Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dada 123 drzim palce, at mas co nejkratsi a nejhezci porod a at je vse v poradku 🍀 😄 ❤️️
@Dada 123 píše:
@xantypa80 tak si me tu nechali. Byla to plodovka takze u idime do rana jestli zacnou kontrakce.![]()
Pripadne vyvolavacka
Drzim palce, at je to bez vyvolavacky! ![]()
@xantypa80 moc dekuji. No jelikoz se nic nedeje, hlavicka vys, otevreno na 2cm a kdyz do cca 4h se nic nestane (coz je za chvili) tak mi daji ten cipek.
@Dada 123 píše:
@xantypa80 moc dekuji. No jelikoz se nic nedeje, hlavicka vys, otevreno na 2cm a kdyz do cca 4h se nic nestane (coz je za chvili) tak mi daji ten cipek.
Pry si ma clovek predstavovat jak se otevira, jako kvetina ![]()
@Dada 123 budu na tebe myslet ať to jde dobře a máš brzy mimčo u sebe ![]()
@Dada 123 budu ti držet palce a docela ti i závidím že už to budeš mít za sebou
@Jituska88 moc dekuji ![]()
Presne pred rokem jsem byla na prijmu na operaci s endometriozou. A pred 2lety jsem dnes byla na vyvolani zamlkleho tehu. Takze je mi snad zitrejsi datum souzene a nebude me prcek trapit dlouho
@Jituska88 zatim se nic nedeje. Takze vyvolavacka a mam tu bezva mistni porodni asistentku. Pry se o me postara. V noci jsem moc nespala, slysela jeden porod (to mi moc nepridalo) a ted mam stav slzace udoli. Porad bych brecela. Tak co kdy se narodi 7.12. Nebo 8.12.?
@Dada 123 píše:
@Jituska88 zatim se nic nedeje. Takze vyvolavacka a mam tu bezva mistni porodni asistentku. Pry se o me postara. V noci jsem moc nespala, slysela jeden porod (to mi moc nepridalo) a ted mam stav slzace udoli. Porad bych brecela. Tak co kdy se narodi 7.12. Nebo 8.12.?
To jsou hormony
. Hlavne, at to jde rychle a hladce!
@Dada 123 přesně jak psala xantypa80 to jsou hormony… Věřím že bys brala klidně i dnes hlavně ať jste oba v pořádku..
Já bych se v pátek měla dozvědět odhadem kolik ta naše láska váží jelikož mě čeká registrace v porodnici..naposledy ho vážil můj Dr a to měl 1824gramu..termín sice mám 27.12. ale také bych brala kdyby se narodil drive a vánoce bychom strávili doma ale jak se říká člověk míní příroda mění ![]()
Jen tak pro zajimavost: vcera jsem cetla, ze nejvice deti se rodi ve 39.tydnu. Na druhou stranu, prvorodicky bezne tyden prenaseji… ja nechci rodit na Vanoce, pomoc!
A to uz mel pred 10ti dny 3,5 kila, kolik by pak proboha mel?
Myslite, ze ma na vahu mimca vliv i mnozstvi snezeneho sladkeho? Jako nejim ho na kila, ale sladke mam. kazdy den… ![]()
@xantypa80 no vidis a ja jako prvorodicka jsem o 5dni drive. Myslim ze jsme to prostouchli sexikem
ale jen tu vodu. Kontrakce se zatim nekonaji. Jsem ted asi 39+2 a vcefa melo 3200g.
Ja mam tehu cukrovku s malickou davkou inzulinu. Ted uz by pry prcek tolik nabirat nemel ke konci. A pry zdrave telo kdyz neni tehu cukr tak se s tim cukrem popere. Tak bych si nemyslela ze je to cukrem. Ale take jsem se bala ze budu rodit slona. A navic kamaradka mi rika „vahu neres, dr vedi houby. Vzdy mi rekli 3500g a pak mela dcerka asi 3100g“
No nebo naopak rekli mene a nakonec to byly 4kg.
To bude dobry