Poradna duly
Jana Čurdová
tak koukám, že mám stejné „příznaky“ jako ty (i ten spodek)- střídá se to, najednou se mi nechce moc sedět, když to jde pochoduji po kanceláři a mezi kolegyňkama:-). tak ono to asi k těhotenství patří:-)
dnes jsem si koupila čaj pro těhotné. Jsem takový čajíčkář (bylinky, zelený čaj), že jsem si řekla, že v těhotenství budu pít i tento čajík. Četla jsem o bylinkových čajích, že si těhotná má dobře vybírat.
Já si ho taky koupila, zn. LEROS, stál kolem 50,–.Piju šípkový čaj a sem tam čerstvé kopřivy, jinak nic. JSem tady na jedné diskuzi četla, že ne všechny bylinky jsou dobré. Takže si raději dávám pozor a piju více džusy a vodu. Dneska jsem si dala Vincentku a bylo to ![]()
mně se zvedá žaludek i z vůní:-(, v tramvaji jsem stála nad holčinou, co byla hodně navoněná, nesedl mi její parfém, vystoupila jsem a rozdýchala to. Netušila jsem, že budu tak citlivá na vůně…
Já si koupila též Leros a ještě Apotheke, tak je budu střídat podle nálady.
Tak mě se akorát jenou udělalo špatně v autě na předním sedadle, což je hodně divné. Protože už tak 10 let mi špatně nebývá.
Jitko, ty děláš teda v kanceláři? Už jsi to někomu v práci řekla?
dělám ve Speciálně pedagogickém centru v Plzni u dětiček (autisti), jsem tady jako asistentka manažera projektu. Ten projekt končí v březnu 2011.
Neřekla jsem to v práci nikomu, protože to zatím vědět nemusí. dokud to půjde, neřeknu tady nic. Ví to jen naše rodina.a co ty? už si to řekla v práci?
já v práci neřekla vůbec nic a ani doma. V práci to hodlám říct až po 12 tt. A doma až bude
…jdeme teď ve čt na 1. kontrolu. Vubec nevim v kterem tt bych mohla podle ovu být, buď z 14.3., nebo 28.3…tak snad se zítra dozvím více
Ankar, tak to vám budu držet palce:-).Pak dej vědět, já zítra po práci jedu do HK do školy na zk, takže na netu budu až v pátek večer. Budu se těšit, až dáš vědět, jaká byla první návštěva.
Děkuji za podporu
, dám vědět
. Tak ať zkouška dobře dopadne ![]()
Jitko, držím palce na zkoušce.
Holky mě bolí břicho taky, celej den skoro sedím v autě a dnes mě to pěkně namíchlo. Jsem asi prdla, ale koupila jsem si kalhoty, už takový těhulkovský, ale aspoň nebudou tlačit
čajík ten od Lerosu mám taky, ale moc mí nechutná.
Jitko, jdeš už 26. na UZ??? to je skvělé, tys měla MS jako já, viď? 20.3.???
Tak jestli tam budeš mít
tak v pondělí volám doktorce, že chci taky!!!!
Meduleinko,jojo, dnes jsem se rozhoupala a zavolala sestřičce, říkala, že 26.4. bude nejdřív něco vidět na ultrazvuku:-). jdu tam po 9 hodině, až budu v práci, ozvu se:-).
děkuji za podporu na zk, uvidím, každou zk beru, že to jdu prostě zkusit a uvidí se:-).
Víte, že také přemýšlím, že si pořídím nějaké kalhoty, které mě nebudou tlačit?
Jitka Hr. píše:
já si čajík přichucuji medíčkem:-)
Já taky a s medíkem je moc výborný ![]()
A kalhoty už jsem si jedny zkoušela
. Normálně bych si je už koupila, ale pak jsem si říkala, že jsem úplně praštěná, že jsem ještě nebyla u doktora a budu už si kupovat kalhoty.