Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@np10021 já se teda přiznám. Mne uz carka nema kam silit skoro ve dne meskane ms, ale vcera jsem v maxovi koupila jeste clear blue a jedny obyč papírkový jen tak kdyby nahodou
![]()
@Hanarej Tak to máš vysoké HCG
ja v den ms netestovala, až první den zpoždění a to byl slaboučký duch
a CleanBlue digi jsem zkoušela, když jsem měla 2 dny zpoždění ![]()
@np10021 no já to tak trošku vědela dopředu tak jsem testovala ještě asi 4 dny před ms ikdyz se mi to už tolikrát vymstilo. Ale už 4 dny pred ms byla docela hezká čárka. Muž má nějaké super schopnosti a pozná na mne jak ovulaci tak těhotenství 😂 tak jsem testovala na jeho popud. U mě to vypadá takhle
@Hanarej Krásný čárky
a tvůj muž je supermuž
můj na mně nic nepoznal a to jsem se ho i ptala
až při čárce na testu mu došlo, že ty prsa, který jinak nemám (jinak mám spíš nulky, jak jedničky) nejsou asi jen tak ![]()
@np10021 haha mám to stejně, taky mam nulky😂 prsa mi to řeknou teda taky hned, že se něco děje 😂 a v kolikatym si tt? Nebo jak mas dlouhy zpozdeni? Carky pekne silej takze super
k_hand_tone2: 😚
@Hanarej Zpoždění mám dnes 5 dní a měla bych být 4+3 tt ![]()
Příspěvek upraven 10.04.22 v 13:45
@np10021 tak at je vse v poradku hlavne, budu drzet palecky
vsichni si pak asi dame vedet po prvních kontrolách ![]()
@Hanarej děkuju, moc doufám, že vše bude v pořádku
taky držím palečky všem ![]()
Ja testovala takhle
poslední test byl v fén očekávané ms. Pak už jsem netestovala.
Jinak na me chlap nic nepoznal, prý jsem jak při PMS ![]()
Dnes bych měla být 4+5 tt dle termínu poslední ms.
Já testovala naposledy někdy na konci března, ale taky těch testů bylo až zbytečně moc 🙈 skončila jsem tímhle..
Holky a zvracíte některá? Mě se šíleně navaluje a hlavně dopoledne se dávím, ale ven nic nejde..
A včera mě začalo píchat jak kdyby v čípku. Ne soustavně, prostě párkrát za den tam píchne.
A začalo mě bolet v kříži
ale to přičítám zakloněné děloze.
@Anonymní píše:
Ja testovala takhleposlední test byl v fén očekávané ms. Pak už jsem netestovala.
Jinak na me chlap nic nepoznal, prý jsem jak při PMS
Dnes bych měla být 4+5 tt dle termínu poslední ms.
Haha to mě by zajímalo jestli má někdo stejnýho čaroděje jako já, pozná ovulku - prý nejlepší sex měsíce a prostě ho to ke mne tahne 😂 😂 a v lednu jsem byla tehotná a rekl mi to taky ikdyz tehu nedopadlo. A ted taky, poznam ten jeho pohled. Prý to ze me vyzaruje a jsem hrozne krásna (pro nej ) 😂 😂 prý ty jsi urcite tehotná…. No a po dvakrát byla ![]()
@Anonymní píše:
Holky a zvracíte některá? Mě se šíleně navaluje a hlavně dopoledne se dávím, ale ven nic nejde..A včera mě začalo píchat jak kdyby v čípku. Ne soustavně, prostě párkrát za den tam píchne.
A začalo mě bolet v křížiale to přičítám zakloněné děloze.
Já teda zvracela už v den vynechane ms - cisteni zubu! Neskutecnej problem. Vycistim a záhy se pozvracim. I ted v dopolednich hodinach nemuzu jist ani myslet na jidlo a nedej bože vcera jsem byla v krame a do tech otacecich dveri do obchodaku si semnou vlezla zenska se sekanou v ruce 😂 no to byla moje smrt, citim vse na sto honů. Bolest zas totež a bricho me bolí fest cim dal vic takze zitra zmena planu a jdu k dr jestli tam neco je a jestli to je tam kde má
uvidíme
Ahoj holky, taky by se mi mělo narodit prosincové miminko. Naše první
.
Já už jsem na sonu byla, ale jelikož jsem měla opožděně ovulaci při delším cyklu, tak ještě nebylo nic poradně vidět
. Jen dutinka tam, kde má být. Příští týden jdu znovu a dnes bych měla být dle sono 5 + 3. Přeji všem hodně štěstí
. Ať hezky rostou fazolky
.
U mě testy vypadají takhle. Jinak prsa jsou u mě taky spolehlivý příznak těhotenství - i chlap už měl prej podezření 😁 jinak blbě mi není, ale motá se mi pořád hlava. A jsem pořád zmrzlá 😁
Příspěvek upraven 10.04.22 v 09:33