Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Termín porodu mi vychází na 22.12.
Ahoj, ja jsem take objevila dve //. Jeste nemam potvrzeno od doktora, ale TP predpokladany 24.12. 😃 🙈
Kdyby jste chtely, vytvorila jsem na FB slupinku Prosincové miminka😊 😊
Tak já se loučím.. bohužel to nedopadlo.. Vám všem držím palce ![]()
Ahoj holky, také bych se k vám ráda přidala
Test jsem dělala před týdnem a byl tam jen duch, tak jsem zkusila až dnes znovu a už je z toho krásná čárka
Minulý měsíc jsem prodělala biochemické, tak doufám, že teď bude vše v pořádku
TP mi podle poslední MS vychází na 21.12.2022. Mělo by to být naše první ![]()
@np10021 Tak to mě strašně moc mrzí
budu držet palečky at se s tím vyrovnáte co nejlépe a brzo se znovu zadaří
mrzí mě to ![]()
Ahoj možná se přidám i já. Podle ms by byl termin 24.12. Ale podle carky to bude buď později nebo nedopadne. Bylo by to druhé dítko. ![]()
Ahoj holky. Tak mám po kontrole. Mimi i váček jsou tam kde mají být. A byl prý i náznak srdeční akce. Ale není to taková jaká by se doktorovi líbila.
Takze mi předepsal Gynprodyl na podporu těhotenství a kyselinu listovou. Tu už beru tři měsíce. A za týden nová kontrola. Trochu mne to rozhodilo. Snad bude všechno v pořádku.
@np10021 je mi to moc líto. Drž se. ![]()
@np10021 to mě mrzí…
určitě se zase brzy zadaří, nám se znovu zadařilo po 2 měsících… Tak držím palce ![]()
@Caroline81 třeba jsi jeďte brzo a srdíčko se teprve poradně ukáže příště neboj určitě to dopadne dobře
ale jako to čekání měsíc je šílený ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k Vám také přidala
Jsem po 2 spontánních potratech, takže teď je to do 3.tice všeho dobrého a doufáme, že už bude vše v pořádku. TP vychází na 25.12.2022. Byl by to náš Vánoční dárek
Mám už krásné dálnice. Jinak klasika prsa, únava, zima a píchání (dloubání) v břiše. K doktorce jsem se ještě neodvážila zavolat. Je čas.. vždy mi to bohužel skončilo okolo 7.- 8.týdne, kdy jsem začala krvácet. Tak čekám, zda-li teď už bude brouček k nám chtít. Máme za sebou genetiku a tam je vše v pořádku. Tak snad.. Moc všem držím palce a jdu se přidat do soukromé skupiny ![]()
@Anikaa02 děkuju za podporu. Ale naštěstí nečekám měsíc, ale jen týden. Příští úterý jdu znovu na kontrolu. A progesteron snad asi zabírá, protože je mi od rána docela dost špatně. Takže se mimčo vyvíjí.
@verca72 ať je všechno v pořádku. Určitě bude a na Vánoce bude miminko u Vás. ![]()
Holky já jsem tak ráda za toho svyho chlapa. On je úžasnej prostě. Tak moc mne podporuje. Včera jel za mnou osmdesát km jen aby byl na první kontrole. Samozřejmě je to jeho první tak to prožívá. Když jsme seděli v čekárně tak mi ještě koupil šaty, prý ať se mi tam to bříško vejde. Prostě jsem teď takova precitlivela a on mne úplně dostává. ![]()
@Caroline81 děkuji moc
Vám také přeji ať je to v pořádku. A nebojte, bude! Když je tam náznak srdíčka, za týden už bude bít jako zvon
Já neměla nikdy ani náznak bohužel :-/ Ale prý se to prostě může stát a je to jen blbá smůla.
A to je od přítele/manžela moc hezké
Pro ně je to taky těžký. Jen čekají, pořád se nás ptají, jak nám je, co potřebujeme a samotní to prostě necítí, neví. Já mám také naštěstí obrovskou podporu a oporu v něm. Tak jsem ráda.