TP prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
10.4.22 08:22

@np10021 já se teda přiznám. Mne uz carka nema kam silit skoro ve dne meskane ms, ale vcera jsem v maxovi koupila jeste clear blue a jedny obyč papírkový jen tak kdyby nahodou ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
10.4.22 08:26

@Hanarej Tak to máš vysoké HCG :D ja v den ms netestovala, až první den zpoždění a to byl slaboučký duch :D a CleanBlue digi jsem zkoušela, když jsem měla 2 dny zpoždění :srdce:

• Citovat
  • Upravit
504
10.4.22 08:33

@np10021 no já to tak trošku vědela dopředu tak jsem testovala ještě asi 4 dny před ms ikdyz se mi to už tolikrát vymstilo. Ale už 4 dny pred ms byla docela hezká čárka. Muž má nějaké super schopnosti a pozná na mne jak ovulaci tak těhotenství 😂 tak jsem testovala na jeho popud. U mě to vypadá takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
10.4.22 08:38

@Hanarej Krásný čárky :D a tvůj muž je supermuž :D :D můj na mně nic nepoznal a to jsem se ho i ptala :D až při čárce na testu mu došlo, že ty prsa, který jinak nemám (jinak mám spíš nulky, jak jedničky) nejsou asi jen tak :D

• Citovat
  • Upravit
504
10.4.22 08:41

@np10021 haha mám to stejně, taky mam nulky😂 prsa mi to řeknou teda taky hned, že se něco děje 😂 a v kolikatym si tt? Nebo jak mas dlouhy zpozdeni? Carky pekne silej takze super :ok_hand_tone2: 😚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
10.4.22 08:43

@Hanarej Zpoždění mám dnes 5 dní a měla bych být 4+3 tt :srdce:

Příspěvek upraven 10.04.22 v 13:45

• Citovat
  • Upravit
504
10.4.22 08:46

@np10021 tak at je vse v poradku hlavne, budu drzet palecky :srdce: :kytka: vsichni si pak asi dame vedet po prvních kontrolách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
10.4.22 08:47

@Hanarej děkuju, moc doufám, že vše bude v pořádku :srdce: taky držím palečky všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.22 08:49

Ja testovala takhle :mrgreen: poslední test byl v fén očekávané ms. Pak už jsem netestovala.
Jinak na me chlap nic nepoznal, prý jsem jak při PMS :lol:
Dnes bych měla být 4+5 tt dle termínu poslední ms.

• Citovat
  • Upravit
289
10.4.22 08:51

Já testovala naposledy někdy na konci března, ale taky těch testů bylo až zbytečně moc 🙈 skončila jsem tímhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.22 08:51

Holky a zvracíte některá? Mě se šíleně navaluje a hlavně dopoledne se dávím, ale ven nic nejde..

A včera mě začalo píchat jak kdyby v čípku. Ne soustavně, prostě párkrát za den tam píchne.

A začalo mě bolet v kříži :lol: ale to přičítám zakloněné děloze.

• Citovat
  • Upravit
504
10.4.22 08:52
@Anonymní píše:
Ja testovala takhle :mrgreen: poslední test byl v fén očekávané ms. Pak už jsem netestovala.
Jinak na me chlap nic nepoznal, prý jsem jak při PMS :lol:
Dnes bych měla být 4+5 tt dle termínu poslední ms.

Haha to mě by zajímalo jestli má někdo stejnýho čaroděje jako já, pozná ovulku - prý nejlepší sex měsíce a prostě ho to ke mne tahne 😂 😂 a v lednu jsem byla tehotná a rekl mi to taky ikdyz tehu nedopadlo. A ted taky, poznam ten jeho pohled. Prý to ze me vyzaruje a jsem hrozne krásna (pro nej ) 😂 😂 prý ty jsi urcite tehotná…. No a po dvakrát byla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
10.4.22 08:55
@Anonymní píše:
Holky a zvracíte některá? Mě se šíleně navaluje a hlavně dopoledne se dávím, ale ven nic nejde..

A včera mě začalo píchat jak kdyby v čípku. Ne soustavně, prostě párkrát za den tam píchne.

A začalo mě bolet v kříži :lol: ale to přičítám zakloněné děloze.

Já teda zvracela už v den vynechane ms - cisteni zubu! Neskutecnej problem. Vycistim a záhy se pozvracim. I ted v dopolednich hodinach nemuzu jist ani myslet na jidlo a nedej bože vcera jsem byla v krame a do tech otacecich dveri do obchodaku si semnou vlezla zenska se sekanou v ruce 😂 no to byla moje smrt, citim vse na sto honů. Bolest zas totež a bricho me bolí fest cim dal vic takze zitra zmena planu a jdu k dr jestli tam neco je a jestli to je tam kde má ;) uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
10.4.22 09:09

Ahoj holky, taky by se mi mělo narodit prosincové miminko. Naše první 8).
Já už jsem na sonu byla, ale jelikož jsem měla opožděně ovulaci při delším cyklu, tak ještě nebylo nic poradně vidět :lol:. Jen dutinka tam, kde má být. Příští týden jdu znovu a dnes bych měla být dle sono 5 + 3. Přeji všem hodně štěstí :kytka: :kytka:. Ať hezky rostou fazolky :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
10.4.22 09:11

U mě testy vypadají takhle. Jinak prsa jsou u mě taky spolehlivý příznak těhotenství - i chlap už měl prej podezření 😁 jinak blbě mi není, ale motá se mi pořád hlava. A jsem pořád zmrzlá 😁

Příspěvek upraven 10.04.22 v 09:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky