Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, říkala jsem si, že tu stále prosincatka 2022 nejsou
tak mne to vychází na 5.12., tak jsem tu asi jedna z prvních. Ve středu jdeme na gyndu, tak doufám, že bude vše v pořádku. Doma mám holčičku z ledna 2020, kterou stále kojim, trošku při prvním přisátí umírám, snažím se jí to dost omezit, ale prsa dost miluje. Tak snad se nam tu všem bude dařit. Nikdy jsem nechtěla Mimi kolem Vánoc, jedno mám v lednu a druhé k nám doufám přijde v prosinci, je to sranda
@klinerovi Taky mám první v lednu
tak to bude docela sranda mít i v prosinci ![]()
Ahoj holky, dobré ráno. Taky se k vám přidám já mám TP 10.12. jako většina z nás asi 😁 a k dr se chystam taky po velikonocích dnes jsem 5+0
Jsem z ledna po biochemku takže nemáme moc v hlavě nastavené ještě radování, ale bojíme se a počítáme se vším. Snad bude vše ok ![]()
@bibi88 Já ano, za cca 14 dní. V té době bych měla být 6+1
doufám, že vše bude v pořádku ![]()
Příspěvek upraven 10.04.22 v 13:44
@bibi88 ne, budu si volat během příštího týdne a předpokládám, že mě objednají za 14 dní. Ted by stejně nebylo ještě srdíčko.
@Anonymní píše:
@bibi88 ne, budu si volat během příštího týdne a předpokládám, že mě objednají za 14 dní. Ted by stejně nebylo ještě srdíčko.
Už jsem si myslela že jsem sama, která jsem ještě nevolala. Ale tak nějak +- vím kdy jsem otěhotněla. Stejně jako u prvního
takže se chci taky objednat v příštím týdnu aby tam už bylo srdíčko ![]()
Já jdu v úterý. Že prý mají pak dovolenou celý týden, tak aby se raději mrkli. Ale jak jsem psala, nemám ještě MS, tak asi i proto už teď…
@bibi88 ani já nejsem, nechci ani nepotrebuju chodit brzo kdyz vim ze neni nic jisteho, chystam se po velikonocich to bych mela byt v 8 tt
Ahoj holky, pridam se i ja. Podle kalkulacky mam termin 5.12. Na kontrolu jsem se objednala po velikonocich 22.4, mela bych byt 7+4. Driv jsem nechtela. Bude to nase 3. Doma mam 15 letou pubertacku a 2 letyho kluka. Jinac mne nic neni, ale to nebylo ani u predeslych tehu, max. citim obcas prsa a bricho. Tak snad bude vse ok.
Ahoj. Tak se také přidávám. 🙂 Termín by měl být asi v půlce prosince. K Dr jsem ještě nevolala, možná v týdnu - stejně si mě pozvou až na 8tt 🙈. V lednu nám jedno těhotenství nevyšlo, tak snad budeme mít více štěstí - bude to naše první ❤️️
Ahoj! Tak se take pridavam a take s terminem kolem 10.12 ![]()
Doma mam 13 mesicni holcicku a tohle nejak ani nevime, jak se stalo🙈 😁 manzel byl skoro 2 tydny pracovne ve Spanelsku, takze to muselo byt z jednoho styku tesne po navratu🙈 😁
Jinak ja jdu na kontrolu uz ve stredu, protoze v sobotu odletam na 3 tydny do USA, tak jen abych vedela, ze je uhnizdeno kde ma ![]()
Gratulace vsem!❤️️
Holky, stále ráno testujete zda čárka na TT sílí? Já ano
doma mám testů hodně, tak ať se spotřebují ![]()
U mně to vypadá takhle
tak snad je vše na dobré cestě ![]()