TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kattynka000
9.12.22 11:30

@Zvědavé Kukátko mě říkali, že kdybych onemocněla, tak se bohužel musí termín posunout s tím, že kdyby se spustil porod než se uzdravim, tak udělají akutní císař (nesmím rodit přirozeně, neexistuje ani pokus o to), takže doporučuji hooooodne vitamínů a zapojit chlapa, ať se izolujes a o děti se stará on.

• Citovat
  • Upravit
11845
9.12.22 12:00

@Zvědavé Kukátko mám to samé..včera mě začalo škrábat v krku dneska ucpaný nos a krchlam…všecko mě bolí. Naklusala sem do lékárny koupila medicínu (nějaký sirup na kašel a paralen horký nápoj co muzou těhotný/kojici) a doufám že to do čtvrtka nějak zaženu…v pondělí mám ještě poradnu takže uvidím jak mi bude přes víkend a kdyžtak v pondělí zavolám že je problém. Zítra vyklopim holku u babičky a budu se přes víkend hezky potit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.12.22 12:26

@Verun9 velká gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
9.12.22 13:30

Tak holky já začínám stresovat od vcera večera mám nepravidelně poslíčky a začala mi odcházet zátka tak doufam ze pres víkend sa už dockam 🙏

• Citovat
  • Upravit
147
9.12.22 13:38

@Ennela Klid, hlavne se nestresuj. Kazdou kontrakci (i poslickama) jsi bliz a bliz miminku. :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
9.12.22 13:40

Nemocne holky drzte se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
9.12.22 13:41
@Ennela píše:
Tak holky já začínám stresovat od vcera večera mám nepravidelně poslíčky a začala mi odcházet zátka tak doufam ze pres víkend sa už dockam 🙏

Bezva, uz se konecne dockas! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
9.12.22 13:42
@EmmaRose píše:
@Ennela Klid, hlavne se nestresuj. Kazdou kontrakci (i poslickama) jsi bliz a bliz miminku. :srdce: :)

Kdyby chtel přijít už dnes bylo by to hezké jelikoz i dcera je 9. ☺️️

• Citovat
  • Upravit
1579
9.12.22 13:42

Ahoj Holky mam dotaz jake by jste doporucily vitaminy 1.trimestr..je jich miliarda..tak jestli je to fuk nebo mate nejake treba drazsi vyzkousene? dekuji moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
9.12.22 13:43
@xantypa80 píše:
Bezva, uz se konecne dockas! :hug:

Doufám že to nebude na dlouho u dcery mi odešla naráz týden před porodem 🙏 ale žádné poslíčky jsem neměla

• Citovat
  • Upravit
Ennela
9.12.22 13:44
@teksas píše:
Ahoj Holky mam dotaz jake by jste doporucily vitaminy 1.trimestr..je jich miliarda..tak jestli je to fuk nebo mate nejake treba drazsi vyzkousene? dekuji moc za info

Já beru Superfolin Chytré miminko 🙂

• Citovat
  • Upravit
209
9.12.22 14:22

@teksas Já brala i Femibion i Superfolin (dle dostupnosti v lékárnách), ale těžko říct, co které vitamíny dělají, nic jsem nepociťovala. :D Jen pokud je strava vyvážená, tak prý žádné vitamíny nejsou potřeba - mimčo si bere vše z tvého těla a jediný, kdo by pak mohl strádat, jsi ty - a to bys na sobě poznala. :-) Každopádně tak jako tak jsem je i já brala, jen pro jistotu. :D Ale moc jsem nezkoumala složení, abych se přiznala. Jen tuším, že v některých není potřebný vápník. Což může být problém u lidí, kteří mají problémy se zubama, jako třeba já. :D :-)

@Ennela tak super, doufám, že už se ti to rozjede a budeš to mít co nejdříve za sebou, ať máš klid :srdce: :-) hlavně přeji, ať je vše v pořádku. A žádný stres, taky jsem už někde četla, že si má člověk u kontrakcí představovat to, jak se otevírají porodní cesty a jsi blíž a blíž k miminku, že to pomáhá. Ale to se mi to teď mele, s první kontrakcí pak taková frajerka asi nebudu… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
9.12.22 14:31
@teksas píše:
Ahoj Holky mam dotaz jake by jste doporucily vitaminy 1.trimestr..je jich miliarda..tak jestli je to fuk nebo mate nejake treba drazsi vyzkousene? dekuji moc za info

Já sem v prvním těhotenství brala femibion teď v druhém pregnafolin složením je to asi stejné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennela
9.12.22 14:35
@kri.g píše:
@teksas Já brala i Femibion i Superfolin (dle dostupnosti v lékárnách), ale těžko říct, co které vitamíny dělají, nic jsem nepociťovala. :D Jen pokud je strava vyvážená, tak prý žádné vitamíny nejsou potřeba - mimčo si bere vše z tvého těla a jediný, kdo by pak mohl strádat, jsi ty - a to bys na sobě poznala. :-) Každopádně tak jako tak jsem je i já brala, jen pro jistotu. :D Ale moc jsem nezkoumala složení, abych se přiznala. Jen tuším, že v některých není potřebný vápník. Což může být problém u lidí, kteří mají problémy se zubama, jako třeba já. :D :-)@Ennela tak super, doufám, že už se ti to rozjede a budeš to mít co nejdříve za sebou, ať máš klid :srdce: :-) hlavně přeji, ať je vše v pořádku. A žádný stres, taky jsem už někde četla, že si má člověk u kontrakcí představovat to, jak se otevírají porodní cesty a jsi blíž a blíž k miminku, že to pomáhá. Ale to se mi to teď mele, s první kontrakcí pak taková frajerka asi nebudu… :D :D

Já doufám že to nebude trvat ještě týden tak jak jsem to měla u dcery 🙈 přemýšlím že jsi to i začnu měřit teď jsem chvíli volala s kamarádkou a bylo to nejdřív po 15 minutách a pak 2 krát po 6 minutach a teď jdu pro malou tak to nesleduju

• Citovat
  • Upravit
414
9.12.22 14:56
@teksas píše:

Ja beru Femibion - jako jeden z mala obsahuje kyselinu listovou ve stepene forme - jen tak ji telo dokaze vyuzit ;). Nemela jsem ani zadne problemy se zuby a dokonce mi i trochu zustalo letni opaleni, tak je asi dobre namichany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí