Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já mám termín podle ms 10.12., taky čekáme třetí. Manžel to ví, sleduje to víc než já a jel dokonce do lékárny pro test.
Podezricala jsem těhotenství i bez testu, když mi začaly smrdět kukuřičné krupky, normálně je vůbec nevnímám, jsou všude po domě.
Kdy máš kontrolu?
Ahoj ráda bych s přidala 🙂 termín mám 12.12 a doma mám už téměř dvouletou holčičku 🙂 bohužel jsem krom pozitivního těhotenského testu zjistila i pozitivní PCR test, tak jen doufam, že vše bude v pořádku 🙂
Ahoj holky. Přidávám se k Vam. V pondělí jsem našla dvě čárky. Čekám třetí a přítelem, pro kterého je to první ![]()
Je nám a přítelem 40 a povedlo se už po sedmi měsících, kdy za ním jezdím na víkendy. Příští měsíc jsem se měla za ním stěhovat a nastupovat do nové práce.
No nic to se nějak vyřeší. Jinak TP mi podle menzes vychází na 8.12. První kontrolu mám 19.4.
@řehořice píše:
Ahoj, já mám termín podle ms 10.12., taky čekáme třetí. Manžel to ví, sleduje to víc než já a jel dokonce do lékárny pro test.Podezricala jsem těhotenství i bez testu, když mi začaly smrdět kukuřičné krupky, normálně je vůbec nevnímám, jsou všude po domě.Kdy máš kontrolu?
Ahoj, tak to jsme na tom skoro stejně
Můj už taky, řekla jsem mu to včera večer a měl radost
Jj taky mi ted vše smrdí, nejvíc v práci lidi
voňavky, kuřáci a tak..Termín kontroly zatím nemám, na to je čas.
@Majiss píše:
Ahoj ráda bych s přidala 🙂 termín mám 12.12 a doma mám už téměř dvouletou holčičku 🙂 bohužel jsem krom pozitivního těhotenského testu zjistila i pozitivní PCR test, tak jen doufam, že vše bude v pořádku 🙂
Ahoj, vítám tě tu
máme stejný termín. Jejda, tak to držím všechno, co mám, at je vše v pořádku. Kamarádka to měla loni taky tak a má zdravého kluka ![]()
@Caroline81 píše:
Ahoj holky. Přidávám se k Vam. V pondělí jsem našla dvě čárky. Čekám třetí a přítelem, pro kterého je to první
Je nám a přítelem 40 a povedlo se už po sedmi měsících, kdy za ním jezdím na víkendy. Příští měsíc jsem se měla za ním stěhovat a nastupovat do nové práce.![]()
![]()
No nic to se nějak vyřeší. Jinak TP mi podle menzes vychází na 8.12. První kontrolu mám 19.4.
Ahoj, to je hezkýýý
Ty jo, pěkně
Nová práce holt počká po mateřské no, nebo bude jiná a lepší. Tak at je na kontrole vše ok.
Krásný den, no já našla dvě čárky včera a nebudu lhát, byl to šok jak pro mě, tak pro manžela 😁 jedno dítko máme, druhé jsme neplanovali 🙂
@Clue píše:
Krásný den, no já našla dvě čárky včera a nebudu lhát, byl to šok jak pro mě, tak pro manžela 😁 jedno dítko máme, druhé jsme neplanovali 🙂
Ahojky. tak se k vám konečně také přidávám. dnes zjištěné //. TP nevím. mám doma 2,5 letou holčičku a minulý měsíc jsem ji teprve přestala kojit, MS jsem měla od porodu jen 1× a to v lednu. od té doby nic, takže si na TP musím počkat z ultrazvuku
28.3. tam // ještě nebyli, ale myslím, že ovulaci jsem měla někdy 14.3.
Ahoj holky, přidávám se - před dvěma dny duch, dneska už krásné dvě čárky. Pokud to klapne bude to moje první miminko. Mám za sebou, dvě neúspěšná těhotenství, tak zatím anonymně. S ![]()
Ahoj, tak se k vám přidávám
ve středu 2 čárky.
po říjnovém neúspěchu jsem to chlapovi ještě neřekla. Prvnímu je 7
a tp vychází na 15.12. ![]()
Krásně se nám to tu rozrůstá. Gratuluju nově příchozím. A teď dotaz. Holky co čekáte druhé a další
, máte taky velké bříško? Já ho mám jak v pátém měsíci v prvním těhotenství. Přítel mne včera poprvé od zjištění // viděl a doteď je vyjevenej že mám bříško tak velký. Pravda je, že mám drobnější postavu a jen 160 cm. Takže je na mne vidět každý kilo navíc vždycky. Takže já už mám těhotenské leginy. ![]()
@Caroline81 mně zůstal po porodu převis, takže těžko říct 🤷♀️ ale kamarádka, co má tak 150cm, na ní to šlo vidět snad 14 dnů po testu 🤷♀️
Ahoj holky, já včera na testu měla ducha a dnes ráno krásná čárka
i digi CleanBlue to potvrdil
. Podle poslední ms mám termín 14.12.. Stále tomu nemohu uvěřit, jednalo by se o naše první mimi
. Já týden zpět dostala šílenou jakoby zadní rýmu a cítila se nemocně, ale přikláněla jsem to k pracovnímu vyčerpání.. nárazově mám bolesti v podbřišku, motá se mi hlava, zvýšená žízeň, nafouklé břicho, dost nateklá a bolavá prsa, celodenní nevolnosti a dělá mi problém čištění zubů Tak
bez navalování se to neobejde.. všem nám držím palečky, ať je vše v pořádku a mimi rostou ![]()
@Clue díky. Na mne to jde vidět taky dost no. Ale tak co. Holt to moc dlouho neutajime 😊
@np10021 taky se mi dělá zle z čištění zubů a i že zvuku čištění, když si čistí deti nebo manzel
a s tou žízní jsem na tom stejně.
@Caroline81 ty jo pekne to jde videt
na mne zatím ne, možná k večeru jsem trošku nafouklejsi.
@bibi88 píše:
Ahoj, tak se k vám přidávámve středu 2 čárky.
po říjnovém neúspěchu jsem to chlapovi ještě neřekla. Prvnímu je 7
a tp vychází na 15.12.
Držím vše,co mam ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, přidávám se - před dvěma dny duch, dneska už krásné dvě čárky. Pokud to klapne bude to moje první miminko. Mám za sebou, dvě neúspěšná těhotenství, tak zatím anonymně. S
Držím vše, co mam ![]()
Ahojky všem, co v těchto dnech objevily dvě čárky na testu
Pište své pocity a dojmy
Pojďte se podělit o to, jak se teď cítíte.
Moje pocity jsou závratě, motání hlavy, nafouklé břicho, bolavá prsa, sem tam píchnutí v podbřišku a minulý týden jsem 3 dny špinila. Od včera mě bolí hlava
Těhotenství je to mé 3., doma už mám holku a kluka a ms neočekávám zítra.
Já objevila včera ducha a dnes už mám hezkou čárku. TP mi vychází na 12.12.
Zatím to nikdo (ani manžel) neví, proto prosím anonym.