TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
15.4.22 15:27

Ahoj holky. Přeju všem ať to špinění prestane. Je pravda, že každou z nás při špinění hned napadne to špatný. Mně zas pořád poboliva bříško. Hlavně když jsem unavená. Měla bych se víc šetřit. V práci jsem to vyřešila. Byla jsem ve výpovědní době a měla jít do nové práce. Se šéfem jsme se domluvili, že výpověď stáhnu a zůstanu dokud budu chtít. Pak na marodku nebo na materskou už. Tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
15.4.22 16:48

@Caroline81 ahoj moc díky jako je pravda ze v ti chvilku té nenapadne asi nic jiného tak snad bude všechno v pohodě :)
Tak to je super ze se to v práci takhle povedlo nebudeš ve stresu z ničeho nového a můžeš si užívat těhotenství 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
16.4.22 13:46

Ahoj holky.
Včera jsem byla na oslavě narozenin. A moje kamarádka je taky těhotná. Je jí teda 23. Mohla bych být její matka. Ale je to hezky. Ona je uz v 15. týdnu a čekají chlapečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.4.22 20:34

Ahoj holky, chtěla bych se k vám přidat. Dvě čárky jsem našla 13. dubna, potvrzeno ještě od doktora nemám, nechci tam chodit moc brzy. Pokud počítám přesně 9 měsíců ode dne početí, tak by termín měl vycházet přesně na 24. prosince. Je to naše třetí dítko a koukala jsem, že v dnešní době už to není nijak zvláštní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
16.4.22 22:16

@Joslyn
Ahoj, gratuluji a vítám tě. Myslím, že jsem s tebou byla ve stejné skupince z ledna 2021 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.4.22 09:06

@řehořice Já mám taky ten pocit, že tvůj nick mi byl povědomý. :D Jinak máme leden 2021 narozenou Rozárku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.22 10:40

Ahoj, taky se k vám přidávám s pozitivním testem, dle poslední ms bych měla mít termín 17.12., je to naše třetí. Plánované. Snad vše dobře dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
17.4.22 11:43

Ahoj holky tak já hlásím ze dneska další krvácení 6+6 hned rano tak jsem vyrazila na pohotovost a dostala jsem utrogestan ascorutin a ještě nějaký další prášky přímo z nemocnice… srdíčko buši mimčo odpovídá týdnu akorát tam mám hematom 2,2 na 1,8… tak snad to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.22 11:45

@Anikaa02 přeju, at to dobre dopadne!!! Myslim, ze hlavni je, ze odpovida tydnu a busi :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
17.4.22 11:49

@Moncheri.enka ti jsem si přesně oddechla a musím říct ze malém slza ukapla fakt jsem se bála takže jsem rada ze je prcek v pohodě :) a pani doktorka byla taky super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
17.4.22 12:05

@Anikaa02 Moc držím palečky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4326
17.4.22 12:29

@np10021 moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
17.4.22 12:53

Tak manžel konečně rozdychal tu naši náhodu 😀 dneska začal řešit, jak uděláme pokojíček, aby se tam obě děti vešly 😀 tak se mi opravdu ulevilo. Jinak přemýšleli jste už, jak to oznámíte rodině? Syn je narozený na narozeniny tchyně, takže pokud vše bude v pořádku, tak narozeniny v červnu budou zase klíčové 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
17.4.22 13:09

@Clue já už to řekla sestře..měla narozeniny a na řízení jsem se tentokrát vymluvit opravdu nemohla.
Koupila jsem krásné stírací losy ☺️️ Je to naše první, tak si to oznamování budu užívat 😀 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.4.22 13:09

Ahoj holky, pridavam se k Vam. termin porodu mam 8.12 ale bude urcite drive-budu rodit cisarem.Jsem mala drobna 152 cm a mam vadu kycli.ve ctvrtek jsem byla uz u dr. a vse bylo nastesti ok a i :srdce: krasne busilo.Tak jsem rada.mam doma uz 9letou dceru, porad chce sourozence, bohuzel se nedarilo od jejich 6 let.pak jeden potrat, tak snad uz ted..doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí