TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.4.22 12:57

Tak já po dnešní kontrole se můžu k vám též přidat.
U nás je vše naprosto v pořádku. Srdíčko bije a v úterý jdu pro průkazku🥳
Podle MS jsem měla mít termín 29.11. ale TP nakonec mám 1.12. Tak to budu asi mezi menšinou takhle na začátku prosince.
Dnes začínám 9.tt a musím říct že únava je neskutečná. Nevolnosti o nich ani nemluvím 🤢
Uvidíme jak to bude dál 😊

• Citovat
  • Upravit
4326
21.4.22 12:58
@Anonymní píše:
Podle MS jsem měla mít termín 29.11. ale TP nakonec mám 1.12. Tak to budu asi mezi menšinou takhle na začátku prosince.
Dnes začínám 9.tt a musím říct že únava je neskutečná. Nevolnosti o nich ani nemluvím 🤢

Gratuluji, tak ti jsem kousek od tebe termín dle MS mám 4.12. :) takže jedu 8tt a všechno mě bolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.4.22 13:01
@Anikaa02 píše:
Gratuluji, tak ti jsem kousek od tebe termín dle MS mám 4.12. :) takže jedu 8tt a všechno mě bolí :mrgreen:

Taky moooc gratuluji 🤗
Ke gynekologovi půjdeš kdy? Nebo si už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
21.4.22 15:21

@Evca98 já už jsem byla v 6+2 už bylo srdíčko a na další jdu až za 14 dnů v nějakém 10tt pak za dalších 14 dnů na nějaké testy a za další tyden na to screening takže v plánu ke toho hodně :mrgreen: a co jinak jak ti je? Co bolesti? Mě berou posledních par dnů docela dost zadá 8o to jsem čekala až později :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
21.4.22 17:00

Ahoj ženy, tak taky se přidávám. Termín podle menzes a vlastně i podle ovu mám 3.12. Mám už dvě děti (13 a skoro 4 roky). No popravdě nadšení moc nejsme, tak nějak jsme s tím nepočítali. Nejdříve mi chtěla moje gynda vzít dělohu kvůli myomu, pak mi řekla že to je důvod proč neotehotnim a nakonec mi dala půl roku na rozmyšlenou jestli si nechám odoperovat myom nebo si ho nechám a ono z ničeho nic //. No moje nervy fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
21.4.22 17:12

Ahojte, pridavam sa. zatial potvrdene len 3 testami robenymi vcera 😅 TP vychadza na 30.12.
je to moje druhe tehu, bohuzial sme o 1. babatko prisli pred 2 rokmi. teraz som cakala MS, aby som mohla zacat pripravu na transfer darovaneho embryjka. no a ono to vypalilo uplne inak. prvu kontrolu budeme mat v stredu. trosku skor, ale gyn ma chce vidiet co najskor, kedze aj spinim a plus nasa historia (lieky uz mam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
21.4.22 17:55

@clori tak to gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.4.22 17:55

@clori tak to moc držím pěsti ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
21.4.22 18:12

Dakujem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
21.4.22 19:11
@Anonymní píše:

Mám to dost podobně, dle MS mi měl termín vycházet cca 27.11. a nakonec dle utz 1.12. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 19:42

Ahoj holky tak mě zatím termín dle MS vychází na 27.12. A to jsme si říkala že nikdy nechci miminko v zimě a ještě k tomu okolo vánoc :D no chtěla jsem se zeptat jak kontroly řešíte s prvními dětmi, když nechcete těhotenství prozradit hned na začátku.. A jaké jsou výhody nevýhody pokud někdo měl první děti v zimě?

• Citovat
  • Upravit
11828
21.4.22 19:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky tak mě zatím termín dle MS vychází na 27.12. A to jsme si říkala že nikdy nechci miminko v zimě a ještě k tomu okolo vánoc :D no chtěla jsem se zeptat jak kontroly řešíte s prvními dětmi, když nechcete těhotenství prozradit hned na začátku.. A jaké jsou výhody nevýhody pokud někdo měl první děti v zimě?

Mám v plánu dát skvrne na hlidaní tchýni s tím že jdu na běžnou prohlidku :wink:

Příspěvek upraven 21.04.22 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.4.22 20:01

@Vladusxx jee, to jsem původně měla v plánu s mou mamkou, no vzhledem ke komplikacím jsem tam byla 3× za 2 týdny 😀 takže to neprošlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
21.4.22 20:08

@Clue a co třeba zubař? ;) Nebo kadeřnice, kosmetika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.4.22 20:40

@Vladusxx chodím vypomahat při rodičáku ještě do lékárny, takže cokoliv je navíc na hlídání, už je celkem přes čáru 😀 navíc jsem měla problémy, byla vyplasena a dávala tam syna na rychlo, tak tam už se blbě vymysli výmluvy, když ráno jsem se dusovala, že má dneska od nás volno 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí