporu na zk, uvidím, každou zk beru, že to jdu prostě zkusit a uvidí se:-).
Víte, že také přemýšlím, že si pořídím nějaké kalhoty, které mě nebudou tlačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.4.10 13:49

já si čajík přichucuji medíčkem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.4.10 14:07
Jitka Hr. píše:
já si čajík přichucuji medíčkem:-)

Já taky a s medíkem je moc výborný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.4.10 14:12

A kalhoty už jsem si jedny zkoušela :-P . Normálně bych si je už koupila, ale pak jsem si říkala, že jsem úplně praštěná, že jsem ještě nebyla u doktora a budu už si kupovat kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí