Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Majiss já si právě říkám, že půjdu asi až týden po Velikonocích, pokud nebude problém 🙂 podle ms mám termín 21.12, ale jsem si jistá, že to bude dřív, protože nám selhala ochrana 10dc a myslím si, že ovulka proběhla den před tím. No chci být aspoň 6+x, aby byla šance na srdíčko 🙂
@Clue já mám za sebou 5 potratů během 13 měsíců, z toho poslední 2 byly mimoděložní + k tomu mám ještě teď covid a píchám si kvůli tomu clexane…takže čím dřív tím líp u mě 🙂
@Clue píše:
Holky a na kdy se chystáte na první kontrolu? 🙂
Chystám se příští týden objednat, nějak na 7.tyden. Dnes jsem 4+3
Ahoj holky, tak já se k vám přidám. Dle ms mám termín 12.12., bude to moje první 😊. Mám za sebou 3 neúspěšná těhotenství, teď je cítím ze bude vše v pořádku. Krom nateklych prsou, mě nic netrápí 👏. Termín kontroly ještě nemám, budu se objednávat asi až příští týden nebo po Velikonocích 😊
Na mě to vidět není. Bohužel mám ještě 90 kg. Začala jsem minulý týden cvičit a hlídat si jídlo. No teď nevím nevím… Jinak hlava se mi hrozně motá. Ale podezření jsem začala mít o víkendu, kdy jsem dělala guláš a nějak mi nejel i když byl prý výborný… Ale nějak jsem to neřešila, až včera, kdy jsem nakládala stojan na slunečník do auta, tak mě začalo píchat v podbřišku jak u první a proto jsem si dnes test udělala.. Snad to u všech bude ok
![]()
@Caroline81 Čekám třetí, mám 155 cm a rozestup brišních svalů, večer mám kopec jako v 5. měsíci.
Jako vždy nemám ranní nevolnosti, ale nevolnosti když konstantně nejím, každé 2 hodinky musím něco sníst, jinak je mi dlivno.
@Majiss já cvičím nadále podle ladylab anebo focus t25 ale begginers. Dělá mi to dobře a jsem zvyklá. Cvičila jsem i před otěhotněním. Dneska jsem posilovala i břišní svaly. ![]()
@řehořice já zatím nevolnosti žádné. U Adelky jsem měla to co Ty. Musela jsem taky často jist. U Matyho vlčí hlad. A teď zatím dobry. Ale čekám z tak kolem sedmého týdne. 🙈
@Majiss cvičila jsem u prvního, jenže jsem si tím uhnala předčasné otevření. Ležela jsem pak 3 měsíce v nemocni napichnuta na gynipralu 🤦♀️
Ahoj, taky bych se ráda přidala, původně to vypadalo na termín v listopadu, ale dneska první kontrola u dr a odpovídá 6+1tt, takže termín 1.12., už mám i termíny na screening, jen teda je tu možnost, že je ještě někde mimodeložně druhé, což se doufám nepotvrdí… Doma už mám dva kluky 10 let a 15 měsíců 🙂