TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ennela
7.12.22 21:11
@EmmaRose píše:
@Ennela Haha, tak to joo. Ty muzes :lol: to ostatni stejne zajima.
Ja jen nevzala telefon a uz si rodina myslela, ze rodim :mrgreen: krista paaana

No moja švagrová zas ta si myslí že kdyz bude podpichovat se něčeho leknu 🤦🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Ennela
7.12.22 21:13
@Dada 123 píše:
Tak porad nic. Cipku tam jeste trochu je. Sprcha byla bozi tam jsem 30min bez kontrakci. A ted zase zacnou. Pry dokud budu mit bolesti v trislech tak to nejsou porodni bolesti. :zed:

Pořád na tebe myslím je to už napínavé 😁 ale určitě do rána za úplňku porodis ☺️️

• Citovat
  • Upravit
147
7.12.22 21:18

@Vladusxx jo no..a proto volas zejo, ze zrovna rodis :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dada 123
7.12.22 21:22

Kez by ale hlavicka porad vysoko. Tak si mecham dat neco ma bolest a spani at jsem trochu vysoala na druhe kolo cipku

• Citovat
  • Upravit
11845
7.12.22 21:27

@EmmaRose tak minule jsem cestou do porodnice stihla obvolat nebo obepsat skoro celou rodinu a nejlepší kamarády, ale to to začalo tak že mi praskla voda ale nemela sem žádné bolesti. Navíc tchýně byla u toho takže co sem nestihla já stihla ona :lol: teď všichni automaticky asi čekají že to bude zase tak.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
7.12.22 21:27
@Dada 123 píše:
Kez by ale hlavicka porad vysoko. Tak si mecham dat neco ma bolest a spani at jsem trochu vysoala na druhe kolo cipku

Za chvíli to už budeš mít za sebou 🙏 věřím tomu ❤️️ nález se může změnit z minuty na minutu 🙂

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
7.12.22 21:30

@Dada 123 drž se holka :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
7.12.22 21:39

@Kattynka000 moc dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Dada 123
7.12.22 21:40

@Ennela dekuji uvidime. Nejvic me tu depta ze slysim jak rodi jine zeny :( jak krici. To je uplne pro mne silene

• Citovat
  • Upravit
147
7.12.22 21:40

@Vladusxx No tak to ja ani necekla a to jsem rodila 36hodin :lol: Az kdyz bylo mimco venku, tak muz obvolal rodinu, ze je spunt na svete a to uz se zacalo slavit :lol:
Ja nechtela jeste myslet na to, ze jsou vsichni jako na trni a cekaji az vrhnu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
7.12.22 21:47

@EmmaRose rozumím. Asi bych to taky úplně netroubil a kdyby to teprve začalo… já rodila císařem kvůli blbe poloze mimca. takže v půl 7 sme volali že jeden a v půl 9 už chlap rozesílal fotky. Ale i kdybych já nic neřekla tak můj chlap je slepičí p. r. d. e. l. k. a. takže by to všichni věděli ještě dřív než by byl sepsany příjem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
7.12.22 21:49

@Vladusxx haha, tak nadsenej tatinek :lol:
Tak u cisare bych to jeste chapala a uznala. Rodit skoro 2 dny a rodina na telefonu vecne, ja na prasky..babicka by ani nespala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
7.12.22 21:50
@Dada 123 píše:
@Ennela dekuji uvidime. Nejvic me tu depta ze slysim jak rodi jine zeny :( jak krici. To je uplne pro mne silene

Jo no taky si na to vzpomínám jako by to bylo včera když jsem šla poprvé rodit a naokolo každá rodila a křičela a teď jsem nevěděla jestli se mám bát nebo co protože voda mi odtékala ale jinak se nic nedělo

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
7.12.22 22:20

@Dada 123 hlavně klid, je to náročný slyšet, že ostatní už mají vedle na sále po, ale taky tě tam nenechají rodit až do neděle :kytka: už jen chvilku a bude to :kytka: a úplně stejně jako ty teď se vedle na sále bude nervovat jiná a bude závidět, že ty už to máš za sebou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
568
7.12.22 23:04

@Ennela no nevím, minuly týden jsme ještě měli Vánoční večírek ( krajská nemocnice, takže byl opravdu velikej :lol: ) i zatancovat jsem si šla. A s mimiňakem to ani nepohlo.. bolesti občas mám, ale nic co by se nedalo nějak zvládnout. Naštěstí máme se segrou termín nastejno, tak se alespoň podporujeme navzájem :lol: :lol: ono že nejsou poslicci nemusí vubec nic znamenat. Segra je právě v prvním těhu neměla taky.. a pak porodila na termín, během 4 hodin od první kontrakce :lol: :nevim: takže neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí