Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Prosím, bude se dělat taková ta tajná skupina?Já bohužel nevím jak na to a radši bych dávala informace, kde se k nim nedostane každý. Díky
Taky jsem pro
ale nevím jak.. ![]()
Příspěvek upraven 10.04.22 v 12:27
@Sawek a to muze byt jako oboji?
Ja jsem tady jak Alenka v risi divu 😂
@Tess13 píše:
@Sawek a to muze byt jako oboji?
Ja jsem tady jak Alenka v risi divu 😂
Měla jsem dvě ovulace v jednom cyklu, poznala to podle toho, že mám žlutá tělíska na obou stranách, v děloze je jen jedno mrně, nejspíš z té druhé ovulace, protože by mělo být starší jinak a druhé ne, takže jestli tam je, tak někde mimo…
Holky tak já se taky přidám s testem 🙂 dneska 6 dní spozdeni a 4+6tt dle MS 🙂
@Tess13 v 6+3 uz bylo slyset srdicko. Videt mimco bude urcite
@Anonymní píše:
Prosím, bude se dělat taková ta tajná skupina?Já bohužel nevím jak na to a radši bych dávala informace, kde se k nim nedostane každý. Díky
Taky bych byla pro, ale na tohle jsem celkem dost levá 🙈 není tu někdo šikovnější? 😁 ![]()
Ja mam tedy 2 dny zpozdeni a carka takto. Ale mam dlouhe cykly, 35 dni s ovulaci tak kolem 25.dne🙈 zitra asi zkusim Clearblue ![]()
@np10021 tak vse je ok ☺️️
A uz slo videt i srdicko ❤️️ Takze ty ho na kontrole taky urcite uvidis 😊
Dobré ráno… můžu se přidat?
TP 12.12.22…
na kontrolu na UTZ jdu ale až příští týden, tak snad bude vše v pořádku
![]()
Ahoj holky, na ultrazvuk jsem objednaná na 27.4. a to bych měla být 7+3. Teď budu mít týden dovolenou, tak to uteče jako voda
Na ultrazvuk nespěchám, chci mít jistotu, že bude vidět srdíčko
S.
Ja jdu ve středu 6+3, pokud je správně určený 6 týden už by mělo být srdíčko určitě, maximálně když je špatně odhadnutá ovulace atd, tak jeste něco nemusí být vidět.
Každopádně mám doma dvouletou cacorku a je mi tak nějak nonstop špatně a celkově jako je mi dost náročně. Nejsem se schopna do ničeho dokopat, zároveň bych toho chtěla hrozně moc udělat
je to náročný stav, a musím říct, že se mi to dost opakuje, akorát u prvního jsem tím nikoho dalšího tak moc nerozcilovala, tím myslím prvnatko ted
@Ameli98 To je taková nádhera