Poradna duly
Jana Čurdová
Lusindo dík za přivítání
k toktorce jdu ve středu, ale taky proto, že jsem u ní ještě nebyla, přestěhovala jsem se a tak k ní jdu poprvé a hned s takovouhle zprávou ![]()
Ty už jsi po UZ?
Kdy se dělá první UZ???
je to už taková doba, že si to nepamatuju ![]()
Ahoj Holky ,ráda se k vám přidám, mám termín 5.12. a na UTZ jdu teď v pátek, tak doufám ,že už bude něco vidět.Těhu příznaky do včerejška kromě bolení prsou žádné, ale zato dnes si to užívám od rána
se trápím ,všem jinak držím palečky ať je vše v pořádku
![]()
jé holky to je super je nás tu čím dál víc, já zaplať pánbůh ne
a to jsem nějaký 6 tt a to jsem u malé už dávno zvracela
tak se mi to snad vyhne
celkově mě trápí fakt jen únava která mi ale s malou moc nepomáhá
mi jsme chctěli takhle brzy od sebe ale taky jsme museli ze zdravotních důvodů ![]()
Jo jo já už jsem byla na UTZ. Myslím, že ti ho taky udělá při té první kontrole, dělá se to tou vnitřní sondou. Ale je vidět jenom takový kolečko, stejně je to ale nádherný. Štefi držím palečky, po takové době snažení to musí vyjít ![]()
Ahoj všechny zdravím ![]()
Jsem těhotná poprvé a nevolnosti mám pořád, na záchod chodím x-krát za den. Máte nějaký tip, co na to ?
PS: Lízátka nefungujou ![]()
dobrý je hned po ránu ještě v leže v posteli si dát piškotu nebo kousek rohlíku, to mě pomáhalo hodně
A ta tečka je úžasná ![]()
Lusindo to je super že máme stejný datum,ale když teda koukám na tvý hcg přes 3tisíce,já měla 422..
no zítra budu moudřejší!!
verco tobě se teprve mohlo uhnízdit miminko a mi ho můžeme mít uhnízděné už dýl, nedělej si z toho hlavnu. Vše je v pořádku uvidíš ![]()
Čím dýl se uhnízdilo tím líp,já totiž podle mého 22.otěhotněla a 31.3.-5.4.jsem měla antibiotika co se nesmí:((( děkuju za podporu každopádně ![]()
holky moc blahopřeju k těhulkovství
Já mám taky teprve dnes 204, ale pro mě krásné 204.
Pirrippi těžko říct, já v prvním těhu taky
jak alík, a zhubla jsem 5 kg, strašný…rada žádná, vydrž, mě nepomáhalo ani nic v posteli.
Teď zatím jen ráno a dneska mě pekelně bolí hlava a jak si nemůžu nic dát, tak to za chvíli taky vidím na ![]()
Lusindo-krásnej černej flíček ![]()
Ahoj holky, takže pořád bolesti v podbříšku, bolest hlavy taky přetrvává.Dopoledene žaludek na vodě A k tomu se přidává rýma
.A pořád se nemůžu dočkat čtvrtku podle výpočtu bych měla být v 5tt myslíte, že na ultrazvuku už půjde něco vidět?
Meduleinko a kdy jsi měla poslední ms??
Mě dost pobolívá podbřišek,cítím se unavenější,večer trošinku žaludek na vodě,jinak v pohodě:) ale je mi krásněěě:))
Verčo, poslední MS jsem měla 20.3. a ovulku a oplodnění vychází na 4.4. protože můj přítel zas tak aktivní není, tak se mi to dobře počítá ![]()