TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11825
20.4.22 08:36

Zdravím. Tak se taky přidám ;) mám spozdeni 5 dní. Na testu je čárka slabší ale je tam…termín mi vychází na 25.12… k lékaři se chystám tak nejdřív za 2-3 týdny…zatím jsem to řekla jen kamarádce…chlap je slepičí pr.del.ka :mrgreen: a všem by to hned vykecal :roll: což nechci než to potvrdí doktor… kdyby to náhodou nedopadlo…
Když to dopadne tak by to bylo druhé. Doma máme 8mesicni slečnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 09:19

Ahojte holky😊. Tak já TP 15.12. První těhotenství z listopadu 2021 dopadlo špatně, musela jsem v lednu na ukončení. U doktora už jsem byla minulý týden a tento jdu zase, jelikož si mě pan doktor pozval ihned, ať se to kontroluje hned od začátku. Minule mě jen bolely prsa, jinak nic. Teď mě bolí prsa a mám i nevolnosti (zatím bez zvracení). Moc si přejeme, ať to konečně dopadne 🙏 ❤️️. Mám endometriózu a snažili jsme se už rok. Tak držte palce🙏…
A anonymita z důvodu minulého potratu.

• Citovat
  • Upravit
4326
20.4.22 09:33
@Anonymní píše:
Ahojte holky😊. Tak já TP 15.12. První těhotenství z listopadu 2021 dopadlo špatně, musela jsem v lednu na ukončení. U doktora už jsem byla minulý týden a tento jdu zase, jelikož si mě pan doktor pozval ihned, ať se to kontroluje hned od začátku. Minule mě jen bolely prsa, jinak nic. Teď mě bolí prsa a mám i nevolnosti (zatím bez zvracení). Moc si přejeme, ať to konečně dopadne 🙏 ❤️️. Mám endometriózu a snažili jsme se už rok. Tak držte palce🙏…

Taky endoška, tak moc moc držím palce at to dopadne jedině dobře a máš co nejhezčí tehotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 09:39

@Anikaa02 Moc moc děkuji❤️️🙏. Taky ti přeju, ať je u tebe vše v pořádku a daří se krásně tobě i miminku🙏.
Přeju to všem holkám tady😊.

• Citovat
  • Upravit
49
20.4.22 12:11

Holky, jaké berete těhu vitamíny? Já jsem si koupila Femibion 1, ale přijdou mi docela předražené (hlavně pak Femibion 2), tak uvažuji, že přejdu na jiné. Jenže jich je tolik a nemůžu se rozhodnout co místo nich :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
20.4.22 12:19

@Štěpi6 Pregnafolin 🙂 kdybys chtěla, klidně vyfotím složení, s holkama jsme to porovnávaly, jsou složením podobné 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
20.4.22 12:19

@Štěpi6 femibion jsem brala v prvním těhotenství a je opravdu dost drahý na to aby ho člověk bral celou dobu..mě ho pak ale rodiče koupili k narozeninám na celý zbytek těhotenství :lol: teď beru pregnafolin… Coz je víceméně to samé ale cenově je to taky nějak tak podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.4.22 12:55

@Clue @Vladusxx
Tak na ten Pregnafolin mrknu, když ho doporučujete obě :) děkuji za radu :)
Já jsem právě počítala kolik by přibližně stál Femibion až do konce těhu a vycházelo to celkově snad přes 4,5tis. :zed: :lol: Na druhou stranu, pro to malé cokoliv :)

Příspěvek upraven 20.04.22 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
20.4.22 12:59

@Štěpi6 jestli máš doktor max kartičku tak teď mají ten pregnafolin v akci 2+třetí zdarma ☺️️ já mám na druhý trimestr pak schovaný ještě i nějaký ten femibion…protože sem ho ve 3 trimestru už pak nebrala…tak mi nějaký zbyljinaknpodle mého gyndare bohatě stačí kyselina listová a jód..že se pak rodí tlustý mimina 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.4.22 13:17

@Vladusxx tyjo, to je pěkná akce :) akorát do 12.týdne budu potřebovat už jen jednu krabičku a zas nevím jestli už kupovat ty 3 balení od 13.týdne. Jsem trošku pověrčivá a mám strach kupovat cokoliv takto dopředu 🙈 😅 Zatím jsem totiž nebyla ani na první prohlídce. Nijak si tedy nepřipouštím, že by mělo být něco špatně, ale člověk nikdy neví… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
20.4.22 13:22

@Štěpi6 tak ono to je 2+1 na všechno a to nejlevnější je zdarma, takže si klidně koupit dvě 2ky a tu jedničku máš zdarma 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.4.22 15:00

@Clue nojo, to mi vůbec nedošlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 15:06

Ahoj holky, tak se taky přidávám. Anonym - nerada aby se někdo známý dozvěděl. Clearblue dneska ukázal +2-3, minule jsem v tomto období dostala ms, tak se modlím, aby se konečně podařilo, to čekání mi přijde nekonečné a pořád hlodá ten červíček :zed: doufám, že už to tentokrát vyjde. Přeji všem ostatním taky štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1039
20.4.22 16:58
@Anonymní píše:

Držím palce :srdce: určitě to bude v pořádku. Já budu mít v červnu rok po laparce kvůli endo. Tak jsme taky rádi že to vyšlo. :) k doktorce jdu v pondělí a už se teda těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.22 22:46

@bibi88 Moc děkuji a taky držím palce🙏. Taky jsem byla na laparce v červnu, ale už je to skoro dva roky. Pan doktor už nám i nabízel objednání v IVF centru, ale nakonec jsme zjistili minuly rok, že i s endoškou to jde😊 🙏. Jen to poprvé nedopadlo. Ale neházíme flintu do žita a věříme, že to teď dopadne dobře❤️️.
Akorát jsem měla dnes k doktorovi, ale onemocněl. Tak snad příští týden a to už by mohlo byt vidět srdíčko❤️️🙏.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky