Poradna duly
Jana Čurdová
jsme na tom stejně, zatím to ví jen rodina…v úterý jdu na utz, tak možná sdělím i kolegyním v kancelari…stejne si myslim, ze musi neco tusit diky mym nevonostem..a normalne jsem jedla jedenkrat denne, ted bastim neustale… ![]()
vedeni spol. to pak reknu asi spis po kritickem obdobi… ![]()
i kdyz clovek by to nejradeji vyrval do sveta ihned, co?
Já to zatím sdělila rodině a v práci jsem to bohužel musela taky sdělit vzhledem k té mojí hospitalizaci. Změny mých nálad snáší manža zatím dobře, ale občas mi ho je i líto, ale je to také tím, že nemohu nic dělat a musím jen ležet, tak jsem protivná a otrávená.
Na ty nevolnosti zkuste lízátka k tomu přímo určený. Mám je z lékárny a docela zabíraj ![]()
ahoj holky:) držím všem palce na kontroly, mě čeká zítra utz! ![]()
Holky zítra jdu na utz a už jsem z toho nervozní jeslt tam už bude
.a další věc bude že doufám že k dr.dojdu v pohodě ,protože ráno mi bývá fakt dost blbě ![]()
Nazdárek,
držím všem palečky na kontrolách a na UTZ.
Já si počkám na ultrazvuk až na konec května… naše Dr. ho nemá a jinak všude je hrozný nával. Tak musím vydržet až do sreeningu. ![]()
Jinak ty zázvorový lízátka jsou opravdu moc dobrý a zázvor jako takový, třeba si udělat čaj a pomaličku ho upíjet, většinou to na nevolnosti zabere…
Ahoj holky,pškně to tu jede
Já mám dnes po ultrazvuku, dle MS jsem 6+3,ale ovulace byla až 27.3.(22.den cyklu) takže mimi je moc mladé, zatím je tam jen plodové vejce bez
. Ale je
.To je důležitý. Jinak mě občas píchne v bříšku,hlavně večer a ten divný pocit,kdy nevím,jestli mám hlad nebo je mi divně ![]()
Jé bebu tak to je super. Já si myslím, že to budu mít stejně, taks e nechám ve čt překvapit. Tak držím
. Kdy máš další kontrolu? A máš nějaké příznaky?
Příspěvek upraven 19.04.10 v 16:18