TP prosinec 2022

Anonymní
6.4.22 06:23

TP prosinec 2022

Ahojky všem, co v těchto dnech objevily dvě čárky na testu :mavam:

Pište své pocity a dojmy :mrgreen: Pojďte se podělit o to, jak se teď cítíte.
Já objevila včera ducha a dnes už mám hezkou čárku. TP mi vychází na 12.12. :srdce: Moje pocity jsou závratě, motání hlavy, nafouklé břicho, bolavá prsa, sem tam píchnutí v podbřišku a minulý týden jsem 3 dny špinila. Od včera mě bolí hlava :roll: Těhotenství je to mé 3., doma už mám holku a kluka a ms neočekávám zítra.
Zatím to nikdo (ani manžel) neví, proto prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
923
7.4.22 08:27

Ahoj, já mám termín podle ms 10.12., taky čekáme třetí. Manžel to ví, sleduje to víc než já a jel dokonce do lékárny pro test. :lol: Podezricala jsem těhotenství i bez testu, když mi začaly smrdět kukuřičné krupky, normálně je vůbec nevnímám, jsou všude po domě.

Kdy máš kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
7.4.22 09:07

Ahoj ráda bych s přidala 🙂 termín mám 12.12 a doma mám už téměř dvouletou holčičku 🙂 bohužel jsem krom pozitivního těhotenského testu zjistila i pozitivní PCR test, tak jen doufam, že vše bude v pořádku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
7.4.22 09:27

Ahoj holky. Přidávám se k Vam. V pondělí jsem našla dvě čárky. Čekám třetí a přítelem, pro kterého je to první :D
Je nám a přítelem 40 a povedlo se už po sedmi měsících, kdy za ním jezdím na víkendy. Příští měsíc jsem se měla za ním stěhovat a nastupovat do nové práce. :D :D :D No nic to se nějak vyřeší. Jinak TP mi podle menzes vychází na 8.12. První kontrolu mám 19.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 12:35
@řehořice píše:
Ahoj, já mám termín podle ms 10.12., taky čekáme třetí. Manžel to ví, sleduje to víc než já a jel dokonce do lékárny pro test. :lol: Podezricala jsem těhotenství i bez testu, když mi začaly smrdět kukuřičné krupky, normálně je vůbec nevnímám, jsou všude po domě.Kdy máš kontrolu?

Ahoj, tak to jsme na tom skoro stejně :kytka: Můj už taky, řekla jsem mu to včera večer a měl radost :mrgreen: Jj taky mi ted vše smrdí, nejvíc v práci lidi :oops: voňavky, kuřáci a tak..Termín kontroly zatím nemám, na to je čas.

@Majiss píše:
Ahoj ráda bych s přidala 🙂 termín mám 12.12 a doma mám už téměř dvouletou holčičku 🙂 bohužel jsem krom pozitivního těhotenského testu zjistila i pozitivní PCR test, tak jen doufam, že vše bude v pořádku 🙂

Ahoj, vítám tě tu :mavam: máme stejný termín. Jejda, tak to držím všechno, co mám, at je vše v pořádku. Kamarádka to měla loni taky tak a má zdravého kluka :palec:

@Caroline81 píše:
Ahoj holky. Přidávám se k Vam. V pondělí jsem našla dvě čárky. Čekám třetí a přítelem, pro kterého je to první :D
Je nám a přítelem 40 a povedlo se už po sedmi měsících, kdy za ním jezdím na víkendy. Příští měsíc jsem se měla za ním stěhovat a nastupovat do nové práce. :D :D :D No nic to se nějak vyřeší. Jinak TP mi podle menzes vychází na 8.12. První kontrolu mám 19.4.

Ahoj, to je hezkýýý :srdce: Ty jo, pěkně :mrgreen: Nová práce holt počká po mateřské no, nebo bude jiná a lepší. Tak at je na kontrole vše ok.

