Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klinerovi přesně to si také řikám. Hlavně jsem chodila cca do 6.mesice do práce, tak jsem na to tolik nemyslela, furt jsem někde skákala, ale teď? Je mi blivbo (stejně jako u první, také mi bylo blbě, ale neblinkala jsem nikdy) a mám víc času, tak na to člověk myslí a je mu hůř ![]()
Ahoj holky.
Tak mne naštěstí špatně není. U první mi bylo zle ještě v den porodu a u druhyho jenom dva dny na začátku. Teď nic. Ale dost mne poboliva bříško. Hlavně když dyl stojím. Tak už se těším domů až se natahnu. Taky jsem šíleně unavená. Moc se těším na kontrolu. Měla bych být 7+0 takže snad to
už bude vidět. A jinak bříško stále viditelné, takže vypadám jak v pátém měsíci.
@Caroline81 mě taky není špatně
uf naštěstí. Bříško mě taky pobolívá, když déle stojím.
Jinak na kontrolu jdu 25.4. a manžel to na mě poznal.
(prej a okamžitě tam zavolej <3 )
@bibi88 to je dobře. Ty nevolnosti jsou hnus. Přítel tajně doufal, když jsem to nedostala a když jsem mu řekla, že jsem těhotná, tak jeho reakce byla… Kecáš. 🙈 😂 😂 😂
Pak se ještě ptal jestli je to jako jistý a tak a docvaklo mu to až druhej den. A i díky tomu brisku.
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Termín porodu začátek prosince, bude to mé třetí mimčo. U doktora jsem ještě nebyla, jdu tam po Velikonocích, tak doufám, že bude vše ok
jak se cítíte? Mně je tak strašně špatně, že bych se z toho zbláznila
měla jsem to teda i v předchozích těhotenstvích, ale doufala jsem, že teď to nepřijde ![]()
Prosím anonym
Tak dneska jsem ráno volala doktorovi, že nevím, jestli nemá volno po Velikonocích, tak že bych se chtěla objednat na začátek května. No pozval si mě už 22. 😀 Aspoň pak můžu řešit hematologii 🤷♀️
Ahoj, tak ja mam podle MS take termin 12.12.2022… pro me tedy sileny sok protoze to bylo neplanovane a hlavne si to neumim predstavit, jak to zvladnu…
Mam doma 17mesicniho chlapecka, ktereho stale hodne kojim, jak pres den, tak v noci, UM mu dat nemuzu, potrebuje specialni kvuli alergiim a ty jsou horka a to proste uz nevezme. Navic je to maly zavislak a v noci u sebe chce jen me, jinak je schopny prorvat celou noc, zadne vyrvani, proste neusne, takze opravdu vzhuru celou noc…
Navic tatinek tu vecer a dlouho do noci a nekdy i par dni neni, takze tak ci tak ty noci budou jen na mne… s predstavou, ze kojim v noci oba, no, ja to zatim vstrebavam, ze cekame druhe…
Prosim, zatim anonym… diky B.
Bože holky, já tam mám dvojčata, já to nepřežiju. Už teď se na sebe zlobím že k nim neposílám těšení, ale hrůzu. Ale mně se nikdy a prstickem nedotýkala představa, že bych někdy mohla mít dvojčata. Jak jsem psala dvouletou ještě kojim, nosila jsem, byla z ní a jsem vypleskla, v těhotenství ještě v 6 měsíci chodila po Šumavě, mam dost práce kolem domu, nikdo za mě neobdela zahradu a prej s dvojčaty fakt musím opatrně, nesmí být fyzická námaha. Zas máme jet v červnu na. tabor. já vím že je to směšné, nic si nepřeju víc, než aby bylo vše ok, ale první šok a myšlenky, že se mi všechny představy hroutí a co bude… To je děsivé. Navíc jsem téměř přišla o babičku, která byla se mnou a první dcerou jedna ruka, vše SME podnikaly spolu a teď za ní jezdím, jenže nevnímá, prostě ji sejmula nemoc a prognózy dobré nejsou, přitom to byl můj největší parťák, to je vše nálož, ty brdo jak já tam můžu mít dvě
jinak vše je v pořádku, odpovídají asi 6+3 což mi sedí, srdíčka jsou…
@klinerovi to je pěkná zpráva a neboj, všechno bude v pořádku. Kamarádka chtěla děti brzy po sobě, po 15m otěhotněla a s dvojkami. Normálně fungovala, rodila dokonce přirozeně a nedá na ně dopustit, jsou to skvělí parťáci 🙂 takže v klidu 🙂
@klinerovi moc gratuluju. Ono to chce přečkat ten počáteční šok a pak to nějak rozdychat. To zvládnete. Je mi líto babičky. Většina maminek dvojčat říká, že by neměnily. Že se umí od začátku dělit, čekat a tím pádem nejsou sobecky.
Ahoj holky,
mohla bych se k Vám přidat? Dnes jsem 6+3 včera jsem poprvé viděla srdíčko a termín mám 5.12. ![]()