TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.4.22 11:27

@klinerovi tak ja tvoje pocity naprosto chapu, mam 17 mesicniho stale kojeneho chlapecka a tehotenstvi je neplanovane…a teda u nas riziko dvojcat je velke. Takze ja horkotezko rozdychavam, ze bych mela cekat jedno, natoz dve, pristi ctvrtek jdu k doktorovi, tak ve mne bude mala dusicka.
Nicmene, k te opatrnosti, pokud jsou to dvojvajecna dvojcata, tak spis to bude narocnejsi pro tebe, ze treba budes vic unavenejsi apod, ale rizikovejsi jsou jednovajecne, tam hrozi x komplikaci vic nez u tech dvojvajecnych. Kamaradka ma dvojvajecna a rekla bych, ze je jeste vic aktivni nez ty, taky dum, zahrada, velky pes se kterym dela x kilometrove prochazky a celkove velky sportovec. Vse delala i v tehotenstvi, pokud ji to telo dovolilo, a rekla bych, ze ji to celkem dovolilo. Takze… tohohle bych se nebala.
Rizikove tehotenstvi muzes mit i s jednim, ja mela tehotenstvi od 18tt jako rizikove a musela jsem proste porad odpocivat, zadna fyzicka aktivita…
Navic, ty uz mas dvouletou, te budou v dobe porodu skoro 3 roky, to uz se da s takovym ditetem celkem domluvit, uz muze i lehce pomahat… je to sileny sok, fakt to chapu, ale ono to pujde. :wink:
S babickou me to moc mrzi, ze to takhle dopadlo. 😞

• Citovat
  • Upravit
1039
14.4.22 20:13

@Anikaa02 gratuluju :)
Koukám do popisku, taky endoška jo? 🙈 toho je teď nějak hodně. A super že to vyšlo ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
14.4.22 20:16

@bibi88 děkuji moc jojo… zadarilo se nakonec 5 měsíců po laparce takze sláva :dance: jak zatím prožívaš těhu? Musím říct ze jsem jak na houpačce a provází mě spineni a občas i krvácení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
14.4.22 23:46

@Anikaa02 já byla na laparce loni v červnu 🙈 takže u nás to nebyla zas taková rychlovka. Teda v říjnu jedno nevydařené… Prožívám zatím v pohodě. Až na moji příšernou náladu … občas bych flákla sama sobě 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
15.4.22 07:05

@Anikaa02 Také špiním už pár dní. Začalo to růžovým výtokem, tak jsem hned volala na gyndu, kde mě doktorka uklidnila, že to je normální, pokud nemám bolesti.. a druhý den se to proměnilo ve špinění a to mám již 3 dny. Po včerejším vyšetření více, ale zase mi paní doktorka řekla, že to je normální, pokud by se to zhoršilo, tak okamžitě na pohotovost.. bolesti nemám, tak snad to bude v pořádku. Denně vypiji vodu s citrónem a to mi pomáhá, zkus to :?. Držím nám všem palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4326
15.4.22 09:03

@bibi88 tak to je super držím palce ať je jediná trápení ta blba nálada :mrgreen:

@np10021 Já byla na gynde ve středu a včera jsem docela krvacela ráno nic ale nebolí takže jsem si myslela ze to je po vyšetření přes to ustalo v jen malé spineni ale dnes ráno na záchodě zase krev takže přemýšlím ze dnes navštívim pohotovost :( šle zase se ve mě láme ze jestli se mi zhoršilo tím vnitřním UZ tak aby to návštěvě nemocnice nebylo jeďte horší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
15.4.22 09:15

@Anikaa02 také se mi to zhoršilo vyšetřením a stresem.. takže pouze ležet, toť vše :( :D pokud je to fakt horší a ani voda s citronem nepomůže, asi bych na pohotovost vyrazila.

• Citovat
  • Upravit
np10021
15.4.22 09:17

@Anikaa02 předepsal ti na to něco doktor? Mně totiž nic.. na netu plno holek doporučuje Ascorutin.. ale nechci si kupovat nic bez doporučení mé doktorky.

• Citovat
  • Upravit
4326
15.4.22 09:27

@np10021 nepredepsala řekla mi ze nemame mít sex ale ze nic mi předepisovat nebude protože když to těhotenství vypada kromě spineni nedělá do toho žádné zásahy … trochu jsem čekala aspoň ten uteogestan co hodně holek dostává…

Zatím mě nic nebolí tak snad to bude OK opravdu nebýt v potaz to vyšetření které by to mohlo ještě zhoršit tak jedu hned pro klid duše :?

Jinak moc držím palečky ať ti to spineni brzo ustane a všechno je v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
15.4.22 12:30

Holky, v 1.tehu jsem taky že začátku dost spinila a nic jsem nedostala. A vše bylo OK. :dance: pak i občas po sexu, tak jsme měli 2 týdny abstinovat a pak už zas dobré. Ascorutin mi doporučil až při tom spineni po sexu, ale jinak nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
15.4.22 12:44

Holky, ascorutin vám nepomůže u potratu, je na posílení cév, které mohou pod náporem prokrvení praskat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
15.4.22 12:53

@Anikaa02 Tak já právě dojela z pohotovosti.. začala jsem slabě krvácet.. tak jsme raději hned vyrazili :,( doktorka moc příjemná a milá :srdce: bála jsem se nějakého arogantního doktorka :zed:.. Krvácení se nezdálo nijak hrozné.. dokonce mi řekla, že už jde něco vidět na UZ :srdce: a včera paní doktorka nic neviděla :) tak se nemusím bát mimoděložního..

Každopádně nic pro to udělat nemůžu, než jen ležet a být v klidu ;)

• Citovat
  • Upravit
4326
15.4.22 13:01

@sluníčk0 tak to je super ze někdo s dobrou zkušenosti i přes spineni :) člověk to moc nesmí hledat to je pak všude jen informace o potratech a to na náladě moc nepřidá

@np10021 Tak to je dobře ze vypada všechno v pořádku a kolikaty si tt? Určitě to bude dobré musíme prvkům věřit ze to zvládnou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
15.4.22 13:03

@Anikaa02 dle poslední ms 5+1tt ;) přesně tak, musíme jim věřit, že to zvládnou :srdce: držím palečky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4326
15.4.22 14:18

@np10021 tobě taky moc budeme si dávat vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat