Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Test jsem dělala jen jeden. Ale přijdu si jak hypochondr. Je mi strašná zima. Musím doma topit už od rána a malá mi tu pak běhá jen v kosilce
, břicho mě občas také bolí, ale spíš, když tahám malou, protože ji rostou stoličky, tak je taková ukňouraňejší. A navaluje se mi také, ale to i u prvního a nikdy jsem nezvracela. Jo a manžel nic nepoznal, myslel, že si dělám srandu
Ahoj holky,
Nebyla jste nahodou nektera na ultrzvuku v 6+2?
Jde uz neco videt?
Ja mam kontrolu zitra rano a to budu 6+3..
Byla jsem diky bolestem na kontrole uz v 4. tydnu a kvuli nizsimu hcg mam podezreni na mimodelozni ☹️️
Mě u prvního také strašili na mimodelozni a naštěstí se vše vyvrátilo myslím kolem toho 7.tydne, ale hcg mi nikdo nemeril… A pak mě strašili s velikým dítětem a malá měla nakonec jen 47 cm a 3,2kg, takže věř, že třeba to budeš mít nakonec také tak
![]()
Tak snad bude vse ok ☺️️
Od te prvni kontroly je mi celkem prijatelne a zadne velke bolesti uz nastesti nemam🤞
@Tess13 Já jsem objednaná až po Velikonocích a to bych měla být 6+2, tak mě také zajímá, zda už je něco vidět ![]()
Držím nám všem palce, at jsou miminka na správných místech a v pořádku ![]()
Jinak já mám doma holku 8,5 roku a kluka 5,5, takže jsem už skoro zapomněla, jaké to je náročné, to těhotenství ![]()
@Tess13 píše:
Ahoj holky,Nebyla jste nahodou nektera na ultrzvuku v 6+2?
Jde uz neco videt?
Ja mam kontrolu zitra rano a to budu 6+3..
Byla jsem diky bolestem na kontrole uz v 4. tydnu a kvuli nizsimu hcg mam podezreni na mimodelozni ☹️️
Já byla 6+1tt a bylo už i srdíčko, mám teda možnost, že tam je ještě jedno mimodeložně, ale to se doufám nepotvrdí teda
Holky, já když to tady tak čtu, tak se bojím, aby vše bylo kde má. Protože mě skoro nic není 🙈. Nezvracim, bolesti v podbrisku jen občas, prsa sice natekla, ale nepřijde mi ze by ta bolest byla taková jako na zacatku(Možná jsem si na ni ale už zvykla 😂). Tak snad vše bude v pořádku, radši si už zítra zavolám na gyndu a objednam se 🙈
@Sawek
Tak to máme úplně stejně
taky v pátek první kontrola 6+1tt, srdíčko šlo krásně vidět a TP 1.12.
Akorát to bude naše první, po roce snažení:)
@Tess13
Tohle je z kontroly z pátku, byla jsem 6+1tt a šlo vidět i srdíčko už, byla jsem mile překvapená ![]()
Prosím, bude se dělat taková ta tajná skupina?
Já bohužel nevím jak na to a radši bych dávala informace, kde se k nim nedostane každý. Díky ![]()
@Ameli98 píše:
@Sawek
Tak to máme úplně stejnětaky v pátek první kontrola 6+1tt, srdíčko šlo krásně vidět a TP 1.12.
Akorát to bude naše první, po roce snažení:)
Já teda třetí a tentokrát to bylo hned, a to druhý prcek celkem trval…