Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dada 123 píše:
Tak porad nic. Cipku tam jeste trochu je. Sprcha byla bozi tam jsem 30min bez kontrakci. A ted zase zacnou. Pry dokud budu mit bolesti v trislech tak to nejsou porodni bolesti.
Pořád na tebe myslím je to už napínavé 😁 ale určitě do rána za úplňku porodis ☺️️
Kez by ale hlavicka porad vysoko. Tak si mecham dat neco ma bolest a spani at jsem trochu vysoala na druhe kolo cipku
@EmmaRose tak minule jsem cestou do porodnice stihla obvolat nebo obepsat skoro celou rodinu a nejlepší kamarády, ale to to začalo tak že mi praskla voda ale nemela sem žádné bolesti. Navíc tchýně byla u toho takže co sem nestihla já stihla ona
teď všichni automaticky asi čekají že to bude zase tak.. ![]()
@Dada 123 píše:
Kez by ale hlavicka porad vysoko. Tak si mecham dat neco ma bolest a spani at jsem trochu vysoala na druhe kolo cipku
Za chvíli to už budeš mít za sebou 🙏 věřím tomu ❤️️ nález se může změnit z minuty na minutu 🙂
@Ennela dekuji uvidime. Nejvic me tu depta ze slysim jak rodi jine zeny
jak krici. To je uplne pro mne silene
@Vladusxx No tak to ja ani necekla a to jsem rodila 36hodin
Az kdyz bylo mimco venku, tak muz obvolal rodinu, ze je spunt na svete a to uz se zacalo slavit ![]()
Ja nechtela jeste myslet na to, ze jsou vsichni jako na trni a cekaji az vrhnu
![]()
@EmmaRose rozumím. Asi bych to taky úplně netroubil a kdyby to teprve začalo… já rodila císařem kvůli blbe poloze mimca. takže v půl 7 sme volali že jeden a v půl 9 už chlap rozesílal fotky. Ale i kdybych já nic neřekla tak můj chlap je slepičí p. r. d. e. l. k. a. takže by to všichni věděli ještě dřív než by byl sepsany příjem ![]()
@Vladusxx haha, tak nadsenej tatinek ![]()
Tak u cisare bych to jeste chapala a uznala. Rodit skoro 2 dny a rodina na telefonu vecne, ja na prasky..babicka by ani nespala ![]()
@Dada 123 píše:
@Ennela dekuji uvidime. Nejvic me tu depta ze slysim jak rodi jine zenyjak krici. To je uplne pro mne silene
Jo no taky si na to vzpomínám jako by to bylo včera když jsem šla poprvé rodit a naokolo každá rodila a křičela a teď jsem nevěděla jestli se mám bát nebo co protože voda mi odtékala ale jinak se nic nedělo
@Dada 123 hlavně klid, je to náročný slyšet, že ostatní už mají vedle na sále po, ale taky tě tam nenechají rodit až do neděle
už jen chvilku a bude to
a úplně stejně jako ty teď se vedle na sále bude nervovat jiná a bude závidět, že ty už to máš za sebou ![]()
@Ennela no nevím, minuly týden jsme ještě měli Vánoční večírek ( krajská nemocnice, takže byl opravdu velikej
) i zatancovat jsem si šla. A s mimiňakem to ani nepohlo.. bolesti občas mám, ale nic co by se nedalo nějak zvládnout. Naštěstí máme se segrou termín nastejno, tak se alespoň podporujeme navzájem
ono že nejsou poslicci nemusí vubec nic znamenat. Segra je právě v prvním těhu neměla taky.. a pak porodila na termín, během 4 hodin od první kontrakce
takže neboj.
No moja švagrová zas ta si myslí že kdyz bude podpichovat se něčeho leknu 🤦🏼♀️