• Citovat
  • Upravit
1004
7.4.22 17:49

Krásný den, no já našla dvě čárky včera a nebudu lhát, byl to šok jak pro mě, tak pro manžela 😁 jedno dítko máme, druhé jsme neplanovali 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 18:30
@Clue píše:
Krásný den, no já našla dvě čárky včera a nebudu lhát, byl to šok jak pro mě, tak pro manžela 😁 jedno dítko máme, druhé jsme neplanovali 🙂
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
895
8.4.22 08:06

Ahojky. tak se k vám konečně také přidávám. dnes zjištěné //. TP nevím. mám doma 2,5 letou holčičku a minulý měsíc jsem ji teprve přestala kojit, MS jsem měla od porodu jen 1× a to v lednu. od té doby nic, takže si na TP musím počkat z ultrazvuku :D 28.3. tam // ještě nebyli, ale myslím, že ovulaci jsem měla někdy 14.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.22 08:30

Ahoj holky, přidávám se - před dvěma dny duch, dneska už krásné dvě čárky. Pokud to klapne bude to moje první miminko. Mám za sebou, dvě neúspěšná těhotenství, tak zatím anonymně. S :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1039
8.4.22 10:15

Ahoj, tak se k vám přidávám :) ve středu 2 čárky. :) po říjnovém neúspěchu jsem to chlapovi ještě neřekla. Prvnímu je 7 :) a tp vychází na 15.12. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
8.4.22 10:19

Krásně se nám to tu rozrůstá. Gratuluju nově příchozím. A teď dotaz. Holky co čekáte druhé a další :), máte taky velké bříško? Já ho mám jak v pátém měsíci v prvním těhotenství. Přítel mne včera poprvé od zjištění // viděl a doteď je vyjevenej že mám bříško tak velký. Pravda je, že mám drobnější postavu a jen 160 cm. Takže je na mne vidět každý kilo navíc vždycky. Takže já už mám těhotenské leginy. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
8.4.22 10:53

@Caroline81 mně zůstal po porodu převis, takže těžko říct 🤷‍♀️ ale kamarádka, co má tak 150cm, na ní to šlo vidět snad 14 dnů po testu 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
8.4.22 11:20

Ahoj holky, já včera na testu měla ducha a dnes ráno krásná čárka :srdce: i digi CleanBlue to potvrdil :srdce:. Podle poslední ms mám termín 14.12.. Stále tomu nemohu uvěřit, jednalo by se o naše první mimi :srdce:. Já týden zpět dostala šílenou jakoby zadní rýmu a cítila se nemocně, ale přikláněla jsem to k pracovnímu vyčerpání.. nárazově mám bolesti v podbřišku, motá se mi hlava, zvýšená žízeň, nafouklé břicho, dost nateklá a bolavá prsa, celodenní nevolnosti a dělá mi problém čištění zubů Tak :D bez navalování se to neobejde.. všem nám držím palečky, ať je vše v pořádku a mimi rostou :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1427
8.4.22 11:37

@Clue díky. Na mne to jde vidět taky dost no. Ale tak co. Holt to moc dlouho neutajime 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.22 13:15

@np10021 taky se mi dělá zle z čištění zubů a i že zvuku čištění, když si čistí deti nebo manzel :lol: a s tou žízní jsem na tom stejně.

@Caroline81 ty jo pekne to jde videt 8o na mne zatím ne, možná k večeru jsem trošku nafouklejsi.

@bibi88 píše:
Ahoj, tak se k vám přidávám :) ve středu 2 čárky. :) po říjnovém neúspěchu jsem to chlapovi ještě neřekla. Prvnímu je 7 :) a tp vychází na 15.12. :srdce:

Držím vše,co mam :hug:

@Anonymní píše:
Ahoj holky, přidávám se - před dvěma dny duch, dneska už krásné dvě čárky. Pokud to klapne bude to moje první miminko. Mám za sebou, dvě neúspěšná těhotenství, tak zatím anonymně. S :srdce:

Držím vše, co mam :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí